Brugerbladet Februar – Marts 2015 Layout/redaktion Poul Sommer og vinter vi mødes på Atkærcenteret Udgiver Brugerrådet Atkærcenteret Brugerbladet.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Læselyst Et læsetiltag på mellemtrinnet på Randersgades Skole, hvor eleverne læser 20 min. hver dag over en periode på to måneder. Randersgades Skole Randersgade.
Advertisements

PRAKTIKDOKUMENTET CUPP –PROJEKT
Skolebladet Interview med Jakob J- Afstemning- Interview med Rose-Elevernes mening om skolen- Landsbyhuset-Vitser-Gåder-Tegning.
SMUT PAKKE 2 VIDEN OM SUKKERSYGE.
Gammelheds-Philosophy
Hej. Jeg hedder Ronja, og jeg har fået en gynge i julegave.
Momenter i livet   Der er øjeblikke i livet hvor du savner nogen så meget at du bare ønsker at tage dem ud af dine drømme og kramme dem rigtigt!
At Dividere.
God Jul ? Du behøver ikke at vente til Jul….
"Ting er ikke altid det, de synes at være."
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej Jeg hedder Rando og er fra kennel Scharmark. Jeg er født den 19. maj 2007, og de første 3 uger af mit liv.
Du skal vide nogen om blodtrykket, fordi det fortæller noget om hvordan dit hjerte har det. HUSK - at hjertet ikke er til at undvære ligesom bilen.
At bruge disse to ord rigtigt
Vi er overbevist om at livet vil være perfekt når vi bliver gift og får et barn......og et til.... Så bliver vi frustrerede over at vores børn ikke er.
God Jul ? Du behøver ikke at vente til Jul….
GRAFISK FORTÆLLING 1.
Helene (Sofie Kort) Sloth
Gode råd i forbindelse med mundtlig eksamen
I himlen.dk Et ordenligt Julekort.
Fagre nye tider! Jamen det er jo dejligt, at tingene udvikler sig så hurtigt, at det nu er muligt, at præsentere sine billeder i noget der nær ligner.
Mine roser Jeg elsker alle blomster, men aller mest roser Roser er aldrig ens men er lige så forskellige som os mennesker Det er hvad der gør dem så fascinerende.
FORSTÅ DIN NABO! VI ER FORSKELLIGE.
©Jenny Bohr – Til underviserne Her er valgt at vise filmen ”et liv i kaos”. Hvis kursisterne er unge, kan man vælge en anden film eks. ”det.
Ordentlig Julekort.
Mr. Raggys prøveeksamen Gennemgang af svarene.
Helt Sikker Solen skinner meget. Hele kroppen bliver brændt.
Det svære liv i en sportstaske
BIOANALYTIKERES KERNEFAGLIGHED OG PROFESSIONSIDENTITET
Du skal vide nogen om blodtrykket, fordi det fortæller noget om hvordan dit hjerte har det. HUSK - at hjertet ikke er til at undvære ligesom bilen.
Progression i arbejdsmarkedsparathed
Læringsmiljø på hhx; kvaliteter og udfordringer Temaoplæg 2: IKT i undervisningen på hhx DEA, 13. Oktober 2010 Ph.d.-stipendiat, Arnt Louw Vestergaard.
Borgernes barrierer for brug af IT
Fra en børneforkæmpers perspektiv. Børns sorg er et voksent ansvar OmSorg.
1 Alder år 55 % år 24 % år 17 % Hvor længe på VUC? 1 år 93%
Med dejlige varme farver
Børn og sorg - og sprældøde døde
Pigerne er blevet udfordret!! Susanne, med det nyeste forår’s tøj fra butikken. Tina har sat pigernes hår. Charlotte har lagt make up.
Juleafslutning for Kostskolen Assersbølgaard.
Festligt fællesskab med livsglæde som værdi. v25 Men den ældste søn var ude på marken. Da han var på vej hjem og nærmede sig huset, hørte han musik og.
Min hobby Fornuftig og relevant tekst af emnet:
Smileyen, som fik en ven.
Året var 1987, i en lille by med navn Sussex, blev et lille hus totalt til intetgjort. Alt blev kastet ud, inkluderet en lille brun bamse... Den blev.
BØRNEMORDERN CHRISTIAN XENIA OG NEEL. Denne dias er sponsoreret af at Vi nægter at fortælle noget med mindre I bestikker os. I må helst ikke smække med.
10. ÅrgangNr www.solsikken13.dkwww.solsikken13.dk Så er det blevet 2014 og vi håber at I alle er kommet godt ind i det nye år. Nedenunder.
Livets Ord Livets Ord Maj 2012 Maj 2012 « Ild er jeg kommet for at kaste på jorden, og hvor ville jeg ønske, at den allerede havde fænget ! » ( Luk 12,
HISTORIEN OM DE 4 LYS.
Ingen bliver efterladt - eller gør de ?
Sket er sket … Og står sjældent til at ændre
Hvem kommer på Perron 3 Hvilken profil har de? Hvad har fået dem til at komme?
- Et dagbehandlingstilbud til unge hashmisbrugere
Hjælp mig med at finde den !!! En stor belønning til dem, der SER bedst! Præsenterer Klik her for at starte JEG HARMISTET MIN MIS !! Red Bulls.
Fortællinger fra kanten
Kristus er opstanden! ”Efter sabbatten, da det gryede ad den første dag i ugen, kom Maria Magdalene og den anden Maria for at se til graven. Og se, der.
Hvad betyder ventetid for det enkelte menneske?
Kapitel 6 – nogle citater og overvejelser.
Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole
SMUT PAKKE 4 VIDEN OM MOTION.
©Jenny Bohr – Til underviserne Voksne med ADHD har ofte mange negative erfaringer med sig. Mange har fået megen skæld ud som børn, og de.
Mere end blot forberedelsen til en fest En intro til en temadag & en undersøgelse.
Skru op for lyden og læn dig tilbage
Fristelse Så blev Jesus af Ånden ført ud i ørkenen for at fristes af Djævelen. Og da han havde fastet i fyrre dage og fyrre nætter, led han til sidst.
Midtvejsseminar den november Disposition  Kort om undersøgelsen  Psykisk sårbare og rygestop  Rygestoprådgiveren  Rygestopkurset som.
»En mand havde to sønner
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Tiden går og det er snart længe siden at jeg kom til mine to-benede i Herlev. Jeg vokser og vokser, og lysten.
Du ønskes en rigtig glædelig jul
Den fortabte søn »En mand havde to sønner. Den yngste sagde til faderen: Far, giv mig den del af formuen, som tilkommer mig. Så delte han sin ejendom imellem.
Mr. Raggys prøveeksamen
Livet er dejligt! Det består af en masse små dejlige øjeblikke...
Iselingeskolen Elevevaluering 25. og 26. oktober årgang 87 elever.
At være søskende… At være søskende i en familie med et anderledes, sygt eller handicappet barn. At være søskende til et barn med AD/HD.
Præsentationens transcript:

Brugerbladet Februar – Marts 2015 Layout/redaktion Poul Sommer og vinter vi mødes på Atkærcenteret Udgiver Brugerrådet Atkærcenteret Brugerbladet Udgives af Brugerrådet Atkærcenteret. Februar, April, Juni, August, Oktober, December Har du noget, du gerne vil have, bladet skal skrive om, så kontakt: Poul på tlf

211 Brugerrådet Så fik vi da endelig lidt vinter, selv om det ikke er ret meget. Naturen kan ikke rigtig finde ud af det i år. Alting er begyndt at spire frem. Påskeliljerne er langt over jorden. Juleroserne står i fuldt flor og påskeklokkerne er godt på vej. Vi må ikke håbe der kommer så meget vinter, at de knækker nakken. Nå, vi skal være optimister og se frem til, at der kommer et godt forår som vi kan bruge til noget positivt. F.eks. Nogle gode ture ud i det blå. Og nogle gode fester med et godt socialt samvær. Husk at bakke godt og positivt op om de arrangementer, som vore frivillige tilrettelægger, Så de stadigvæk gider gøre et stykke arbejde, for at vi kan få nogle gode oplevelser. God vinter til os alle. Bodil R.

103 Alle ønskes et godt Nytår og tak for det gamle Den 18/ havde vi vort store Jule Banko hvor der var 5 spil med en Kamsteg som hoved gevinst, og 5 spil med en And som hoved gevinst og et ekstra spil med gevinst på 1 række og en gevinst på 2 rækker på samme plade og en kurv på hele pladen. Der var ca. 50 deltagere. Den 15/ havde vi Nytårs Banko med en Rød Ålborg på 2 rækker i tredje og ottende spil og der var igen ca. 50 deltagere Cykleholdet starter ud en Mandag aften i 2014 Vi var 11 deltagere næsten Hele sommeren Der var to trehjulede med på Alle turene. Her har vi lille kaffe pause i et af husene langs fodsporet Brambjergvej Dalmose

49 Den nye klumme Ja så er jul og nytår overstået. Forretningerne begynder í Oktober ellers kan de ikke nå frem med alle herlighederne. Der blev holdt tre gange julefrokost på Centret, der var pyntet op med de smukke røde Hjerter på gangen, Blot manglede jeg et juletræ med pynt i Dagligstuen det stod ude med lys på. Min juleaften begyndte i Sct. Bendt kirke i Ringsted vi sang først ”det kimer nu til julefest” den er smuk men lang. Derefter sang vi ”nu tændes tusind julelys” og alt Elektrisk lys blev slukket det var hyggeligt. Men ak! på Slagelse sygehus gik et lys ud Jeg tænker på Peter, vi vil savne ham. Med ønsket om at vores Center må bestå. Om det ( De gamles hjem) Atkærcenteret eller Aktivitetscenter er ligegyldigt, bare der er varme og hygge. Edith.

