En fremtidssikret planlægningsløsning

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Fortolkning af AMO reformen
Advertisements

Virtuel medarbejder eller konsulent
En fremtidssikret planlægningsløsning
Forsk2007.
EJERSKIFTE Statistik om ejerskifter i Danmark baseret på resultater fra spørgeskemaundersøgelse Okt./nov for Erhvervs- og Byggestyrelsen og INSEAD.
Kontakt vores salgsafdeling på eller
HEJ. Den 23. september 2011 bliver Mathilde Schausboe bedt om at indstille amningen af sit barn i Illums nyåbnede restaurant Spisebaren. Mathilde er medlem.
1 Vil du godkende eller afvise en forespørgsel om en fuldmagt på vegne af en borger?                 Som betroet medarbejder.
Finanskrisens virkninger for håndværkere sættes i fokus.
Når to mennesker gør det samme… …og så alligevel ikke.
M3 UG Årsmøde 2011 Leverandør-portal. Inspirationen… 1995: Præsentation af Foss Electrics løsning 2002: API’er bliver tilgængelige 2005: next-move start.
Uddannelsesdag for kursusledere og efteruddannelsesvejledere Fra viden på kursus til handling i praksis Møde om God læring.
E-Læring Gruppe #3. Definition af E-læring Udgangspunktet med E-læring er, at læringsprocessen bliver individuel og der bliver taget højde for den enkeltes.
20.2 Bidragskalkulation udarbejdet som en efterkalkulation
Produktion og Logistik
EAPN.DK debatmøde Kofoeds skole Reformer, helhedsløsninger og de frivillige.
Region Sjællands Feriefond
BRFkredit tager del. Dagsorden  Hvad er TAG DEL?  Corporate Social Involvement – virksomheden der involverer i CSR  Fra at lave CSR til at være CSR.
Dansk Supermarked IT-afdelingen: Jens Christensen
De nationale test Dette oplæg er målrettet mod forældre og har fokus på tre områder: Formålet med de nationale test Testenes funktion og indhold Brug af.
Printere Typer og indstillinger Tryk for start. Inkjet Printer En inkjet printer er et af de mest populære redskaber til Pc'en, både for privatpersoner,
Svømning i den danske folkeskole Pilotprojekt i tre danske kommuner Danmarks Idræts-Forbund og Dansk Svømmeunion.
Præsentation af e-takeaway.dk
Behov for forskning i næringsstoffer
Sebastian, Peter, Rolf og Høx
Virksomheder - definition
Sundhedsprofessionelles forståelser af patientinddragelse
Undervisning i CCE om Java Agenda Hjælp med Java. Hvad kan du sige om sikkerhed? Danske Banks nye Kundeprogram.
Program for valg af platform Præsentation af os selv/IdeFA Gruppen Tjeklisten Valg af platform – Godt det ikke er os! – GENERELT Gruppearbejde 1. Pause.
SFO – mellem skole- og fritidspædagogik
Bedre udbytte af it i skolen Et seminar til skoleudvikling Marianne Hornskov og Sanya Pedersen Danmarks Evalueringsinstitut.
Præsentation af PUC TÅRNBY KOMMUNE
Forskellig forståelse af opgaven Michael Hald Konsulent KL
Arbejdsmiljø - Nye veje Årskonference Rikke B. Ørum Chef for HR og arbejdsmiljø.
Kend din organisation Red Barnet Ungdom Red Barnet Ungdom Rosenørns Allé 12, 5. sal 1634 København V Tlf.:
Semi-automatisk forbrugs opsamling VeTech Software Solutions ApS Niels Bohrs Vej 6 DK-6700 Esbjerg Tlf
Made by. Merlinia Assistance Hovedpunkter Øg sikkerheden for medarbejdere, der en gang imellem føler sig truet. Undgå behovet for dyre elektroniske alarmsystemer.
IT wokshop, Radisson SAS, Odense, IT workshop Opsamling og afrunding Bo Öhrström Vicedirektør Biblioteksstyrelsen.
Tilføj hjælpelinjer: 1.Højreklik et sted i det grå område rundt om dette dias 2.Vælg "Gitter og hjælpelinjer" 3.Vælg "Vis hjælpelinjer på skærm"
TR møde 6. januar 2014 Reform og arbejdstid Eksempler på lokale opmærksomhedspunkter.
OPERATE A/S – JESPER BROCHMANDS GADE 10 – 2200 KØBENHAVN N – TLF – Forandringer i kommunerne KL kommunikationsdøgn 2013.
Case Året er 2031 og staten er i gang med centraliseringen og nu er det blevet skolernes tur. Der skal spares penge på både lærere og undervisningsmaterialer.
Glyngøre / Limfjorden 17. august Værdien af mega-events.
Cj-montage.dk CJ ELEVATOR Afd. af CJ Montage ApS  ISO 9001 Vandtårnsvej 74  2860 Søborg Tlf 
Dokumentation af opgaver
© due & partners Template 2: Telefonmodel for permission Introduktion til samtalen Salgsargumentationen samt ”call for action” Afslutning på samtalen.
For hele familien 7 søndage i foråret Kl 10-13
Kørselsordningen - En status 1. halvår 2009 Fjernlånskonferencen og 29. maj 2009 Leif Andresen Styrelsen for Bibliotek og Medier ”stand-in” for.
Videncenter Råhavegård Grønt Center råder over faciliteter der skaber baggrund for udvikling inden for landbruget og følgeindustrien i Region Sjælland,
Forbedringer i mindre virksomheder ! Palle Gudbergsen.
Implementering af 2D Stregkoder i Odense for hhv. virksomheder og kommunen.
Dansk Landbrugsrådgivning Landscentret | Byggeri og Teknik Landbrugets 3D-stalddesign Konsulent Benjamin B. Andersen og landskonsulent Niels H. Lundgaard.
IT-Produkt til læring php. ”Graf editor”
FORÆLDREINDDRAGELSE - I DAGBEHANDLING AF BØRN OG UNGE MED SPISEFORSTYRRELSE Ved sygeplejerske John Dietz, psykolog Anne Lydolff og forælder Eva Elle.
mens animationen kører afprøve andet design
H:\EJO\Præsentationer\Planteko.ppt De danske marker om 5-15 år - set med de politiske briller Carl Aage Dahl Adm. Direktør, Dansk Landbrug.
15. april 2004 Åbent Universitet på IT-Universitetet i København kompetenceudvikling for professionelle Mads Tofte, rektor.
Kom godt i gang med dit EU- projekt. Step 1: Lav en projektskitse Step 2: Undersøg støttemulighederne Step 3: Læs program-dokumenterne +tidl. støttede.
SPRINT 1 EVALUERING. DAGENS PLAN 12:30 lokale – Info (nu) Henrik fortæller om SVN 13:30 gruppe rum - Individuel Evaluering Review Retrospect 14:00.
Idrættens Analyseinstitut l Kanonbådsvej 12A l 1437 København K l Tlf l Senioridrætten i vækst -idrætsvaner blandt 60+ i Danmark.
PRINCIPPER FOR PROJEKTLEDELSE IT PROJEKTLEDELSE 14. marts 2014.
Betalingsmetoder vi ikke tilbyder mere Hvor kommer opkrævningerne fra:
Socialtilsyn årsmøde Faglig session: Autisme
- Kom tættere på dit barns skolegang
webkoordineringsudvalget
Sælg et produkt eller en tjeneste
Kompetenceudvikling af pædagoger i skolen
Dokumentation.
Nyt administrationssystem
Fra anledning til udvikling
Præsentationens transcript:

En fremtidssikret planlægningsløsning Når projektorienterede virksomheder skal have nyt planlægnings-system handler det ikke kun om at få installeret endnu et EDB-program. Det handler lige så meget om sikkerhed for at få leveret en holdbar og fremtidssikret helhedsløsning, og sikkerhed for at omkostningerne ikke løber løbsk og implementeringen ikke trækker i langdrag. For SimPlanner er det derfor vigtigt at kunne tilbyde et lettilgængeligt og effektivt planlægningssystem med en helhedsløsning baseret på en grundig analyse af den enkelte projektvirksomheds konkrete behov, og en implementering, der for SimPlanner Projekts vedkommende typisk kun varer 4-5 dage. SimPlanner er et meget brugervenligt system, som ikke stiller store krav til den enkelte bruger. Skulle der alligevel være brug for det, er SimPlanner altid klar med undervisning og sparring. Under alle omstændigheder vil SimPlanner give al den opbakning og støtte, der skal til indtil den enkelte virksomhed er helt i gang. For SimPlanner handler det om at sikre sine kunder den mest optimale planlægningsløsning både nu og i fremtiden. Ralph Kofoed Direktør, udviklingschef Ralph Kofoed

Systemoverblik

Projektoprettelse

Projektvindue - Kunde

Dokumentstyring

Projektoversigt

Opgaveoversigt

Projektplan - Udskrivning

Rapport - Enkeltprojekt

Minustid - Oversigt

Ferieplan - Oversigt

Opgaveliste

Opgaveregistreringer

Efterkalkulation

Udnyttelsesgrad

Priser

SimPlanner ApS Rosenholm Udviklingspark DK-8543 Hornslet Tlf. (+45) 88 80 99 93 Mail: mail@simplanner.dk Web: simplanner.dk