Færdselslovens § 3, stk. 3, politi og vejmyndigheder efter samråd med skolerne træffer foranstaltninger til at beskytte børnene mod farerne fra den kørende.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Sprogvurdering & Sprogindsatser
Advertisements

Dialog og samarbejde om uddannelsesparathed
Klarup Skole Hellasvej Klarup Tlf:
Kørekort og højresving
INAARUTAASUMIK NALILIINEQ AFSLUTTENDE EVALUERING En ny evalueringskultur Stof til eftertanke og handling på de enkelte prøveafholdende skoler og alle øvrige.
Velkommen til Jeopardy: Trafiksikkerhed i Øjenhøjde
Trafikpolitik - Søgårdsskolen
Private fællesveje Drift og vedligeholdelse mm. Drift og vedligeholdelse mm. Ved: Vejchef, Mohamed Ouazzani.
Workshop 1 Styrket forældresamarbejde og elevinddragelse.
Taktil – Røre børnene Jeg er god til at huske noget, hvis jeg tegner, mens jeg får det forklaret Jeg er god til at lytte, hvis jeg må pille ved noget imens.
Skelgårdsskolens skolebestyrelse Velkommen Kontaktforældremøde på Skelgårdsskolen 23 april 2009.
Forældremøde for U maj 2012 Dagsorden • Formålet med Play & Stay konceptet • Turneringsformater for u10 og u8 • Mål med træningen – selvtræning •
Skolen skal være mere rummelig, både hvad angår de svageste elever og de dygtigste "Regeringen har en klar målsætning om, at den almindelige folkeskole.
I dette indkøbscenter kan kvinder vælge mellem forskellige typer mænd..
Program Velkomst og intro! Opdeling i arbejdsgrupper.
Skolebestyrelsens kompetencer og tilsynspligt
Uddannelsesforum 2012 Slip dem løs …! Grøndalsvængets skole København Lærer: Elsebet Jakobsen.
Hvorfor? HVORFOR? Trafikalt kaos om morgenen
Lidt om at flytte bjerge
Spørgsmål: 1 Hvad er en knallertansvarsforsikring? Svarmuligheder: Ja
Velkommen til Nordregårdsskolen
Jørn Iversen, Politiassistent
Sikre skoleveje i Fredericia Analyse foretaget af Troels Andersen i Vej & Park Fremlagt på Børne- og Ungdomsudvalgsmødet 15.jan
Skolebestyrelsens beretning Skåde skole.
Generel tekstslide Tekst her. For at skifte niveau på teksten, brug forøg / formindsk indrykning For at fjerne eller tilføje bullit brug bullit-værktøjet.
Trafiksikkerhedspolitik Ringkøbing-Skjern Kommunes køretøjer Forsikringskonsulent Conny Høy – Forsikringskonsulent.
Skolens Ansvar Skolen skal:  Tage vare på eleverne, så forældre trygt kan overlade deres børn til skolen  Reagere, hvis elever holder fri uden skolelederens.
Kidsbasket Pilotprojekt SFO Absalonskolen, Holbæk Kommune
Cykelprøven i 6.klasse.
UDKØRSELSREGLER FOR BILER V/EVENTYRHAVEN
AT 3.2 Igangsættelse af tankeprocesser – at finde mulige sager til eksamensprojekt.
KØBENHAVNS KOMMUNE Børne- og Ungdomsforvaltningen Velkommen i skolebestyrelsesarbejdet 2012.
Program Velkommen AKT i Herning Kommune
Det vi skal de næste tre kvarter Tale om hvorfor vi i ledelsen foreslår, at vi stiller skarpt på skole-hjem samarbejdet Tale om den tidsplan vi foreslår.
Generel tekstslide Tekst her. For at skifte niveau på teksten, brug forøg / formindsk indrykning For at fjerne eller tilføje bullit brug bullit-værktøjet.
Grafslide med overskrift, indhold og graf Overskrift Max 3 linjer Tekst her. For at skifte niveau på teksten, brug forøg / formindsk indrykning For at.
Allindelille skoles værdigrundlag og profil Udarbejdet i marts 2009.
Velkommen til forældremøde = 5 Når børnene … … har mange i klassen, som de kan lide at være sammen med. … oplever et godt sammenhold … har tillid.
Tryg i Gellerup – hvordan?. Hvad kan jeg gøre? Forældrene inddraget – kvinderne i Gellerupparken. Den aktive Kvindeforening – kan gå ud til de belastede.
Kvalitetsrapport 2009/2010 Nuancer og variationer - et billede af et mangfoldigt skoleområde. En afrapportering fra skoleområdet med fokus på initiativer,
Opstart af VSP i Hillerød Kommune v/Janne Tinghuus Trafik, vej & Park By og Miljø.
Overskrift Max 1 linje Forside dias Der findes 4 farveskemaer at vælge mellen: Marker det / de slides du vil have en anden farve på, Vælg ”Design” / ”Farver”
Mit arbejde som færdselskontaktlærer…. Mine opgaver som færdselskontaktlærer Opgaver, undervisning og indkøb Rollemodel Motivere og vejlede kollegaer.
Politiworkshop. Humor. Præsentation. Målsætning. Hvad kan vi nå af klasser. 1., 3., 6. og gerne 8/9. klasse. Positive oplevelser med politiet. Præge børnene.
Skolernes trafiksikkerhedspolitik Skoleledermøde Onsdag den 17. marts 2010.
Arbejdsopgaverne – en stor mundfuld Kalenderen/Årshjulet Cooperative Learning Cykelbanen/Manøvrebanen.
Årsberetning 2014/15. Første år med skolereformen Vi synes som bestyrelse, at det er gået over al forventning. Lærerne har håndteret de nye krav på en.
Cykliststrategi Kampagner Uheldsstatistik Dræbte: 57 i i 1998 Alvorligt tilskadekomne: 550 i 2007 – 800 i 1998 Lettere tilskadekomne:
Overskrift Max 1 linje Forside dias Der findes 4 farveskemaer at vælge mellen: Marker det / de slides du vil have en anden farve på, Vælg ”Design” / ”Farver”
Sådan bakker MVSJ Politi skolens forebyggende indsatser op. 17. Juni 2010Carsten Simonsen.
Agenda 1.Langsigtet strategi for toilettrivsel a)Hvad er det strategiske problem? b)Hvor er løsningen? c)Hvordan samler vi billedet?
Før 2. behandling Gl. lov: Lovforslag L20: Randers-afgørelse hermed ”løst”…
Arrangementer på færdselslovens område
Køreteknik Sæt I gang Før du kører ud i trafikken, skal du kunne køre din knallert sikkert. Du skal kunne holde balancen, trække, sætte i gang, standse,
Vejen som arbejdsplads
Private opholdssteder Alle typer døgninstitutioner
Sikrede døgninstitutioner Særlig sikrede afdelinger
99 ud af 100 trafikulykker skyldes vores adfærd i trafikken
Typiske ulykkessituationer
Kom og stem og gør en forskel din stemme kan være afgørende
Kryds og rundkørsler.
TRAFIKPOLITIK PÅ SKOLER DERFOR
Skole-reform Skolesamarbejdet Motion og bevægelse.
Trafikpolitik for (skriv skolens navn)
Andre trafikanter.
Øveprøve – lille knallert
Specialundervisningens rammer
Typiske ulykkessituationer
Trafikpolitik for Durup Skole.
IT i undervisningen interaktive assistenter
Præsentationens transcript:

Færdselslovens § 3, stk. 3, politi og vejmyndigheder efter samråd med skolerne træffer foranstaltninger til at beskytte børnene mod farerne fra den kørende trafik på deres vej til og fra skolen.

Hvem kan tage initiativ Kommunalbestyrelsen Den enkelte skoleleder og Det stedlige politi

Hvem ser på forholdene Politiet skal i samarbejde med vejbestyrelsen sørge for, at de nødvendige færdselstekniske foranstaltninger udføres. Det er vejbestyrelsen, der skal sørge for opsætning af de fornødne vejtekniske foranstaltninger.

Skolepatruljeinstruktøren Skolens leder skal udpege en skolepatruljeinstruktør, som kan være en lærer eller en anden fastansat. Skolepatruljeinstruktøren skal Have et godt kendskab til trafikforholdene, hvor skolepatruljerne skal stå. Skal uddanne de nye skolepatruljer – gerne sammen med politiet, som skal godkende patruljerne. Samarbejde med politiet Dagligt tilsyn med SP-erne Kendskab til materialer fra Rådet og regler og vejledninger.

Hvor må skolepatruljerne gå ud på vejen Skolepatruljen arbejder ved et T-kryds, hvor fortovet er ført helt igennem krydset. Skolepatruljen arbejder ved et fodgængerfelt. Skolepatruljen arbejder i et signalreguleret fodgængerfelt.

Hvor må skolepatruljerne ikke gå ud på vejen Står skolepatruljen ved andre typer overgange eller kryds må de ikke træde ud på vejen. Her må skolepatruljen stå på fortovet eller ved vejkanten og spærre for eleverne, indtil der bliver fri bane, hvor de kan åbne op for eleverne og lade dem passere vejen.

Udvælgelsen af skolepatruljerne Elever fra 6. klassetrin og opefter. Skolepatruljeinstruktøren skal have en tilladelse fra elevernes forældre. Elever kan ikke pålægges at blive skolepatruljer.

Uddannelse Skolepatruljeinstruktøren forestår uddannelsen af skolepatruljerne gerne i samarbejde med politiet, hvis det kan lade sig gøre. SP-kurser i København