Ankerhus 110 års jubilæum University College Sjælland Ernæring og sundhed Ankerhus.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Kost og præstation D oplæg af Anja Heiner-Møller
Advertisements

Hvordan kan vi som forældre bidrage til at børnene bliver mere sunde og får mere bevægelse i hverdagen?  Hvis muligt skal Børnene gå/cykle i skole også.
Patientrettet forebyggelse Kommunerne i Region Sjælland Workshop D Konference den 24. maj 2012.
Trivselspolitik på Løsning Skole
Landsseminar for Junior- og Eliteledere 19 November 2011.
Kost og træning.
Kost til triatleter.
Hvor meget må kvaliteten i et robust og forsvarligt beredskab koste?
Fundraising Jakob Ugelvig Christiansen
Introduktion til NY SUNDHEDSPOLITIK 28. Februar 2012 kl –
Oplæg KOSMOS-møde ved Anne Grete Rasmussen. Lektor og Pæd. IT-koordinator på Ankerhus 1 Klimamad som dagtilbud
Voksnes læreprocesser – hvad er vigtigt i tilrettelæggelse af kompetenceudvikling for voksne? Norskkonferencen 2013 VOX 24. april 2013 Bjarne Wahlgren.
MADKULTUR OG MÅLTIDER I ISHØJ KOMMUNE.
Sygeplejerske Hvad siger Henderson? Hvad er en sygeplejerske?
Pigerne er blevet udfordret!! Susanne, med det nyeste forår’s tøj fra butikken. Tina har sat pigernes hår. Charlotte har lagt make up.
Sundheds-fremmende projekt i Odsherred I forbindelse med et sundheds-fremmende projekt i Odsherred. Har Vig motion og FK Odsherred taget initiativ til.
UNIVERSITY COLLEGE SJÆLLAND
Mastering Communication – Why communication matters.
En god arbejdsplads - og viljen til at blive endnu bedre
VISIONEN FRA DET NY NORDISKE KØKKEN
Slagterkurvens nordiske mad
Omsætning af viden til handling
REFRAMING I BARNEHØYDE
Spis sundt – valget er dit Anja Biltoft-Jensen Afdeling for Ernæring Ansøgning til FødevareErhverv.
Heidi Wandbæk Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed med speciale i Human Ernæring.
Research light om Værestedets betydning Sted: Forår-sommer 2012.
Spor for et samlet skolevæsen i Odsherred Kommune Budgetseminar 20. April 2012.
Skolebestyrelsen & værdier
Temadag om forebyggelse og sundhedsfremme for personer med handicap
Fællesskab for kommunen som en attraktiv arbejdsplads Direktør Helle Bro Social og Arbejdsmarked Holstebro Kommune Januar 2012.
Velkommen. Sund livsstil Regelmæssige mættende måltider (gerne 4-6 måltider) Kost som indeholder frugt og grønt Kost med rigt indhold af fuldkorn og.
De 8 kostråd Et sundt liv hænger ikke kun sammen med det, du spiser, men også med, hvor meget du bevæger dig – og med din livsstil i øvrigt. Samspillet.
University College Sjælland Ernæring og sundhed Ankerhus
Pleje og Sundhed Gennemførte719 Inviterede895 Svarprocent80% FREDERICIA KOMMUNE MTU og Psykisk APV 2012 Rapportspecifikationer.
GNU - projektet projektmetode og design
PARALLELUNDERVISNING: - brugen af en digital læreplatform
Virker kost- og diætvejledning? Evidens og metoder – Ankerhus’ 110 års jubilæum Workshop Dorthe Wiuf Nielsen Dimittend Ankerhus Seminarium, januar 1989.
Et godt liv for alle borgere Christina Krog, tlf. Om Sund By Netværkets strategiske satsninger og arbejdsmetode.
Skoleparathed Sunds skole.
Måltidsfællesskaber og kulinarisk kvalitet
Digital natives - mellem teknologifascination og kollaborativ deltagelse.
Ber tað til?. Gour met Býti av gestum Avbygda fólk Tórshav n Ferðafól k.
sammen om sundhed Sundhedsforum
Broen til bedre sundhed – fremtidens voksne Borgmester Stig Vestergaard 3. Maj 2013.
Er det økologisk madordninger ofte sundere? Presenter: Sofie Husby Ph.D student: Chen He Skolemadskonference – fra holdning til handling Strandgårdsskolen,
Patientrettet forebyggelse Kommunerne i Region Sjælland
Fødevare-rådet som ekspertråd for Vækstforum. Vækstforum – et partnerskab Vækstforum KommunerErhvervslivet Regionsråd Andre vækstfora Danmarks Vækstråd.
Længerevarende uddannelse indenfor sår
Temadag for klubberne i Roskilde 2012 Af Direktør Jesper Reming Tangbæk, Børn og Kultur Børn og Kultur.
UNIVERSITY COLLEGE LILLEBÆLT I ucl.dk I UNIVERSITY COLLEGE LILLEBAELT Arbejdsmøde den 8. november 2011.
1 & Afslutningsseminar for modelkommunerne 27. September 2011 Kl Hotel Munkebjerg, Vejle 1
”Det Nære Sundhedsvæsen” Jan Trøjborg KKR Syddanmark, Januar 2012.
Dudek Plast A/S Gerresheimer Gruppe 5.
KOL Vægt og KOL.
Mærk dig selv.
+ Sukker og børns adfærd. + Hvem er vi? Mia og Michelle Ernæring og sundhedsstuderende fra VIA university collage I Århus Praktik I Randers Sundhedscenter.
Energi 1 g fedt giver 37 kJ = 9 kcal
Fedt – det er ikke let – og dog? V./ Britta Ortiz.
Ny håndbog: Forebyggelse på ældreområdet (Sundhedsstyrelsen d )
Projekt Tidlig opsporing og forebyggelse Sundhedsudvalgsmøde Oktober
KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvaltningen Arbejdsmiljø København Skab rum til dig og dit arbejde AM 2012.
TR/AMR møde 3. november 2016 MED evaluering Arbejdsmiljø.
Simon Rask Chefkonsulent Forebyggelsesafdelingen
Nye organisationsprincipper og forretningsgange
Mærk dig selv.
MADlejr er en lejrskole for 6. og 7
Mad og måltidspolitik (kostpolitik)
MADlejr er en lejrskole for 6. og 7
Styrket sammenhæng mellem teori og praksis
Region Midtjyllands opgave
Præsentationens transcript:

