Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Professionel elev ?.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Professionel elev ?."— Præsentationens transcript:

1 Professionel elev ?

2 De 3 p´er Privat Personlig
Professionel, vi skal her kun snakke om denne her

3 Professionel elev ?

4 Professionel rolle Yder et stykke professionelt arbejde
Får løn for sit arbejde Har en viden om det arbejde og de mennesker man har med at gøre Der kan ikke forventes gensidighed i professionelle relationer. Er blevet professionel gennem sin uddannelse, praktik og erfaring.

5 Normer og regler

6 Nonverbal kommunikation Hvad udstråler man når man er privat?

7 De ansattes pligter Tavshedspligten ? Underretningspligten ?
Når man arbejder med msk. Har man pligt til at beskytte og værne om det enkelte menneske. Oplysninger skal tackles professionelt

8 Tavshedspligt Tavshedspligten sikrer, at borgeren har ret til et privatliv. Tavshedspligten gælder hele livet og sikre at man ikke videregiver personlig oplysninger som man har fået kendskab til i sit arbejde med andre mennesker Tavshedspligten sikrer og værner dette bedst muligt. Gælder offentlige ansatte. Samtykke skriftligt.

9 Tavshedspligt Du har tavshedspligt omkring oplysninger om borgerens rent private forhold: Race, religion og hudfarve Politiske tilhørsforhold og medlemskab af foreninger Seksuelle forhold Strafbare forhold Helbredsforhold Sociale problemer Misbrug Økonomi Og lignende forhold. Hvis tavshedspligten ikke overholdes, kan den ansatte blive bortvist eller straffet.

10 Underretningspligt Gælder alle borgere
Den almindelige Den skærpede Gælder alle borgere Skal underrette kommunen hvis man har kendskab til omsorgsvigt Alle offentlige ansatte har skærpet underretningspligt Skal underrette kommunen hvis man har en fodmodning om omsorgssvigt Fysisk og psykisk vold, seksuelle misbrug, overgreb, mishandling,vanrøgt


Download ppt "Professionel elev ?."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google