FORMKRAV VED INDSTILLING AF EMNER TIL HHV-RÅDET Bilag 2 til forretningsorden for HHV-rådet 1.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Læselyst Et læsetiltag på mellemtrinnet på Randersgades Skole, hvor eleverne læser 20 min. hver dag over en periode på to måneder. Randersgades Skole Randersgade.
Advertisements

Fokusgruppe Hvad er en fokusgruppe?
IPad, en naturlig del af lege- og læringsmiljøet i Daginstitutionen Mariehønen i Jelling  Mariehønen i Jelling er en aldersintegreret Daginstitution med.
HNX Årgang 2011/2012.  Optagelseskrav  Personlige krav  Hvor?  Forløb  Indhold  Muligheder.
Overordnet målsætning:
Den er bare stor.... Nu kan den vist ikke dreje mere…
©Jenny Bohr – Til underviserne Voksne beskriver og italesætter ofte sig selv med de ord, som voksne brugte om dem, da de var børn. Mange.
Vi er overbevist om at livet vil være perfekt når vi bliver gift og får et barn......og et til.... Så bliver vi frustrerede over at vores børn ikke er.
Vi hører altid om kvinders “regler”, her er så mændenes regler.
SFO Nydamskolen Medarbejderundersøgelse i Sønderborg Kommune 2012
Praktikcentre – en nyskabelse i erhvervsuddannelsesloven
James Bond går tur i en park...
Maritim Miljøstyring HVAD ER MILJØSTYRING (ISO 14001) ?
En ultra kort og praksisnær introduktion til mentaltræning
Mr. Raggys prøveeksamen Gennemgang af svarene.
Flere bekendte, lige så mange venner, men mere tid alene… - Nogle få perspektiver på ungdoms- og foreningsliv i en ”synes godt om”-kultur København 3.decemberr.
Det svære liv i en sportstaske
Kreativitet og innovation i ALT
Læringsmiljø på hhx; kvaliteter og udfordringer Temaoplæg 2: IKT i undervisningen på hhx DEA, 13. Oktober 2010 Ph.d.-stipendiat, Arnt Louw Vestergaard.
Uddannelsessystemet Paradokser og muligheder
1 Alder år 55 % år 24 % år 17 % Hvor længe på VUC? 1 år 93%
Udviklende Læringsforløb for Lægesekretærer og øvrigt Administrativt personale med tæt kontakt til patientforløb ULLA Sektion for Rekruttering og beskæftigelsesfremme.
SSQ12-C SSQ12-C Instruktioner De følgende spørgsmål drejer sig om din evne til – og oplevelse i forbindelse med – at høre og lytte i forskellige situationer.
Et digt af Tove Ditlevsen
Pigerne er blevet udfordret!! Susanne, med det nyeste forår’s tøj fra butikken. Tina har sat pigernes hår. Charlotte har lagt make up.
Tekst: Ludvig Holstein, 1903
Min hobby Fornuftig og relevant tekst af emnet:
Lasse, Theis og Bertram 2.5.  Vores produkt skal være simpelt og nemt at bruge  Man skal kun kunne gå op og ned i menuerne (holder det simpelt)  Der.
1 De fem mest brugte regler… der ikke eksisterer. Fem regler, der ikke eksisterer…
Klinisk Q-sort accept Instruktion: Skriv de følgende to slides ud på et stykke papir eller karton med print på begge sider. Tjek at de rigtige numre står.
Alder Navn Dato SSQ12 SSQ12 Instruktioner Jeg bruger ét høreapparat (venstre øre) Jeg bruger ét høreapparat (højre øre) Jeg bruger to høreapparater (begge.
Simon Sjørup Simonsen Kolding 25. September
Hvorfor mistede jeg mit job?
Gråskala.
Hvem kommer på Perron 3 Hvilken profil har de? Hvad har fået dem til at komme?
Alle børn skal have mindst et fornavn og et efternavn … det skal computerens ”børn” også !! Computerens ”børn” kaldes alle for filer uanset hvilke programmer.
Hjælp mig med at finde den !!! En stor belønning til dem, der SER bedst! Præsenterer Klik her for at starte JEG HARMISTET MIN MIS !! Red Bulls.
Skriv titel Synlig læring med it Agerbæk Skole og Starup Skole 2013
Problemliste Listen laves vilkårligt – herefter udvælges det problem der har 1. prioritet
Hvad betyder ventetid for det enkelte menneske?
En helt normal samtale ved morgenbordet:
Og jeg blev overfaldet af en rockerbande på hjemturen….
©Jenny Bohr – Til underviserne Voksne med ADHD har ofte mange negative erfaringer med sig. Mange har fået megen skæld ud som børn, og de.
En køn pige inviterede en ung mand med hjem, -tog ham med ind i soveværelset, og foreslog straks at de skulle prøve at gøre det i stilling 69…...
Gør det simpelt Trænings planlægning.
Vores tid i ugen Sarah og Lukva. Regne tiden ud Lukva: Sove: = 53 : 7 = 7,57 timer i gennemsnit Sarah: Sove: 8,5+8,5+8,5+8,5+8,5+6+10,5=
Kate-QUIZ-mus.
Svar venligst på nedenstående spørgsmål, før du besvarer spørgsmålene om din hørelse Navn: Dato: Alder: Jeg bruger ét høreapparat (venstre øre) Jeg bruger.
HISTORIEN OM DEN SØDE TAND OG DEN RÅ BØRSTE
Ria Slides I dette indkøbscenter kan fruerne vælge mellem forskellige mandetyper...
Konstruktiv dialog kan forebygge smerter i muskler og led
Spørgsmålene er ikke særligt svære, så prøv at lade være med at snyde dig igennem.
RUL Grønlænderrulninger. Næsten alle kajakroere ønsker at beherske et rul, men det er ikke alle det lykkes for. Et tilbagevendende problem er ”hoftevrikket”.
Fordybelse og formidling. Udvælge, inddrage og anvende. Overskue, bearbejde, disponere, sammenfatte og formidle.
Hvorfor netværk? Det er en udfordring for ledelsen at: -kunne give fagspecifikke råd -samle alle god erfaringer og give dem videre -Formidle alle aktiviteter.
Fronthouse workshop 8: Derfor skaber forsøgsprojekter fremtidssikrede renoveringer NCC. 16. Juni 2011 Søren Terkildsen, Ph.d-studerende, BYG:DTU.
Kære Børnebørn. Jeg er glad for at bo på det alderdomshjem, I flyttede mig til, for et par år siden. Men jeg har været lidt trist de sidste par uger,
Tid.
Konference for det administrative personale TUR Test 17. december 2007 Esbjerg Højskole.
Træning af mundtlighed årgang Fysik/kemi UL Synlig læring med it Agerbæk Skole og Starup Skole 2013.
Hvis du ønsker at opnå fremragende
Præsentation af resultaterne fra casestudie
Kære Børnebørn. Jeg er glad for at bo på det alderdomshjem, I flyttede mig til, for et par år siden. Men jeg har været lidt trist de sidste par uger, fordi.
Afdelingen for Økologi Landbrugets Rådgivningscenter Rådgivning om samarbejde Vores udgangspunkt var Gode varige samarbejder bygger på tillid Det fik vi.
Hvad kan vi gøre for at hjælpe søskende??
Jordvarme og grundvandsbeskyttelse – et spørgsmål om plads….
... Hvis du sender det til (mindst ) 2 venner... Får du 3 år med masser af held!!! ***
Pressalit Sports Academy Fra perioden til
Præsentationens transcript:

