Første gæring Champagnehusene Krug og Bollinger de eneste som udelukkende har første gæring på træfade Alle andre gære på ståltanke med temperaturstyring.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Hvad hedder det ????. Hvad hedder det ???? Portvin.
Advertisements

MERE om …. Fra æble til cider.
Myastenia gravis.
God Jul ? Du behøver ikke at vente til Jul….
Nonne historie.
SCKK, Kvalitet i MUS - 5. netværksmøde januar 2004 Kompetenceafdækning i egen institution På baggrund af Jan Bartrams introduktion til området skal I i.
Fra æble til cider Sådan gør du!.
'Vis mig dit bryganlæg..' og 'Hvordan brygger jeg..'
Bevar naturen – begynd at kompostere
Surdej til rugbrød.
Middelalderaften på Ikast Nordre Skole Skrevet af eleverne: Pernille Bjerg Iversen 5A og Mia Søndergaard Jepsen 5B.
Prissætning - hvordan gør man ?.
Forskellige traditioner
Nysgerrigper workshop V/ Bo Flügge Thrane, Ulla Fog, Gitte Reffelt Utterslev Skole.
En opskrift Den dag jeg byggede en kage. Af ren og skær kedsomhed kiggede jeg på bogreolen og fandt en gammel støvet bog, jeg ikke kunne huske at have.
- vejen til en sund balance
Telefonen ringer.
Dynamiske lavtryk Varmfronter Koldfronter
Boblende nydelse og luksus
Normalpris: XXX XX NU KUN SPAR XX,XX xxx xx Pris pr. flaske xxx xx Normalpris: XX XX pr. fl. X FL. KUN SPAR XX,XX xxx xx.
Til finalen Lidt af hvert Vand I Vand II Reaktioner Opløsninger 100
Nærings stoffernes Køkkentekniske egenskaber
En syre skal kunne afgive en H+ -ion (kravet til en syre) F
Golf N`Wine Tour 2014 Afgang i luksus bus fra Brande onsdag kl
RT71 / Kære tablere i RT71, Julen står for døren med den tilhørende obligatoriske julefrokost. I år foreligger dette arrangement i hænderne på Hard.
Velkommen til Spanien, Andalusien Af Mariann Præstegaard
I believe in Drama!. Hvad er PhyEmoC? Action!  Dynamik og god stemning fanger elevernes opmærksomhed  Fremme spontanitet og kreativitet  Fjerne elevens.
Velkommen til vinsmagning. ALSACE Robert & Astrid Muhlberger er 4. generation i Muhlbergers historie Ejendommen er på 13,5 ha. Deres filosofi er at udvikle.
F RANSK V INLOV Vin de Table Vin de Pays VDQS AOC Cru Classe systemet.
BORDEAUX THE WORLD’S FINEST WINES. HISTORIEN I 1600-tallet begynder Haut-Brion som de første at arbejde med forbedringer af vinen. I 1600-tallet begynder.
Vinfremstilling: Af Thomas Buhelt..
Vinsmagning Hasserishave, d. 19/
FORSIDE FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. ARBEJDSTID SELVTILRETTELÆGGENDE.
Sensoriske målinger. Viden, intuition og erfaring danner grundlag for indholdet i jeres kreativitet. Kan defineres som:  Evnen til nyskabelse, idérigdom,
SPIRITUS Hvordan laves det?.
Elektrolyse af saltvand
Et videnskabeligt forsøg
Grøn stues skovtur Alle børnene var på Grøn stue kl. 09. Vi tog vores overtøj og tasker på og gik op mod stationen. Kl. 11 var vi på Klampenborg st. og.
MAMMA MIA Dette er en fortsættelse af Part 1. Heri blev slået fast, at intensive forsøg har bevist, at mænd kan forbedre deres livskvalitet og helbred.
Problemformulering. Tese. Vi vil undersøge hvordan en sorbet reagere med forskellige former for sukker. Lige ledes vil vi undersøge hvordan forskellige.
Øl fremstilling & smagning Øllets stamtræ.
Anneks 4 til 7: De Naturligt Søde AOC vine ROUSSILLON-INFO Vindistrikter og Grand Cru vine i Roussillon På opdagelse blandt Roussillon vinene.
Red Bull give vinger Red Bull er Energidrik indeholder koffein, sukker og taurin. Sodavandet kæmper mod træthed.
Sådan laver man vin En vinøs historie. Processen som helhed.
Øllets Forunderlige Verden
Repetition - naturfag © Tommy Rasmussen.
Rengør og desinficér en gærtank med horolith
Lagringstider Non vintage Minimum tre års lagring Vintage Minimum fem års lagring.
Problemformulering. Tese. Vi vil undersøge hvordan en sorbet reagere med forskellige former for sukker. Lige ledes vil vi undersøge hvordan forskellige.
Hvor kreativt kan du bruge din viden og tænke om alkohol?
Mikrobiologisk spil Rapport. De 4 spil: spil 1, explorer:
Trekantstage Jeg hedder Ole. Nu sidder jeg her i mit værksted og arbejder med en trekantstage. Jeg hedder Ole. Nu sidder jeg her i mit værksted og arbejder.
To change the document information in the footer, press [Alt + F8] and use the “FORM“ Chaîne des Rôtisseurs du Danemark.
Mikroorganismer. Hvad er mikroorganismer Gær og skimmelsvampe Bakterier Virus.
Så skal der trænes! Hvordan Hvor meget Hvornår Hvorfor
Lyefjell Fritidsklubb
Une glace, s’il vous plaît !
HOTDOG.
HOTDOG.
Kære gode Gud jeg vil takke dig1, S1
Pause – i 20 minutter I Aarhus: NatCafé efter foredraget
SN – Fysik/Kemi – Hjemly Idrætsefterskole
Meltyper.
Tilberedningsmetoder
Råvarekendskab Gær.
Fra korn til brød Direkte dejføring.
Tilberedningsmetoder
Hævemidler.
Fra mel til brød Opskrift Dejtemperatur Dejføring Køretid Liggetid
Præsentationens transcript:

Første gæring Champagnehusene Krug og Bollinger de eneste som udelukkende har første gæring på træfade Alle andre gære på ståltanke med temperaturstyring

assemblage Non Vintage blendes for at sikre ensartet smag til alle tider Malolaktisk gæring inden blending Efter blending tappes på flaske

Tirage Le Tirage, flaksepåfyldning Sammen med sukker opløst i vin (Liquer de Tirage) Tilsættes særlig aromatisk gær Stilles til langsom flaskegæring

PAUSE PÅ 15 MINUTTER Tilbage kl. ??

La Priese de Mousse Flaskegæring Danner mousse (bobler) Jo længere gæring Jo bedre smag og mousse Gærcellerne dør og går i opløsning Autolyse begynder Gasserne indgår gradvist en finere Forbindelse med vinen og danner finere bobler (kvalitet)