Innovation præsentations eks. Start med at forklare hvilket problem du mener dit innovative forslag ville kunne løse. Mit innovative forslag tager udgangspunkt.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
KONFLIKTHÅNDTERING Velkommen! Dias.
Advertisements

Værdiseminar Af Katrine Soelberg, Ousbjerggaard 2012
Kundebetjening Opgave med salgstrappen.
Genvej til salg til kommuner? Offentlige private innovationsprojekter som adgang til det offentlige marked Juni 2014.
FARVESKIFT Skift farve i supergrafikken ved at gå til Designfanen i topmenuen og vælg anden farve. FORSIDE KORT TIL HANDLING - PSYKISK ARBEJDSMILJØ I SYGEPLEJEN.
SOCIAL KAPITAL - EN FÆLLES SAG
Forsiden 1.Denne knap bruges når du vil taste dagens resultater ind. 2.Denne knap skal kun bruges hvis du allerede har gemt data og du finder ud af at.
Prissætning - hvordan gør man ?.
Den svære ungdom Om unge i gråzonen.
EN HELHEDSORIENTERET UNGEINDSATS? ERFARINGER FRA NULPUNKTSANALYSEN AF ROUTE 25 V/ANNE MØLGAARD, RAMBØLL Alternative title slide.
Energi- & Vandværkstedet
Læringsmiljø på hhx; kvaliteter og udfordringer Temaoplæg 2: IKT i undervisningen på hhx DEA, 13. Oktober 2010 Ph.d.-stipendiat, Arnt Louw Vestergaard.
Afkobling af stivelsesstøtte
Coaching - det handler om at stille de rigtige spørgsmål…
Real Kompetence Vurdering
1 Innovation i AT i 2g på Fjerritslev Gymnasium Branding (2.22) Fremtidens by ( )
Modul 1 - Processer.
Dels blær´, dels præcisering af opgaven
Samarbejde med eller uden Service Level Agreement (SLA)
Logaritmefunktioner (skal bruges til at løse ligninger)
Kvalitative data/ Empiri
AT-1 - efterspil 2013.
Bliv klogere på salg til kommuner Dialog-workshop –
Erhvervscase Erhvervscasen kan f.eks. indeholde:
Præsentationsskabelon til Forpremiere 26. februar 2013 UDFYLD KONCEPTNAVN.
Fra idé til virkelighed Den innovative Skole 2007 I V Æ R K S Æ T T E R.
WAVE-BONUS DET ER IKKE KUN ET SPØRGSMÅL OM, HVOR MANGE PENGE DU VIL TJENE! DET ER ET SPØRGSMÅL OM, HVOR HURTIGT DU VIL TJENE DEM! 1.
1 De fem mest brugte regler… der ikke eksisterer. Fem regler, der ikke eksisterer…
Digitalisering i Praktiken Workshops den 9. februar 2007
”Der er ingen sår der ser godt ud”
Hvem kommer på Perron 3 Hvilken profil har de? Hvad har fået dem til at komme?
©Jenny Bohr – Til underviserne Voksne med ADHD har ofte mange negative erfaringer med sig. Mange har fået megen skæld ud som børn, og de.
Gør det simpelt Trænings planlægning.
 Det jeg har gjort er, at jeg har lavet en tast der starter det hele (mellemrum), derefter har jeg sat nogle lyde ind, og fået dem til at gentage sig.
D. 12/5- 14/ Kulløsevej Kulløse.. Spædende miljømesse også for almindelige mennesker! Se blandt andet nye produkter så som isolet pladen.
Konstruktiv dialog kan forebygge smerter i muskler og led
Omgangstone og kollegialitet
Circle of change Benægtelse Reaktion Accept Handling
Mod invasion af ​​ kinesiske produkter Bliv en del af denne bevægelse.
Gruppeudviklingssamtaler
UOPFORDREDE ANSØGNINGER
FORMÅL med Garudas profilværktøjer er:
Din Økonomi Dit Valg Dit Mål.
Præsentation 28: Eksamen Objektorienteret Middleware.
Trigonometrisk Lommeregner
Jeg vil starte med at fortælle om mit emne, og snakke lidt om min problemformulering Så vil jeg fortælle noget om min fremgangsmåde.
Fundraising Hvor svært kan det være? Temadag: Fundraising og biblioteksudvikling – europæiske perspektiver Vejle 11. november 2014 København 12. november.
Det første ark i regnearket:
Uafhængige LifeWave Distributører
SÆLG DIG SELV! Du kan støde ind i en kommende arbejdsgiver, når du mindst venter det. Derfor er det en god idé at være forberedt på at sælge dig selv.
Træning af mundtlighed årgang Fysik/kemi UL Synlig læring med it Agerbæk Skole og Starup Skole 2013.
Hvis du ønsker at opnå fremragende
Objektorienteret Netværkskommunikation Præsentation 28: Eksamen.
Læreren som læringsleder
Systematisk problemløsning i kriminalitetsbekæmpende funktioner
Investering og Finansiering
Tommy Engedal Kronborg
Erhvervsrettet innovation - elektrikeruddannelsen Uge 26 – Aalborg Dag 2 1.
AT Problemformulering, problemstillinger og innovation.
Lars Haugaard, Salg i praksis Lars Haugaard, PremiTech.
Skriv hver især jeres tanker på post it… Hvad tænker du om Innovation? I har 5 min.
Introduktion til øvelsen ”Bidrag til kerneopgaven” Formål med øvelsen Forberedelse Indledning Runde 1 Runde 2 Runde 3 Afslutning på øvelsen 2.
Sammen skaber vi i morgen Venture City Horsens 10 slides du bør have med /spørgsmål du skal besvare (inspiration Guy Kawasaki) sammen skaber vi i morgen.
Virksomhed: SedumEksperten Præsentation af: Kåre Noer I faget: Speciale LA
FORRETNINGSPLAN.
TEMA 1 Kortlægning: Mobilitet i hverdagen
Company programme - Veda
Fakta om Spar Bonde Spar Bonde blev stiftet i 2001 af en række landmænd, der så behovet for en indkøbsklub. Spar Bonde drives af SLF, LMO, SAGRO og Centrovice.
Præsentationens transcript:

