Resultatkrav: Sikkerhed, sundhed og trivsel Kompetenceudvikling

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Hvilken afdeling på Hadsund skole går dit barn i?
Advertisements

Skolereform august 2014………………
Vore børn skal trives, og det kan vi forældre være med til at styrke.
Information om folkeskolereformen tirsdag den 29. april 2014 mellemtrinnet.
Elevplaner på Skolen på Herredsåsen
Arbejdsgruppens og mødernes formål ARBEJDSGRUPPENS FORMÅL Det er os, der sørger for at vi her på skolen: • Stiller skarpt på vores skole-hjem samarbejde,
Information om folkeskolereformen mandag den 28
Dansborgskolen – vi udvikler hele mennesker
Elevplaner: Lov f.o.m. 2007/08 Grundlaget nævnes også i ”En guide til arbejdet med elevplaner”, Aalborg Kommune. Brev til forældrene er undervejs, men.
Dialogmøde 16. maj 2013 Skolebestyrelser og Familie- og Kulturudvalget.
Folkeskole-reformen August 2014.
Profilskole Fyrtårn C ”Det hele barn” Fyrtårn A ”Fortsat høj faglighed”
Workshop 1 Styrket forældresamarbejde og elevinddragelse.
Forældremøde X årgang.
Hygiejne som strategisk indsats
Tofthøjskolen nu og i fremtiden Skoleplanarbejde 2011.
BUDSKABER TIL FORÆLDRE:
Billum skole Overordnet udviklingsplan Den politiske beslutning fra 2007 omkring skole/SFO danner baggrund for dette materiale. Planen er til debat og.
Skolereform august 2014………………
Skolebestyrelsen  7 forældrerepræsentanter  2 medarbejderrepræsentanter  Alle skal udfylde en tavshedserklæring  2 elevrepræsentanter  Alle har stemmeret.
Skelgårdsskolens skolebestyrelse Velkommen Kontaktforældremøde på Skelgårdsskolen 23 april 2009.
Lærerprofessionen - en definition.
Realisering af skolereformen i Gladsaxe
Velkommen. . Agenda: Velkomst Status på skolesammenlægningerne Kort ref. fra sidste møde Grundregler for Skolen Evt.
Skolebestyrelsesmøde Den nye folkeskolereform
Information om folkeskolereformen mandag den 28
Forældrenetværk Hvad – hvordan – hvilke emner
Vi stiller skarpt på skole-hjem samarbejdet
Skolebestyrelsens årsberetning 2014 Skolebestyrelsen Hvem er vi? Hvad skal vi? Hvad har vi foretaget os? Hvad sigter vi efter? Nu og fremad Trørødskolen.
Kontaktforældremøde Skelgårdsskolen
Lindegårdsskolens forældre samarbejde Forslag til Skolebestyrelsen den 11. oktober 2006 den 11. oktober 2006.
Orienteringsaften børnehaveklasser 13/14
- Hvad kan I forvente som forældre?
Velkommen til Kontaktforældremøde 01 NOV Dagsorden Velkomst (RC) Kontaktforældrearbejdet (SHC) Skole-/SFO-hjem samarbejdet, samt fælles forældremøder.
30. maj 2013Ordrup skolebestyrelse - Årsberetning1 Årsberetning Ordrup Skole V/ Pierre Vernet, Bestyrelsesformand.
Møde m. skolebestyrelsesformændene d. 19. januar 2011
Udvikling af skole/hjemsamarbejdet på Højmeskolen
Vor børn skal trives og det kan vi forældre være med til at styrke Formålet er at skabe et kontinuerligt og fremadrettet skole/hjem samarbejde der sikrer.
Velkommen Skolestruktur Aktiviteter gennem året Visionsarbejdet
Kontaktforældremøde den 12/1-12 Kontaktforældrerollen?
Folkeskolereform 2014.
Værdigrundlag Vision og mission Værdier og mål Oktober Version 2.1.
Formålet med mødet 1.Drøfte vores motivation for at stille skarpt på skole-hjem samarbejdet 1.Lægge en tidsplan for dialogprocessen 2.Forberede, hvordan.
Kontaktforældre Program
Det vi skal på dette møde Tale om de nye input til principperne for skole-hjem samarbejde, som I, bestyrelse og elevråd fandt frem til for nogle uger siden.
Formålet med mødet Gennemgå og samle de input vi fik fra møderne
Niels Grønbæk Nielsen Teamets planlægning af undervisningsåret.
Dit barn gør ikke hvad du siger men hvad du gør
Hylleholt skole ”Vi vil den gode skole”
Principper for skole-hjemsamarbejdet på Virklund Skole
En dynamisk klub for børn og unge fra 5
AFTENENS PUNKTER Kontaktveje mellem skole og hjem Hvor kan forældre få indflydelse Forældremøder Temaforældremøder Skole-hjem samtaler Andet Debat.
HELHED på Enghaveskolen Skoleåret HELHED på Enghaveskolen Definition på helhed De bedst mulige betingelser for at fremme det enkelte barns udvikling.
Slides på Velkommen Slides på
Elevplaner Debatmøde med kontaktforældre. Dagsorden Velkommen Elevplaner Skolebestyrelsens indflydelse Elevplaner i den offentlige debat Fiktive elevplaner.
Skolebestyrelsens årsberetning Skolebestyrelsens opgaver Skolebestyrelsen fastsætter principper for skolens virksomhed, herunder om –undervisningens.
Skolebestyrelsens årsberetning Hvem sidder i skolebestyrelsen? 7 forældrerepræsentanter: - Lena Uldall, formand, kontaktperson til førskolegruppe.
Slides på Velkommen Slides på
Det vi skal de næste tre kvarter Tale om hvorfor vi i ledelsen foreslår, at vi stiller skarpt på skole-hjem samarbejdet Tale om den tidsplan vi foreslår.
1 Søndre Skole skal være et sted, hvor elever hver dag bliver udfordret og derved får de bedste betingelser for at tilegne sig faglige, sociale og personlige.
Alle børn er alles ansvar Trivselspolitik for Aars Skole August
Skolebestyrelsens beretning Søgårdsskolen.
- Kom tættere på dit barns skolegang
Dialog om opgave- og arbejdstilrettelæggelse for skolepædagoger
Princip for kontaktforældre
Skolestart på Hillerød Vest Skolen
Princip for udarbejdelse af principper
Trafikpolitik for Durup Skole.
Søndre skoles vision Søndre Skole skal være et sted, hvor elever hver dag bliver udfordret og derved får de bedste betingelser for at tilegne sig faglige,
Præsentationens transcript:

Resultatkrav: Sikkerhed, sundhed og trivsel Kompetenceudvikling Kvalitet ElevIntra ForældreIntra IWB Læreplaner - ElevPlaner Øget faglighed Synlig og tydelig ledelse Gensidige forventninger til roller Strategi for afklaring af gensidige forventninger til roller, ansvar og opgave-fordeling imellem medarbejdere i skole og SFO, børn og forældre Lerbjergskolen 1

Strategi for gensidige forventninger Resultatkrav: Sikkerhed, sundhed og trivsel Kompetenceudvikling Kvalitet ElevIntra ForældreIntra IWB Læreplaner - ElevPlaner Øget faglighed Synlig og tydelig ledelse Gensidige forventninger til roller Strategi for gensidige forventninger Inden udgangen af 2008: har skolebestyrelserne formuleret en strategi for afklaring af gensidige forventninger til roller, ansvar og opgavefordeling parterne (medarbejdere i skole og sfo, børn og forældre) imellem. Strategien skal lægges på skolens hjemmeside. Lerbjergskolen

Strategi for gensidige forventninger Resultatkrav: Sikkerhed, sundhed og trivsel Kompetenceudvikling Kvalitet ElevIntra ForældreIntra IWB Læreplaner - ElevPlaner Øget faglighed Synlig og tydelig ledelse Gensidige forventninger til roller Strategi for gensidige forventninger Strategi (køreplan) Skolen, ledelse og medarbejdere, drøfter og fremkommer med forslag til forventninger til roller, ansvar og opgaver til forældre og elever, primo 2009 på Pædagogisk Råd og Med-udvalgsmøder Skolebestyrelsen nedsætter blandt de forældre-valgte medlemmer af skolebestyrelsen et hurtigt arbejdende udvalg på 2-3 personer, der fremkommer med forventninger til roller, ansvar og opgave-fordeling mellem medarbejdere på skole/SFO, forældre og elever Elevernes eventuelle inddragelse sker gennem Elevrådet Lerbjergskolen 3

Strategi for gensidige forventninger Resultatkrav: Sikkerhed, sundhed og trivsel Kompetenceudvikling Kvalitet ElevIntra ForældreIntra IWB Læreplaner - ElevPlaner Øget faglighed Synlig og tydelig ledelse Gensidige forventninger til roller Strategi for gensidige forventninger Strategi (køreplan) Forslagene fra henholdsvis skolens/SFOens medarbejdere og forældreudvalget bør indeholde en plan for indførelsen af arbejdet med forventningerne. På skolebestyrelsesmøde i april 2009 vedtages principper for forventninger til roller, ansvar og opgavefordeling mellem medarbejdere i skolen og SFO, børn og forældre Lerbjergskolen 4

Strategi for gensidige forventninger Resultatkrav: Sikkerhed, sundhed og trivsel Kompetenceudvikling Kvalitet ElevIntra ForældreIntra IWB Læreplaner - ElevPlaner Øget faglighed Synlig og tydelig ledelse Gensidige forventninger til roller Strategi for gensidige forventninger Inspiration til emner som med fordel kan drøftes af medarbejdere i skole og SFO; Vil efter bedste evne opfylde folkeskole målsætning, ex undervisningsmål (trinmål) og PLP Løbende bruger forældreintra som en aktiv del af informationen til hjemmene. (Ex. undervisning, klassens sociale liv, den enkelte elev, SFO, arrangementer og lign.) Vil tage aktiv del i at undervise, vejlede og opdrage Optræder professionelt, engageret og ansvarligt En procesplan for indførelse af arbejdet med forventninger Lerbjergskolen 5

Strategi for gensidige forventninger Resultatkrav: Sikkerhed, sundhed og trivsel Kompetenceudvikling Kvalitet ElevIntra ForældreIntra IWB Læreplaner - ElevPlaner Øget faglighed Synlig og tydelig ledelse Gensidige forventninger til roller Strategi for gensidige forventninger Inspiration til emner som med fordel kan drøftes af Forældre; Børnene er ”skoleparate”, undervisningsmodtage-lige Tager aktiv del i samarbejde mellem skole og hjem, ex hjælper med lektielæsning, informerer om fravær, begivenheder i hjemmet, der kan have indflydelse på barnets skolegang, deltage i forældremøder, skole/hjem samtaler og øvrige arrangementer Bakker op om skolen, og evt. problemer, der opstår i skoleforløbet, drøftes konstruktivt i dialog med lærer og evt. ledelse. Løbende lærer og understøtter sociale færdigheder En procesplan for indførelse af arbejdet med forventninger Lerbjergskolen 6