Opgave af ren kreativitet… Kunst i det offentlige rum

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Læselyst Et læsetiltag på mellemtrinnet på Randersgades Skole, hvor eleverne læser 20 min. hver dag over en periode på to måneder. Randersgades Skole Randersgade.
Advertisements

Momenter i livet   Der er øjeblikke i livet hvor du savner nogen så meget at du bare ønsker at tage dem ud af dine drømme og kramme dem rigtigt!
Måske er I gode venner i et år,
Verdens 7 underværker.
At bruge disse to ord rigtigt
Hvem er vi? Martin Dahl Karin Dam Nielsen
Sikkerhedskultur - lærlinge
Tyskeren fortæller at han købte en lille gave til sin kone i går.
Nonne historie.
Music: Nightengale Serenade
Vi hører altid om kvinders “regler”, her er så mændenes regler.
Værktøjer/tips og tricks - til implementering af ændringer i egen organisation Hvorfor benchmarking/evaluering Er der nogen, der ved, hvorfor vi laver.
”Intet” af Janne Teller
…ny Muhammed krise ??.
Mine roser Jeg elsker alle blomster, men aller mest roser Roser er aldrig ens men er lige så forskellige som os mennesker Det er hvad der gør dem så fascinerende.
Processuelle netværksmøder – et psykologisk perspektiv på samarbejde i praksis Af Rikke Kann, cand. psych. Speciale ved Institut for Psykologi, Københavns.
Flere bekendte, lige så mange venner, men mere tid alene… - Nogle få perspektiver på ungdoms- og foreningsliv i en ”synes godt om”-kultur København 3.decemberr.
Det svære liv i en sportstaske
BIOANALYTIKERES KERNEFAGLIGHED OG PROFESSIONSIDENTITET
Billedanalyse 1.Præsentation af billedet Indhold Materiale og teknik
Læringsstile og lektier
Hallo…. her kommer lige noget, der helt sikkert vil fascinerer dig!
Velkommen til Jeopardy: Trafiksikkerhed i Øjenhøjde
Vi hører altid om kvinders “regler”, her er så mændenes regler.
Fra en børneforkæmpers perspektiv. Børns sorg er et voksent ansvar OmSorg.
Nørrebros erfaringer med aktiviteter i et heterogent kvarter Børnearbejdet i Nørrebro Taekwondoklub.
Hvad ska´ jeg med kommunen? Er du mellem 15 og 25 år? Og vil du se DIN borgmester danse GANGNAM STYLE ? Måske er din kommune ikke så kedelig - som du går.
Tekster af Line Susan og Lasse 
Præsentationen starter automatisk. Som du synes. Slå højttalerne til.
Af Jeanette, Anders og Maia
Lavet af: Isabel Odder & Katrine Heidelbach 2.5 K
Sofies dejlige dag.
Måske er I bedste venner i et år,
Computerens anatomi.
- en smart mellemting mellem overheads og lysbilleder (dias)
At skabe den livsnære samtale David Viftrup. Kristne venner Relation til præst Kristne aktiviteterBibelenÆgtefælle BørnForældre Resarch by John Finney,
Taktil – Røre børnene Jeg er god til at huske noget, hvis jeg tegner, mens jeg får det forklaret Jeg er god til at lytte, hvis jeg må pille ved noget imens.
Darum skole 4. november 2013.
MUNDTLIG FREMSTILLING
Hvor der er fokus på klimaet.
Den bestøvlede kat. Illustreret af I.C.
Gråskala.
Den lille forskel - der gør så stor forskel Kære familie og venner Selvom I alle kender til Daniels diagnose, så ved vi at det kan være svært helt at forstå.
Livets Ord September 2009.
Hvilken del af spørgsmålet forstod du ikke??
Hjælp mig med at finde den !!! En stor belønning til dem, der SER bedst! Præsenterer Klik her for at starte JEG HARMISTET MIN MIS !! Red Bulls.
Har du også en af disse dage?
Fortæl verden om dit frivillige arbejde
Litteratur på mobilen Der er meget, vi ikke kan vide! Men alligevel meget der står mellem linjerne… hvorfor skriver hun ikke tilbage og hvad er det, der.
Gruppe 4 (Bjarke, Malthe og Jonas) - Vancouver Art Gallery D. 17. marts gik dagens udflugt til ”Vancouver art gallery”. Vi skulle her undersøge om de tossede.
Sommer hele året? Den anden bolig og forbruget Oplæg på Dansk Byplanmøde, 2012, Kirsten Gram-Hanssen Statens Byggeforskningsinstitut, Aalborg Universitet.
Symbolismen Historisk tid ca – 1920, hvad kendetegner - ismen
Hvad ser du på næste side?
Deltagelse og fastholdelse i et skole- og ungdomskulturelt perspektiv på erhvervsuddannelserne Peder Hjort-Madsen, Center for Ungdomsforskning, Aalborg.
HISTORIEN OM DEN SØDE TAND OG DEN RÅ BØRSTE
Vi hører altid om kvinders “regler”, her er så mændenes regler.
Hvem vil være lys? Der hvor der er brug for det?.
Midtvejsseminar den november Disposition  Kort om undersøgelsen  Psykisk sårbare og rygestop  Rygestoprådgiveren  Rygestopkurset som.
Spørg først dig selv: Hvad koster varen andre steder?
DIT LIV Tænd for lyden og læn dig tilbage -.
Har du også en af disse dage? Ingenting fungerer som det plejer...
Du ønskes en rigtig glædelig jul
- et forsøg på en analyse
Projekt It for alle Projektets deltagere: Hanne Bjørn, Roskilde Bibliotekerne Susanne Kierkegaard, Roskilde Bibliotekerne Kirsten Syska, Roskilde Bibliotekerne.
Anne Mette Rosendahl Rasmussen
Hvad vil det sige, at man har ADHD? Det vil sige, at man har problemer med at: være opmærksom opfatte fortolke huske planlægge orientere sig kunne styre.
Boston terrier. Lavet af Sofie
Moses del 1. Barnet i Sivkurven
At være søskende… At være søskende i en familie med et anderledes, sygt eller handicappet barn. At være søskende til et barn med AD/HD.
Præsentationens transcript:

Opgave af ren kreativitet… Kunst i det offentlige rum

Spørgsmål til kunstværket Hvad ser du, beskriv motiv - figurativt/nonfigurativt, farver, materialer, størrelse, perspektiv etc. Hvem henvender kunsten sig til? Hvordan påvirker kunsten dig? Kan du lide hvad du ser? Hvad vil kunsten fortælle? Hvad skal kunst i det offentlige rum?

Hvad ser du, beskriv motiv Det er en figurativt figur. Farverne er lidt kolde men også lidt varme med den lyseblå farve, ved den ene side af figur som ligner en et ansigt af en sort menneske den anden side er helt lyst og er næsten det samme som den ene side, oven på er der en fisk som er helt blålig og nogen kolde farver som om at den er i havet, figuren ligner en afrikansk maske som man bruge i Afrika til begivenheder og fester. Materialerne er træ og maling.

Hvem henvender kunsten sig til? Kunsten henvender sig mest til børn, men også til dem som er lidt ældre. Pga. farverne som er glade og lidt kolde farver som vi mennesker jo har brug for. Det ændre nemlig på humøret med farver.

Hvordan påvirker kunsten dig? Kan du lide hvad du ser? Jeg må indrømme at jeg faktisk kommer til at grine af det, fordi det ser så akavet ud. To sider af forskelligt udseende kan jo tyde på at det handler om mellem sorte og hvide er samme menneske art når kunstneren har valgt at lave det sådan. Men jeg kan faktisk godt lide det fordi den symboliser så meget.

Hvad vil kunsten fortælle? To sider af forskelligt udseende kan jo tyde på at det handler om mellem sorte og hvide er faktisk det samme det er bare kuløren som adskiller os meget. Den måde han viser os at det er sådan han mener det er ved at farve den ene side af masken lys og den anden side mørk. kunstneren har valgt at lave det sådan.

Hvad skal kunst i det offentlige rum? Kunsten i det offentlige rum skal gøre så vi bliver glade for at være der og gøre det mere hyggeligt.