Innovation præsentations eks. Start med at forklare hvilket problem du mener dit innovative forslag ville kunne løse. Mit innovative forslag tager udgangspunkt i en daglig problematik på byggepladsen. Det er irriterende at de mandlige håndværkere aldrig kan ramme kummen.

Mit forslag til hvordan dette problem kan afhjælpes.

Hvad er fordelen ved mit innovative forslag til løsningen af problemet? Fordelen er jo åbenlys for en hver. Man kan opnår en meget bedre hygiejne på skurvognstoiletterne.

Hvem vil mit innovative forslag skabe værdi for? Mit forslag til hvordan man kan skabe en bedre hygiejne på skurvognstoiletterne på byggepladsen, har flere værdiskabende elementer. Den forbedrede hygiejne ville kunne medføre et mindre sygefravær blandt håndværkerne på byggepladsen da bakterierne ikke vil blive spredt så meget som før = Penge sparet Der vil kunne spares på rengøringen af skurvognene= Penge sparet Det vil måske være en god ide at regne lidt på besparelserne i forhold til den investering der skal gøres for at opnå besparelserne. Ellers er der måske ingen pengemæssig gevinst ved din opfindelse og ideen kan derfor være svær at afsætte.

Hvordan skal jeg komme videre med min ide? Først og fremmest vil jeg undersøge om der allerede er lavet noget tilsvarende, ellers et det jo spild af tid og penge at gå til næste punkt. Her vil jeg finde ud af om der evt. kan tages patent på min ide, det kan være vigtigt at beskytte sin ide tidligt inden man går til næste punkt. Hvis produktet ikke findes vil jeg lave en markedsanalyse, altså f.eks. Tage rundt på nogle byggepladser med et spørgeskema, for at undersøge om der er et reelt behov for min ide, inden jeg går videre til næste punkt. Herefter vil jeg lave en prototype inden jeg går videre til næste punkt. Her vil jeg undersøge om min ide kan sælges og evt. finde nogen investorer. Måske er det en god ide at få lavet en hemmelighedsholdelses aftale. Hvis jeg selv vil starte en virksomhed op på grundlag af min ide. Vil jeg lave en forretningsplan. Og kontakte en virksomhedskonsulent.