Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

webkoordineringsudvalget

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "webkoordineringsudvalget"— Præsentationens transcript:

1 webkoordineringsudvalget
En klare opgavedefinition og mandat til udvalget (formål og kommissorium) Udsendelse af dagsorden og bilag - mødeforberedelse. Indstillinger til komforum skal hvis muligt udsendes til webkoordineringsudvalget på forhånd, da man ofte af cheferne bliver inddraget i sparring. Opbakning til at indsupplere en repræsentant fra AU Uddannelse og Kommunikation og presse Mere deling af inspiration, viden om brugere, best practices og lokal funktionalitet mellem fakulteter. Arbejdsgrupper, hvor fakulteterne også byder ind med ressourcer Undervisning af nye redaktører – fælles løsning?

2 support Ønske om en generel udmelding om forventet svartid på TYPO3-supporten – hvor længe må noget ligge uåbnet/unassigned? Løbende opdatering på status, da der ofte er behov for at videregive status til den der oprindeligt har indmeldt fejl/ønske Lidt sårbart at opgaver kommer til at vente, hvis en person har ferie Procedurer for, hvad man gør, hvis man har en hastesag (teknisk eller politisk) At opgaver følges helt til dørs

3 Ønsker til web-afdeling
Mere støtte til særdesigns og egne projekter. Evt. med mulighed for egenbetaling. Egen kontakt til Linkfactory. Uklarhed om vores design må ”hackes” eller ej. En partnerordning, hvor hvert fakultet har én kontaktperson. Opgaver skal rundes helt af før man går videre til det næste.


Download ppt "webkoordineringsudvalget"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google