Anskue praktik fra SCF - lægger en plan og holder den - deterministisk verdensbillede CRP - involverer og udvikler undervejs - i denne sammenhæng skubber.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
HNX Årgang 2011/2012.  Optagelseskrav  Personlige krav  Hvor?  Forløb  Indhold  Muligheder.
Advertisements

Hvilken forskel gør spørgsmål?
KONFLIKTHÅNDTERING Velkommen! Dias.
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej Jeg hedder Rando og er fra kennel Scharmark. Jeg er født den 19. maj 2007, og de første 3 uger af mit liv.
Om at facilitere Facilitering, fra fransk facile = nemt, let
Erfa- og evalueringsmøde
En ultra kort og praksisnær introduktion til mentaltræning
Nr. Vesterskov - Et lille sted - Med store muligheder
Fra dagligstue til konsultation? Cecilie Rubow: Institut for Antropologi.
Uddannelsesdag for kursusledere og efteruddannelsesvejledere Fra viden på kursus til handling i praksis Møde om God læring.
E-Læring Gruppe #3. Definition af E-læring Udgangspunktet med E-læring er, at læringsprocessen bliver individuel og der bliver taget højde for den enkeltes.
Coaching - det handler om at stille de rigtige spørgsmål…
Afdelingsleder Pia Kofoed Jacobsen
Indsamlingsmetoder.
Kostomlægning i Juvelhuset Erfaringer fra praksis.
Arbejdspladsudvikling
En bedre proces til videndeling på afdelingsmødet
Brobygning 9. og 10.klasse Efteråret 2011 UU Lolland-Falster.
10. ÅrgangNr www.solsikken13.dkwww.solsikken13.dk Foråret er over os og det er tid til et nyhedsbrev fra Solsikken. Vi har opdateret vores.
Hjælpemiddel under forløbet. •Kendt fra kunstnere, som en samlingsmappe over deres værker. •Vi bruger det her, som en samling over hvad du har lavet mens.
Nu er der gået lang tid siden, I har hørt nyt fra os. Det beklager vi! Det er ikke kun fordi, vi har ligget på den lade side 
Brug af tablets/mobiltelefon i undervisningen foråret 2014
Darum skole 4. november 2013.
Æbler har været populære i mange tusind år.
Formålet At rumme børn i vanskeligheder i klassen.
Irak.
Koblingspunkter Sammenhænge og samarbejde mellem skole og praksis
Hvad betyder ventetid for det enkelte menneske?
Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole
Han vil gerne fortælle om gulerødder i historien.
Hvordan afgør vi væsentlighed? Kursus: ‘Væsentlighed’ og miljøvurdering Miljøvurderingsdag 2012.
Historien bag EU Vi har om EUs historie. Så vi vil gerne fortælle og vise jer noget om Maastricht-traktaten. Vi fortæller også om hvem og hvilke lande.
VEGA-netværkets årlige seminar
Susanne Minds Evaluator VIA University College
Midtvejsseminar den november Disposition  Kort om undersøgelsen  Psykisk sårbare og rygestop  Rygestoprådgiveren  Rygestopkurset som.
Læring i et vejledningsperspektiv
Søren Viemose Konflikter i hverdagen Forhandling i samarbejde
DATO: NAVN: INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK AARHUS UNIVERSITET * Teori og praksis i pædagoguddannelsen ›V. Lene Storgaard Brok, UCC og Lisbeth Haastrup,
Køb det fulde sæt til 299 kr + moms
Det nationale ICS og DUBU superbrugerseminar 13
Tilgivelse.
Barndommen er fremtiden Fremtidens institutioner 2015
Skallebølle Landsbyordning ”Indsigt og opmærksomhed…”
Mere liv i gamles hverdag Kan det lykkes i praksis?
Program Erfagruppen d. 2. februar Velkommen og introduktion til ”moodygrafen” Forbrugerstyrelsen tegner deres ”moodygraf” Interview.
Hvordan spørger man anerkendende?
Michael Elbo Ditte-Lene Betina
Infomøde cand.selv – cand.mentor
LP-MODELLEN Vejlednings-opgaven Tirsdag aften
Åbent Universitet på IT-Universitetet i København kompetenceudvikling for professionelle Mads Tofte, rektor.
Organisering Som vi plejer…… eller????.
Iselingeskolen Elevevaluering 25. og 26. oktober årgang 87 elever.
Strategisk kompetenceudvikling - konteksten
15. april 2004 Åbent Universitet på IT-Universitetet i København kompetenceudvikling for professionelle Mads Tofte, rektor.
Ludvig Holberg DAnsk forfatter.
Godmorgen - og velkommen til alle de nye. Kulhuse-sangen Melodi: I en kælder sort som kul Nu vi samlet er igen og et år er gået Karlslunde vi sidst tog.
DIDAKTIKLABORATORIE Et laboratorium der arbejder med at udvikle et planlægningsværktøj. ”Et værktøj”, der kan hjælpe os til at se, hvordan Ord som ”Leg-
Arbejdsgruppen: STS projektleder fra Vordingborg STS projektleder fra Næstved STS Tekniker fra Næstved SAPA Projektleder fra Roskilde SAPA Projektleder.
Unge og uddannelse Noemi Katznelson Center for Ungdomsforskning, DPU, Aarhus Universitet Noemi Katznelson, Center for Ungdomsforskning, Aarhus Universitet.
Fælles pædagogisk og didaktisk grundlag. Ånden, ordet og hjertet Nysgerrighed. Så enkelt kan kimen til vores undervisning siges. Når man først er nysgerrig,
ZBC Medarbejder Jette Nielsen,
logbog Lavet af Josefine, Frederikke, Kasper og Cosmo.
Institut/afdelingssparring på AAU afdelings/institutnavn
Ledelse i Center for autoteknologi
Dialogmøde Dagtilbud Svendborg d
Institut/afdelingssparring på AAU afdelings/institutnavn
Den ”rigtige” skæve profil
Møde procestjek Det var næsten umuligt at holde sig til emnet
Trivselsmodel Et adhoc udvalg har i 2018 arbejdet med ideer til, hvordan ÆS lokalafdelinger kan fremme trivsel blandt frivillige. I foråret 2019 overdrog.
Præsentationens transcript:

Anskue praktik fra SCF - lægger en plan og holder den - deterministisk verdensbillede CRP - involverer og udvikler undervejs - i denne sammenhæng skubber langt mere af ansvaret over på relationen mellem de studerende og praktikstederne

Hvorfor greb vi praktikken an som vi gjorde? Succes var afgørende, for fremtiden Første hold skaber ”historierne” Derfor ville vi ”matche” så vi vidste at ægteskaberne blev lykkelige for praktikstederne

Hvad skete der? De studerende handlede ikke ”rationelt”, men følelsesladet på hvor de skulle hen De var geografisk imobile Frustrationerne gik i alle retninger i stedet for at være koncentreret om den enkelte og vedkommendes fremtid

Hvad gjorde vi så? Tog planen om tvungne match af bordet Brugte energi på at vikle os ud af den gamle plan og formidle en ny Lavede ansøgningsrunder med jobsamtaler og efterfølgende ventetid Fik tre-fire uger, hvor det var svært at få de studerende til at forholde sig til andet + at vi bagefter var nødt til at bruge meget energi på de studerende der ikke fik plads i første runde, fordi gruppen flokkedes om den samme tallerken. Men vi har fået lykkelige match

Næste gang? Måske i praktikudvalget for DJH, SDU og RUC Facilitere mere end styre Igangsætte netværksgrupper som støtte i processen Koncentrere fordelingen på en enkelt dag - panik dag - den enkelte selv ansvarlig Ikke optimal løsning - men mere håndterbar Varsler alle de problemer og følelser vi ved kommer - gør det allerede nu MÅL: ingen dropper ud p.g.a. praktikken!