8 5 Peter Rasmussen er desværre afgået ved døden den 25 December ære være Peters minde

6 Borreby Brev fra en bruger. Forleden nat hvor jeg havde svært ved at sove, lå jeg og tænkte over mit liv, og hvad der egentlig er sket i disse mange år. Det er jo helt fantastisk hvad man har oplevet. Men det er ligeså utroligt som tiden er gået hurtigt. Så det er bare med at få det bedste ud af det liv vi har, det er kun den ene gang. Jeg er født på Mors, en dejlig barndom, hele mit voksenliv med familien på Møn i over 40 år, og de sidste godt 4 år i Dalmose. Hvis nogen havde sagt til mig, at jeg skulle komme til at bo her for tyve år siden, ville jeg nok have troet de var tossede. Nå men jeg er blevet glad for at bo her og befinder mig godt, og hvor man kommer til at bo. Det tog da også lang tid at tage beslutningen om at flytte hertil. Jeg kom lige fra stege by, hvor jeg kunne gå ned og handle, og få det hele og så her, Hvor man både er afhængig af busser o. s. v. Men som min datter Lone og jeg talte om, kan man jo aldrig vide hvordan det er, før man har prøvet det, og jeg tænkte, jeg altid kunne flytte tilbage igen. Men som i kan se, er jeg her stadig. Det jeg egentlig ville sige med dette her vor en fantastisk stor hjælp og støtte, i tog alle her så godt imod mig, og det gælder alle her på Centret, Det lunede utroligt meget. Men jeg er også sikker på at det er nemt at blive ensom. Man er ligesom nødt til at gå ud og sige ”Hallo”! Her er jeg!!! Jeg vil gerne være med i noget fællesskab. Men det er jo ikke bare alle der kan gøre det, og har kræfter til det. Jeg vil også sige, at de godt fire år jeg har boet her, har ikke været uden sygdom og sorger, og det har været svært indimellem. Man er bare nødt til at finde ud af, om man vil videre? For livet går jo videre, uanset hvad jeg tror ikke nogen kan undvære det sociale liv, det ville i hvert fald blive trist og ensomt. Jeg startede med at blive frivillig på centret, og jeg er blevet glad for at kunne gøre lidt gavn og nytte. Jeg kom også til at reflektere på alle disse ”Stillingsbetegnelser”, som vi har fået!!! Igennem alle årene. Fællesagenter, det er nok den betegnelse der passer os godt.(i hvert fald mig). Man siger ; ”Kært barn har mange navne”, og det er jo godt nok. Jeg tror os frivillige vil gøre det bedste vi kan, for alle vi omgås. Det er godt Cafeen er kommet op at stå, det ville bare være dejligt med nogle flere brugere og også frivillige. Tine på centret sagde engang. Uden jer kan det ikke lade sig gøre! Men det kan jo heller ikke lade sig gøre uden personalets hjælp, Så det hænger jo uløseligt sammen. Frivillige, personalets, brugerne og kommunen ikke at forglemme. De sidder jo på pengekassen!! Men det skal jo helst forenes godt, da det er brugere og borgere der skal have gavn og hjælp af vores center nu og i fremtiden. Jeg var på en kursusdag i ”Sund By netværk i kbh.” Sidst på Året 2014 Sammen med andre frivillige, og noget af personalet. Det var en god dag. Og stor var vores overraskelse, i hvert fald min, da nogle af os frivillige fik en ”Guldmedalje” hvor på der står ”Tak fordi du gør en forskel” Jamen! Det gør da det hele værd at arbejde for. Og det var meget rørende synes jeg. Og sådan en burde ALLE frivillige have synes jeg. ”Roser kan man ikke få for mange af”, og man bliver da også stolt over det. Og vil gerne lidt mere hvis der er brug for det. Så der er da også mange glæder ved det, at kunne gøre noget uden det koster penge. Rigtig godt Nytår til alle. HILSEN ANNA 7

6 Borreby. 7