Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Afdelingen for Økologi Landbrugets Rådgivningscenter Rådgivning om samarbejde Vores udgangspunkt var Gode varige samarbejder bygger på tillid Det fik vi.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Afdelingen for Økologi Landbrugets Rådgivningscenter Rådgivning om samarbejde Vores udgangspunkt var Gode varige samarbejder bygger på tillid Det fik vi."— Præsentationens transcript:

1 Afdelingen for Økologi Landbrugets Rådgivningscenter Rådgivning om samarbejde Vores udgangspunkt var Gode varige samarbejder bygger på tillid Det fik vi bekræftet da en af samba-landmændene sagde. Hvis det samarbejde, jeg har lagt bag mig, var startet på samme måde, som det jeg har nu, var vi stoppet allerede inden vi kom i gang.

2 Landbrugets Rådgivningscenter Afdelingen for Økologi Din opgave som rådgiver Giv landmændene et billede af, om de kan have tillid til hinanden. Hjælp dem med at sætte ord på deres mål Giv dem overblik økonomisk og biologisk Vær inspirator

3 Landbrugets Rådgivningscenter Afdelingen for Økologi Tillid Værktøjet er diskussion Formål og omfang En ufarlig måde at starte diskussionen på. Kend din holdning til samarbejde. Emner med stor forskel. Lad landmændene diskutere hvad det betyder for deres samarbejde. Stærke og svage sider Deling af opgaver i samarbejdet, og særlige opmærksomhedspunkter

4 Landbrugets Rådgivningscenter Afdelingen for Økologi Tommelfingerregel Hvis landmændene er tilbageholdende med at diskutere emnerne i Landmands- materialet, er kemi sandsynligvis ikke til at samarbejde. Så er det bedre med regulær handel (= drop samarbejdsrådgivning)

5 Landbrugets Rådgivningscenter Afdelingen for Økologi Brug Landmandsmaterialet Erfaringerne fra SAMBA-projektet viser at: Landmændene synes ved første øjekast,det er ”for langhåret” Synes umiddelbart det er unødvendigt, de skal jo bare finde den rigtige pris Uden fælles mål og diskussion, finder i aldrig den pris, som begge parter accepterer. Set i bakspejlet er materialet godt til at kickstarte diskussion og opbygge tillid, siger landmændene.


Download ppt "Afdelingen for Økologi Landbrugets Rådgivningscenter Rådgivning om samarbejde Vores udgangspunkt var Gode varige samarbejder bygger på tillid Det fik vi."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google