Ankerhus 110 års jubilæum University College Sjælland Ernæring og sundhed Ankerhus
Salon 1 - Innovation og fremtidens sunde fødevarer Anbefaling 1: –Noget Anbefaling 2: –Noget andet Ankerhus 110 års jubilæum
Salon 2 – Virker kost- og diætvejledning? Evidens og metoder Anbefaling 1: –Noget Anbefaling 2: –Noget andet Ankerhus 110 års jubilæum
Salon 3 - Hvilke kompetencer og samarbejdsformer fremmer bæredygtig udvikling og Corporate Social Responsibility? Anbefaling 1: –Noget Anbefaling 2: –Noget andet Ankerhus 110 års jubilæum
Salon 4 - Et paradigmeskift? Hvordan involverer vi borgerne? Anbefaling 1: –Noget Anbefaling 2: –Noget andet Ankerhus 110 års jubilæum
Salon 5 - Måltidsfællesskaber og kulinarisk kvalitet. Fra ernæring over fødevarer til måltider – tur/retur Anbefaling 1: –Noget Anbefaling 2: –Noget andet Ankerhus 110 års jubilæum
Salon 6 - Hvad kan en uddannelse som professionsbachelor i ernæring og sundhed også lede til? Anbefaling 1: –Noget Anbefaling 2: –Noget andet Ankerhus 110 års jubilæum
Salon 7 - Hvordan kommunikerer vi om sundhed, fødevarer og udvikling? Anbefaling 1: –Noget Anbefaling 2: –Noget andet Ankerhus 110 års jubilæum
Salon 8 - Professionsbachelor uddannelse i Ernæring og Sundhed – (stadigvæk) et utraditionelt uddannelsesvalg for en mand! Anbefaling 1: –Noget Anbefaling 2: –Noget andet Ankerhus 110 års jubilæum
Salon 9 - Fysisk aktivitet og fysisk inaktivitet – betydning for sundhed, trivsel, præstation og vægt Anbefaling 1: –Noget Anbefaling 2: –Noget andet Ankerhus 110 års jubilæum
University College Sjælland Ernæring og sundhed Ankerhus