BygLandbrug 2005 Sådan leder du et dynamisk jordbrug!..set fra den ansattes side!

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Workshop Cooperative learning
Advertisements

1 Inspektorforeningens årsmøde 3. marts 2010 Gorm Leschly.
Folkeskolereform 2014 En gennemgang af hvor vi på TDS er nu i forhold til forliget om ny folkeskolereform.
Evaluering af Projekt Unge
Ny sikkerhedsorganisation – nu med efteruddannelse
Arbejdsmiljø mellem sidevogn og mainstream
Dansk Frisør & Kosmetiker Forbund Sidste skoleperiode
Sikkerhed og sundhed er godt for alle – både dig selv og din arbejdsplads. Samarbejde om forebyggelse Kampagnen for et sikkert og sundt arbejdsmiljø
Fundraising Jakob Ugelvig Christiansen
Kvinder i den uformelle økonomi i Indien - på arbejde uden fast job
DUA seminar den 5. oktober 2010
INUA – Arbejdsfastholdelse af personer med bevægeapparatsbesvær
Vold - et fælles anliggende
Landsbypedel – et socialøkonomisk projekt og et projekt til genrejsning af landsbyer.
FN’s standardregler Modul 1 Historie •Verdenshandlingsprogrammet 1982 •FN’s handicap-tiår •Midtvejsmøde i Stockholm 1987 •Forslag til konvention.
Hvem er LandboUngdom? … med frivillig mener vi, at vi brænder for vores forening og skaber den med vores engagement … med samler mener vi, at vi gør det.
Mulernes Legatskole Trivselspolitik – attraktive arbejdspladser
LandboUngdom er mødestedet for unge med interesse for livet på landet. Der er 54 lokale LU foreninger i Danmark. Vi mødes ofte om aftenen et par gange.
Jespersen & Laursen Erhvervs- og organisationspsykologer Spørgsmål du kan overveje  Hvordan bliver du inspireret i dit arbejde?
Refleksionsopgave Succesruten: Hvad har været motiverende for jer i denne proces? Hvad skete der? Hvem tog ansvar? Hvordan var humøret/stemningen? Hvordan.
1 Rekruttering og fastholdelse • Få fat i de rigtige folk til din afdeling • Skab en spændende arbejdsform, så de har lyst til at blive.
Arne Johansen Den 20. november 2002 Høring om byggeriets kvalitet, effektivitet og udvikling på Christiansborg Nye samarbejdsformer i byggeriet  Aktørerne.
Velkommen til KLUB 1. KLUB 1 – et tilbud til dig der er ny på landbrugsskole > vi giver dig et netværk og nye kammerater > vi giver dig sjove oplevelser.
Motivation af medarbejdere
Danske Handicaporganisationer Handicapbevægelsens paraplyorganisation siden 1934.
Kriminalforsorgen Elevdag 7. maj
Velkommen til Projekt Frivillig Infomøde og workshop d. 23. maj 2013 Maj 2013 | Projekt Frivillig | Foreninger i Aarhus Kommune.
Sådan kommunikerer vi på Dyvekeskolen
Velkommen til LO.
Kompetencegrupper i Danske Bank’s Koncernkundelinje Kompetenceudvikling i en hektisk hverdag v/Sannie Friis.
Det vi skal på dette møde Tale om de nye input til principperne for skole-hjem samarbejde, som I, bestyrelse og elevråd fandt frem til for nogle uger siden.
Forårs Banquet for frivillige i Kerteminde Kommune Kertemindehallen d. 29. maj 2013.
Det Sociale Kapitel
Oplæg til Strategi for kreds-FDF HB møde februar 2012, bilag 4.2 Status – februar 2012 Ver.2.5.
Folkeskolereformen – Hvordan udnytter I mulighederne?
Den attraktive arbejdsplads!
Team4a1 IT-Udvikling Team 4a Modulopgave H, stor..
Hvad fuck kan vi bruge det til ?` Af Bo Goed Watson
Læringskultur og elevinddragelse
Hedegårdenes Skole 2009 / Værdidebat. Værdidebat - synlighed og handling.
Arbejdsmiljøet skabes hver dag i relationen og dialogen – det skal arbejdsmiljøarbejdet i Faxe Kommune afspejle Sikkerhedsleder/arbejdsmiljøkonsulent.
Skolesport Leg, Liv & Læring Idrætsprojekt Idrætsoplevelser for børn og unge med indlæringsvanskeligheder Partnerskab mellem Dansk Skoleidræt,
BAR Jord til Bord Psykisk arbejdsmiljø i landbrug, skovbrug og anlægsgartnerier Undersøgelsen er gennemført for Bar Jord til Bord i perioden september.
Ny arbejdsmiljøreform Hvad kontrollerer Arbejdstilsynet?
1 Værdidebat - synlighed og handling Værdidebat Globalisering Medborgerskab Bæredygtighed Pædagogisk udvikling.
Arbejdsmiljø- og personalekonsulent Dennis Calender Behovsafklaring / rekruttering  Hvilken kategori ansat kan dække behovet  Hvis man ikke kan få den.
Forskellen på et godt og et super praktikophold. Hvad sker der når man kommer ud i praktik… Kend dit lokal område LandboUngdommen i 3 grundpiller –Socialt.
Arbejdsmiljø- og personalekonsulent Dennis Calender
Forskellen på de danske og tyske arbejdsforhold.
Plantekongres 2007 Psykisk arbejdsmiljø v/cand. psych. Nadia El-Salanti Center for Alternativ Samfundsanalyse (CASA)
Moderniseringsplaner Østerhøj. Der er opstillet tre resultatmål for projektet: At udarbejde fælles mål og visioner for skolernes fysiske rum Med afsæt.
TR UDDANNELSE. Tillidsrepræsentantuddannelsen i Kost & Ernæringsforbundet Som valgt tillidsrepræsentant, skal du gennemføre Kost & Ernæringsforbundets.
Stenderup Kirke Stenderup Menighedsråd Visioner og mål Visioner og mål Stenderup Menighedsråd Visioner og mål Visioner og mål.
MTU og APV 2015 Sct. Knuds Gymnasium. Generelt om undersøgelsen Data er indsamlet i perioden marts 2015 Der er tale om anonyme besvarelser Resultatet.
Broforløbet – Esbjerg, Varde og Vejen Lars Katzmann - Projektejer Marianne Kirk Nielsen – Projektleder Tina Nielsen – Beskæftigelsesrådgiver Jobcenter.
Djøfernes internationale kompetencer. Hovedresultater Profil: De djøfere, der har en international karriere, har en ung profil, godt halvdelen er offentligt.
Skift farvedesign Gå til Design i Topmenuen Vælg dit farvedesign fra de seks SOPU-designs Vil du have flere farver, højreklik på farve- designet og vælg.
Fremtidens Arbejdsmarked Regeringens arbejdsmarkedskommission. Hvor skal fokus være set fra de private ansattes side? LO’s konference ”Fremtidens Arbejdsmarked”
Alle børn er alles ansvar Trivselspolitik for Aars Skole August
Hvad gør os arbejdsglade?
Antal besvarelser: 52.
CLARA Projektbeskrivelse
Overenskomst-forhandlinger 2018
Kodeks for godt arbejdsmiljø
Velkommen.
Arbejdsvilkår & organisering
Kursisttrivselsundersøgelsen 2016
Sundhedsfremme, forebyggelse og rehabilitering.
Flere gode år på arbejdsmarkedet
Professionel elev ?.
Præsentationens transcript:

BygLandbrug 2005 Sådan leder du et dynamisk jordbrug!..set fra den ansattes side!

Hvad er LandboUngdom? Forening for alle unge i landdistrikterne Mulighed for sociale, sjove og faglige aktiviteter lokalt, regionalt og på landsplan Forening med ca medlemmer på landsplan

Hvad arbejder vi for: Forbedre uddannelsen i skoletiden og i praktiktiden Forbedre arbejdsmiljø og sikkerhed i landbruget Forbedre etableringsmulighederne Forbedre ansættelsesforhold Give de unge et aktivt liv på landet bl.a. via vores lokalforeninger i LU

Fokus på valg af arbejdsplads: Fysiske rammer - Arbejdsforhold fysisk Fysiske og Psykiske rammer - Ledelse og Samarbejde - Inddragelse i bedriften Psykiske rammer - Kommunikation - Personlig udvikling

Peters valg af arbejdsplads: Tidssvarende produktionsapparat. sikkerhed, arbejdsmiljø i top Arbejdstid og mulighed for fritid Læring vigtigere end løn – start på Lønskalaen - senere god løn Orden på miljø og dyrevelfærd, og… selvfølgelig! Flere ansatte - kommunikation Afstemte forventninger mellem elev og læremester Medarbejdersamtaler regelmæssigt

Peters valg af arbejdsgiver: Tid til introduktion til nye arbejdsopgaver Ansvar Lytter til forslag til udvikling af bedriften Motivation Inddragelse i gårdens drift og beslutninger, Kurser (fx LandboUngdoms Fagkurser) Kommunikation Medarbejderpleje

Peters videre valg: Faglært Inddragelse i driftsplanlægning Mere ansvar. Selvstændighed i arbejdet og planlægningen Driftsleder Mulighed for udvikling af bedriften Efteruddannelse Meget stor grad af ansvar Personlig udvikling

Peter får succes: Arbejdsforhold fysisk- Tidssvarende, sikkerhed Ledelse og samarbejde- Motivation, coaching og inddragelse i bedriften Kommunikation - Arbejdsgiver - ansat - kollegaer Udvikling også personlig- Kurser og ERFA-grupper Peters succes = arbejdsgivers succes