Boom Pearls. Min problemstilling er hvilke muligheder er der for kuratering Second Life Tilbud parallelt med udstillingerne –Guidede ture –Diskussioner.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Hvordan og hvor formidler vi undersøgelsesdata ??
Advertisements

Mathias, Linda, Kathrine og Marie
Faldforebyggelse for ældre – træning i naturen
Kommunikation på CFU Molskroen December Hvad styrer kommunikation/information: •Nødvendighed •Krav / forventninger •Lyst / ulyst •Ambitioner / idealer.
Samtidskunstens udvidede rum
1 Vi skal have et godt tilbud!  En bevægelse, der giver mening og resultater  Hjælpearbejde, der nytter  Personlig udvikling  Et kristent fællesskab.
Netværksgrupper for 7.–9. kl. i UU Skive •Den politiske målsætning er at 95% af en ungdomsårgang gennemfører en ungdomsuddannelse. •De unges muligheder.
Danskforløb i 10. klasse Gentofte Ungdomsskole
Dansk på SOSU-STV Metoder og indhold.
Projektarbejde En praksishistorie.
Retorik og eksamen - den mundtlige eksamen i samfundsfag
Et systematisk værktøj til Udvikling af Pædagogisk praksis
Kontakt forældre møde 12. Oktober 2011.
ART GALLERIES Gruppe 4.
E- undervisning Videreuddannelse for fysioterapeuter Diplomuddannelse.
METAL 2006 samt fremtidige METAL-messer.  Afvikling af næste METAL-messe i år 2006, herefter  DVF: Hvert 4. år – Næste gang: År 2010  Termin: Efterår.
AnnArt.com Af: Rasmus Steen, Sol Viksjø, Claus Lundgren Rasmussen, Sine Johnsby, Bjarne Ravn og Bjørn Toft Madsen.
Fortæl verden om dit frivillige arbejde
Tips & tricks Lærings-stile og it – den helt rigtige kobling Ny PIXI
Når nettet kommer til stedet og stedet kommer på nettet.. så bliver verdenen at sammenligne med en stor usynlig hjemmeside, hvor: –lokaliteter er knap-områder.
Ekspansiv læring – Hvad betyder det?
Vejledningsforløb med læringskontrakt
Blended Learning - en introduktion
1 Forskningsmetode Kursusoversigt l Kursusdele og forløb l Formål med denne del l Forberedelse l Fremlæggelse og diskussion.
Vejledning i projektarbejde
FRA BIKS TIL BUSINESS Vækstmuligheder for kvindelige selvstændige - OPGAVER Århus september 2010.
Regionalmøder i dansk – sept Indhold:
Læremiddelkultur I Folkeskolen
Style and Experience Gruppe 6: Dan, Simon, Susi og Xin Yu.
10.1 Mathiassen, Munk-Madsen, Nielsen & Stage, 2000 © Komponenter Oversigt, principper og teknikker Kapitel 10.
Børn og unges sociale liv online Og hvilken rolle spiller læreren?
07.1 Mathiassen, Munk-Madsen, Nielsen & Stage, 2001 © Funktioner Oversigt, principper og teknikker Kapitel 7.
Billedkunst C og B Gymnasiet og hf.
Web Analytics Wednesday Attribution Modeling i Google Analytics Dato:
Folkeskolereformen – Hvordan udnytter I mulighederne?
KULTUR FOR ALLE. Hovedbudskaber I: ”Ikke brug for flere kulturinstitutioner!”
Blended Learning - en introduktion Karsten Gynther Videncenterchef University College Sjælland.
Min præsentation Varighed – ca. 3 minutter Vurdering af blog i 8 faser I dybden med 5 af faserne Formål.
Frivillighed på kommando findes ikke
Ekspertgrupper Grupperne får hver især et punkt fra mindmappet:
Galleri Typer  Enkelte Kunstnere  Simpel, begrænset indhold og overskuelig  Indblik i kunstnerens univers  Onlinegallerier  Stor samling værker.
Virtualitet og realitet Hybridisering af virkelighedsbegrebet Mundtlig eksamen i Digital Kommunikation og Æ stetik Fredag d. 21. januar 2005.
Æstetisk Kommunikation Keramiker og IT-studerende Vigdis Petersen
Version 1.0 d LPJ EK Netværk Karriereudvikling - et forum for EK’ere, der ønsker at bevidst at gøre noget ved sin egen karriereudvikling Leise.
Skolenetværk Tidligere – Skolenetværk/følgeforskning samlet Nu – adskilt i to dele Vi har forskellige interesser i projekterne Følgeforskningen - generaliseringer.
Dagsorden Alle ”kender” Hattie
INTRODUKTION Målgruppe: Multiple Sklerose-ramte Formål med projekt: Forøgelse af deres uafhængighed, udfoldelses - og sociale muligheder. Ca skleroseramte.
Kunstnergruppen Problemformulering: Der eksisterer ikke en effektiv formidling af/platform for, digital kunst på internettet. Vi vil finde ud af, hvordan.
Dorthe Carlsen UC Syddanmark og Læremiddel.dk Esbjerg, 22.oktober 2014
Faglige kompetencer I det følgende oplæg, vil jeg først fremhæve særlige aspekter af udviklingen af faglige kompetencer i psykologi og derefter give.
Kombinationer & tværfaglighed på datalogi & TIT Oplæg ved semesteropstarten September 2004 Niels Jørgensen.
Rekruttering og fastholdelse af frivillige Brønden, Brøndby kommune 2. oktober 2010 Anders Jacobsen Konsulent Center for frivilligt socialt arbejde 1.Motiver.
METODE I SRP Oplæg 20/ PowerPointen findes her: Startside:
Pressalit Sports Academy Fra perioden til
Intrfaceprojektet som partnerskabelse v/Lektor Ane Hejlskov Larsen, Center for museologi, Aarhus universitet Lederkonference 2010.
Tema 2: Sundhed Leg og Læring SOSU FYN JAN CHRISITANSEN.
Praktikvejlederuddannelsen Fjernundervisning. Hvad er fjernundervisning? ”Fjernundervisning betegnes som undervisning, der ikke som udgangspunkt forudsætter,
Retorik – at tale/holde foredrag. Retorik som aktivitet: Overalt hvor der er mennesker der formidler, påvirker og argumenterer, er der retorik. Den egentlige.
BEVÆGELSE OG IDRÆT I DEN PÆDAGOGISKE PRAKSIS. GRUNDLAG  Pædagogisk idræt  Bevægelse er mere end fysisk: - fysisk, psykisk, social og kognitiv udvikling.
Museumssafari Spørgsmål til en museumsinspektør v/Hanne Teglhus.
Mødeafholdelse Forberedelse Afvikling – roller: Opfølgning: Dagsorden
Lokale eksempler på tiltag der skaber positive forventninger.
Tilsynserklæring Aabenraa Friskole 2016.
Perspektiver i ungepakken Per Bredholt Frederiksen
Inspirationsworkshop med fokus på
ProcesPLAN MODUL 1 MODUL 2 Dag 1 Forberedelse:
DET SMUKKE VED LITTERATUREN
A tool for the assessment of strengths and weaknesses in NGOs
Temagruppen Fysisk Aktivitet Sund By Netværket 13. maj 2019
Præsentationens transcript:

Boom Pearls

Min problemstilling er hvilke muligheder er der for kuratering Second Life Tilbud parallelt med udstillingerne –Guidede ture –Diskussioner og foredrag om kuratering og kunst i SL og andre netværk

Guidede ture Primært på udstillingen Yderligere mulighed for fokus på eksempler på overgange mellem SL og RL med konstruktivistiske træk –Sasun Steinbecks gallery guide og blog –Links til andre guidede ture i SL –DeLappe reenact MGandhi Salt March –Virtual moves –New Berlin –Dresden Kunstmuseum

Diskussioner og foredrag Andreas Brøgger vil tale om kuratering online. Jan Falk Borup er interesseret i at diskutere kunstbegreber online. Thomas Bøndergaard vil diskutere simulationer som procedural retorik for at forstå politiske strukturer i en simulation som del af dens budskab. Linda Hilfling og Kristoffer Gansing harvil appropriere SL og andre netværk i udsendelse på TVTV som en kritisk tilgang til at arbejde med medier og vise kunst steder som SL. Sofie Høegh Nielsen vil diskutere flere typer erfaringer på udstillinger af kunst, der er tilstede både i SL og RL.

Kommende udstillinger Gitte Broeng oplæsning af digte evt installation Gillion Grantsaan karaoke med et politisk twist –Auditiv og social intelligens Pernille With Madsen installation med objekter i bevægelse. Antonia Low installation med model af stilladser svævende i luften. –Visuel intelligens –Alle drager udgangspunkt i deres praksis udenfor SL.

Konstruktivistisk læring Giver potentiel kontakt til flere besøgende på udstillingerne. Udvikler læring flest muligt kan forholde sig til.

Genforhandling af institutionelle grænser Yderligere gennem overlappende linier mellem udstillingerne som institutionaliseringer i flere typer netværk De guidede ture kan udvides til at pege på blogs og skilte og andre udstillinger som overgange mellem SL, RL andre netværk

Diskussioner og foredrag giver andre mulighed for at diskutere indholdet af Boom Pearls, og aktiverer dermed flere netværk. Inddrager flere typer intelligens i mødet med besøgende og oplægsholdere og tilbyder mere læring på udstillingen.

Kunst og Kuratering i SL Er ikke rigtig aktivisme i Boom Pearls tilfælde Flere besøgende ved udstilling både i SL og RL giver kontakt til flere typer erfaringsgrundlag for at forholde sig til udstillingen og navigationen i SL. Større udfordring at få besøgende på udstillinger mest i SL, med kunstnere der er nye i SL.