Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Pause – i 20 minutter I Aarhus: NatCafé efter foredraget

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Pause – i 20 minutter I Aarhus: NatCafé efter foredraget"— Præsentationens transcript:

1 Pause – i 20 minutter I Aarhus: NatCafé efter foredraget
Det medicinsk- og videnskabshistoriske museum, Steno Museet, holder ekstraordinært åbent i aften – og med fri entré for dig som foredragsgæst. Du kan nyde snacks, vin, fadøl og vand i den smukke café, tale med foredragsholderen og kigge rundt i museets udstillinger på egen hånd. Kl vil en museumsinspektør fortælle kort om ét af emnerne i museets udstillinger. Sms scitech.au.dk/foredrag Note til forelæseren: Vis gerne dette slide inden du sender tilhørerne til pause. Pausen skal være ret præcis på 20 minutter pga. streamerne. Værterne holder øje med tiden og tipper dig. Note til værten (Peter eller Jens): Stil et stopur på smartphonen så pausen bliver præcis 20 minutter – så streamerne ved hvornår de skal retur.

2 Efter foredraget: NatCafé på Steno Museet
Det medicinsk- og videnskabshistoriske museum holder ekstraordinært åbent i aften – og med fri entré for dig som foredragsgæst. Du kan nyde snack, et glas vin, en kold fadøl og forskellige vand i den smukke café, tale med foredragsholderen og kigge rundt i museets udstillinger på egen hånd… Vin: 20 kr. Fadøl: 20 kr. Vand: 10 kr. Snack: Gratis …og ca. kl vil en museumsinspektør fortælle kort om et af emnerne i museets udstillinger. Følg flagermuslygterne – de viser vej… Vises efter foredraget og når der er oplæg på museet

3 Lys og kosmologi Oplæg på Steno Museet kl. 21.20
Nicholas Jannsen vil fortælle om, hvordan den moderne kosmologi er blevet formet ud fra den information, som er indeholdt i Solens, stjernernes og galaksernes lys. Onsdag den 21. okt. Nicholas ønsker IKKE selv at præsentere i Søauditorierne.


Download ppt "Pause – i 20 minutter I Aarhus: NatCafé efter foredraget"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google