FORMKRAV VED INDSTILLING AF EMNER TIL HHV-RÅDET Bilag 2 til forretningsorden for HHV-rådet 1

Problem/emne Hvem (indstillende råd): Hærhjemmeværnsdistrikts Københavns Vestegn Hvad (Kort beskrivelse af problemet/emnet): Organgsordning med mulighed for at have flere funktioner når man har en godkendt Hund.

Hvorfor (kort beskrivelse af baggrunden eller konsekvensen af problemet/emnet): For et par år siden ændrede man reglerne for godkendelse af hund, således at prøven der skulle bestås blev skærpet samtidig med at hundene skal bestå mønstingsprøven hvert år. Rigtig godt så kunne man træne en hund op, bestå prøven én gang for alle for derefter aldrig at vise sig på træningspladsen igen. De nye regler sikrer at de hunde vi har godkendt rent faktisk kan de ting vi forventer af dem. Tidligere var hundeførerfunktionen en sekundær funktion, men nu har man strammet skruen yderliger. Idag skal man være enkadreret som hundefører for at få lov til at træne hund. Det kan der for så vidt være meget fornuft i, idet man derved sikrer sig at det er dedikerede hundeførere, som man bruger uddannelsesresurserne på. Når man ikke er enkadreret som hundefører må man derfor ikke længere vise mig på træningspladsen og min hund kan ikke genmønstres med mindre man så vælger at fratræde som ex. KBM for at blive enkadreret som hundefører. Ærgerligt og tåbeligt at man pensionerer en god rutineret færdiguddannet hund, som man allerede har ofret resurser på, fordi føreren tilfældigvis er enkadreret i en anden primær funktion. Det tager mange hundrede timer at uddanne en hund, men et KBM kursus tager kun en uge. Jeg har hidtil formået at varetage begge funktioner, så hvorfor kan jeg ikke fortsætte med dette i resten af hundens brugstid? Overgangsordning ønskes, så hunde der allerede er mønstret da de nye regler trådte i kraft kan fortsætte med vedligeholdende uddannelse indtil hunden pga alder ikke længere kan anvendes i Hjemmeværnet uanset hvilken primær funktion førerens varetager.