Ankerhus 110 års jubilæum University College Sjælland Ernæring og sundhed Ankerhus

Salon 1 - Innovation og fremtidens sunde fødevarer Anbefaling 1: –Noget Anbefaling 2: –Noget andet Ankerhus 110 års jubilæum

Salon 2 – Virker kost- og diætvejledning? Evidens og metoder Anbefaling 1: –Noget Anbefaling 2: –Noget andet Ankerhus 110 års jubilæum

Salon 3 - Hvilke kompetencer og samarbejdsformer fremmer bæredygtig udvikling og Corporate Social Responsibility? Anbefaling 1: –Noget Anbefaling 2: –Noget andet Ankerhus 110 års jubilæum

Salon 4 - Et paradigmeskift? Hvordan involverer vi borgerne? Anbefaling 1: –Noget Anbefaling 2: –Noget andet Ankerhus 110 års jubilæum

Salon 5 - Måltidsfællesskaber og kulinarisk kvalitet. Fra ernæring over fødevarer til måltider – tur/retur Anbefaling 1: –Noget Anbefaling 2: –Noget andet Ankerhus 110 års jubilæum

Salon 6 - Hvad kan en uddannelse som professionsbachelor i ernæring og sundhed også lede til? Anbefaling 1: –Noget Anbefaling 2: –Noget andet Ankerhus 110 års jubilæum

Salon 7 - Hvordan kommunikerer vi om sundhed, fødevarer og udvikling? Anbefaling 1: –Noget Anbefaling 2: –Noget andet Ankerhus 110 års jubilæum

Salon 8 - Professionsbachelor uddannelse i Ernæring og Sundhed – (stadigvæk) et utraditionelt uddannelsesvalg for en mand! Anbefaling 1: –Noget Anbefaling 2: –Noget andet Ankerhus 110 års jubilæum

Salon 9 - Fysisk aktivitet og fysisk inaktivitet – betydning for sundhed, trivsel, præstation og vægt Anbefaling 1: –Noget Anbefaling 2: –Noget andet Ankerhus 110 års jubilæum

University College Sjælland Ernæring og sundhed Ankerhus