Gate21 Industrialisering af processer og produkter i alment byggeri.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Industrielle udfordringer til byggeriets ledelse
Advertisements

Revit Projektoptimering, Revit Projektstyring og Revit Samarbejde
NVF Organisation og marked Atkins Ørestad 8. Marts 2013
Det Digitale Byggeri – nye krav og nye muligheder
1 Almennet: Netværksmøde i Frederikssund d. 8. maj 2012 Kantorparken - i entreprenørOptik Erik Bech-Pedersen E&P service.
Mod en dansk styrkeposition i byggekomponent-industrien Hans Peter Svendler Nielsen Arkitektskolen i Aarhus Indlæg og et paradigmeskift i byggesektoren.
FORSTÅ DIN NABO! VI ER FORSKELLIGE.
Afslutningskonference Interreg Onsdag den 12. september 2012
3D modellering på den nye bane København-Ringsted
Præsentation af Business Case 22. oktober, 2012
Christian Bruhn Rieper Kontorchef Fornyelsesfondens sekretariat
Fra bygning til BIM-model
Udviklingstendenser i dansk byggeri – kan vi inspireres fra udlandet?
Produktion og Logistik
Velkommen til Bevola A/S Bevola har markedets bredeste produktplatform til opbygning af lastbiler, hængere og trailere. Ydermere tilbyder Bevola løsninger.
Bips konference, mandag den 6. september 2010
Det Digitale Byggeri Projektkoordinator Nicolai Hellmann
Den konfigurerbare skakt Præfabrikerede skaktelementer
DLBR Landmandens Bundlinje NU! v. Udviklingsdirektør Ivar Ravn.
Indlejret Tekonologi i Byggeriet Kristine van het Erve 20.jan. 09 Intelligente Byggematerialer Potentialer og barrierer.
Ny digital bro mellem byggemarkederne i Øresundsregionen Afslutningskonference for projektet Integrering mellem bæredygtige byggeprocesser 12. september.
Udviklingsforening for alment byggeri Velkommen til AlmenNets udviklingsseminar Onsdag d hos Boligselskabet Sjælland.
Cuneco – en del af bips.
EBF SEMINAR 2012.
By og Byg Debatmøde 2002 Innovation i byggeriet Forskeren Samarbejde om innovation mellem vidensystemet og erhvervet Jørgen Nielsen.
CAD-udvalgets handleplan 2009
Konkurrenceforhold Kapitel 11
1 Sideaktiviteter Nye regler fra ??? 1.Må boligorganisationen påtage sig administrationen af 8 rækkehuse ejet af den lokale bank? 2.Må ejendomsfunktionærerne.
Komfort Husene i Vejle 10 Danske passivhuse
»Softwareudvikling og IFC – netværksmøde Københavns Erhvervsakademi / Bygningskonstruktør Kasper Hansen – BIM-Koordinator.
Digitalisering af Offentlig Byggesagsbehandling
Annette Egetoft Delprojektleder Center for Miljø Københavns Kommune
1 Almennet: Netværksmøde i Frederikssund d. 8. maj 2012 P21-forundersøgelsen visioner/mål, organisering og proces Projektchef Michael Graae, drift og anlæg/byg.
1 Jørgen Nue Møller Bygherren og Byggeriet - Om strategier og organisation Publiceret i 21. April 2003:
Roadmap for Fjernvarme Fjernvarmens Hus den 20. juni 2011
AlmenBolig + …et forsøgsprojekt Rummelige boliger til en rimelig leje.
Weekendkonference 8.kreds 26. oktober2012 Fondens rolle og muligheder på et trængt boligmarked med tomme boliger.
Open-source software i det offentlige - hvad nu? Christian Lanng Kontorchef, It og Telestyrelsen Ministeriet for Videnskab, Teknologi og Udvikling Torsdag.
Afdelingsbestyrelsernes rolle i særligt udsatte boligområder Konference 19. november 2011.
Microsoft Dynamics – synergi mellem forretningsområder Susanne Christoph Dynamics Sales Lead
1 Åben standard - Interfaces  Baggrund for initiativet  Formål og drifsorganisation Bertel Industrielt Byggeri Thomsen.
Velkommen til Bevola - Bare bedre løsninger Nordeas Erhvervspris 2011CSR Award 2013.
Quality Management Systems
Guide til PowerPoint-præsentationer i MSO
DGNB Denmark konference Ålborg den 21. august 2012 Mette Qvist Sekretariatschef, Green Building Council Denmark.
E-handel og FM Program: Kl Introduktion
Logo Overordnede betragtninger om OPP -Og konkrete projekter i København v/Karen Mosbech ”OPP i virkeligheden” DFM Konference KØBENHAVNS KOMMUNE.
Camp IB sept sept VELKOMMEN TIL CAMP IB37.
Almene boliger og tilgængelighed
Innovationsnetværket Livsstil - Bolig & Beklædning Birk Centerpark 40 DK Herning
Kommunernes nye rolle i bæredygtig byudvikling Boligdag 2012 ”Bæredygtig byudvikling: Erfaringer med integrerede strategier” Jesper Ole Jensen,
1 SOCIALE PARTNERSKABER I UDSATTE BY- OG BOLIGOMRÅDER.
INDUSTRIALISERET RENOVERING AF ETAGEHUSE 1965 – 1975 ER I ÅND MED BYGGERIERNES OPFØRELSE INDUSTRIALISERET RENOVERING SKAL SKABE MERVÆRDI - ARKITEKTONISK.
Dansk Landbrugsrådgivning Landscentret | Byggeri og Teknik Projekt Kvægbyg Projektleder Thomas Andersen og landskonsulent Jan Brøgger Rasmussen, Landscentret.
Det Digitale Byggeri Projektkoordinator Nicolai Hellmann Oplæg for Dansk Landbrugsrådgivning, 23. marts 2004.
Anvendelse af produktmodeller i byggebranchen
. AlmenBolig+ Beboermøde II Tømmergården. Program for beboermøde d. 13. juni 2016 ​ 1. Velkomst ​ 2. Status på byggeriet ​ 3. Hvad skal og må jeg gøre.
Signalement af Lejerbo Ca boliger Organiseret i 53 selvstændige organisationer Fordelt på godt 680 afdelinger Hjulpet på vej af 755 ansatte Lejerbo.
Brædstrup Disposition Samfundets udfordringer – er vores udfordringer. Hvad gør vi i Lejerbo. Hvad sker der i regionerne.
Emner Status salg af tillægsydelser 2011 Erfaring Nye ydelser Hvor er ydelserne solgt?
Signalement af Lejerbo Ca boliger Organiseret i 56 selvstændige organisationer Fordelt på godt 650 afdelinger Hjulpet på vej af 775 ansatte Lejerbo.
Ny proces for renovering og nybyggeri – tættere, tidlig dialog
AlmenBolig + …et forsøgsprojekt Rummelige boliger til en rimelig leje
Effektmåling - kvalitative målepunkter
Byggeri & Anlæg - Hvad er Byggeledelse?.
ProjekteringsProcesPlanlægning
Sammen er vi stærkere DS Gruppen er en af Europas førende industrikoncerner inden for produktion og salg af løsninger i stål og beton til byggeri og industri.
Sammen er vi stærkere DS Gruppen er en af Europas førende industrikoncerner inden for produktion og salg af løsninger i stål og beton til byggeri og industri.
Frederikssund Kommune – og Vinge
Netværksdage om sygehusbyggeri 17. september 2019
Præsentationens transcript:

Gate21 Industrialisering af processer og produkter i alment byggeri

Præsentation af fsb og afdeling 1-21 Kantorparken Mig: Michael Graae, projektleder i byg fsb: almen boligorganisation i København med ca boliger Kantorparken: ca. 540 boliger (7 blokke i 3 etager, 5 stokke med rækkehuse) - bygget i år  fsb

Historien 2004 støttemuligheder til et demonstrationsprojekt på betingelse af, at der blev udarbejdet en ny projektbeskrivelse, hvor der i langt højere grad blev fokuseret på udvikling, nytænkning og fremtidssikring af afdelingen Pilotprojekt, fremtidssikring af én bolig Demonstrationsprojekt, fremtidssikring af 8 boliger samt udearealer 2012 Forhåbentlig sanktionering af demo-projektet og vedtagelse af en samlet helhedsplan.  Projektets grundlag

Projekt ”trinvis fornyelse” Går ud på at fremtidssikringen af boligen finder sted i forbindelse med fraflytning og ønsker fra beboerne. Er en metode til at skabe en form for brugerdreven innovation i fremtidssikringen af ældre almene boliger.  Trinvis fornyelse

Bygherrekrav  Konkret Bygherrekrav til leverancesystemets medvirken til udvikling, produktion og montering af energi- og klimabæredygtige facader, badeværelser, installationsskakte, installationssystemer og udearealer. Bygherrekrav til anvendelse af en BIM-baseret standard bygningsmodel, en digital afleveringsmodel og en digital model til estimering af og måling af effekten i bygningsdriften og bygningsvedligeholdelsen. Bygherrekrav til BIM-baseret Produktkatalog, Produktionskort til håndværkerne for de under pkt. (1) angivne bygningsdele. Bygherrekrav til en BIM-baseret integreret og værdibaseret samarbejds- og kommunikationsmodel.

Bygherrekrav  Overordnede udfordringer Skabelse af et nyt marked for industriel renovering i den almene bolig sektor, der tilgodeser og overstiger kundes krav og forventninger. Udvikling af potentialet for reducering af fremstillingsprisen og de samlede procesomkostningerne baseret på et en øget volumen i efterspørgslen efter industrielt fremstillede bygningsdele baseret på bygherrammeudbud. Skabelse af et forretningsområde omkring industrielt producerede og monterede bygningsdele, der kan give virksomheder eller konsortier i byggebranchen en markedsledende position inden for forretnings- området. Udvikling af en byggesagsspecifik BIM-portal, der er designet i henhold til bygherrens BIM-krav.