Skolebestyrelsens årsberetning 2012/2013. Forældrevalgte medlemmer af Rådhusskolens bestyrelse: Andreas Nørgaard, Poul Møller, Anja Valbak, Anita Godt,

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Aktivitet – hvor/hvornår: Videns- og erfaringsseminar i Middelfart, lørdag den 19. marts. MKR var der sammen med Pia fra Herredsåsen og Claus fra Rynkevangen.
Advertisements

Orientering om skolebestyrelsesarbejdet
Information om folkeskolereformen tirsdag den 29. april 2014 mellemtrinnet.
Vi arbejder i bestyrelsen på at sikre og føre tilsyn med, at den rette kurs sættes og holdes. Overordnet retning og overblik, vi arbejder ikke ”i maskinrummet”.
Kursus for nyvalgte skolebestyrelser. Efteråret 2010.
Skolebestyrelsens opgaver
Årsmøde for alle forældre 8. marts 2007 ”Skolen sprænger alle rammer” Årsmøde for alle forældre Mårslet Skole Torsdag den 8. marts 2007 Klokken
Frøslev-Padborg skole
Valgmøde mandag d. 19. maj Skolebestyrelsens sammensætning • 7 forældrevalgte medlemmer (4 år) • 2 medarbejderrepræsentanter (1 år) • 2 elevrådsrepræsentanter.
Forældremøder 2010 Egeskovskolen
Workshop 1 Styrket forældresamarbejde og elevinddragelse.
10 møder om året 25 timer Fællesbestyrelsens arbejde 2012/13 Form Indhold.
Tavshedspligt.
Skolebestyrelsens årsberetning 2012
Information om folkeskolereformen mandag den 28
4. maj 2011Ordrup skolebestyrelse - Årsberetning1 Årsberetning Ordrup Skole Ved Pierre Vernet, Bestryelsesformand.
Hvad laver skolebestyrelsen på Dagnæsskolen?
4. maj 2011Ordrup skolebestyrelse - Årsberetning1 Årsberetning Ordrup Skole Ved Pierre Vernet, Bestryelsesformand.
Skolebestyrelsens kompetencer og tilsynspligt
Skolebestyrelsens årsberetning 2014 Skolebestyrelsen Hvem er vi? Hvad skal vi? Hvad har vi foretaget os? Hvad sigter vi efter? Nu og fremad Trørødskolen.
Det har vi gang i… Bestyrelsens aktiviteter i dette skoleår samt forbindelse til skolens værdier/målsætninger Status pr
Skolebestyrelsesarbejdet. Dagsorden for den 10. April Skolebestyrelsen på et overordnet plan Procedure omkring valgprocessen Hvad er så Skolebestyrelsen.
Forældreinformation om skolebestyrelsesvalget Ny skolebestyrelse fra august 2014 Valg hver 4. år Din mulighed for at få indflydelse, nærdemokrati 7 medlemmer.
 Velkommen  Årsberetning  Forældrerådet 2012/2013  Forældrerådsvalg.
Dragør Skole Syd & Nord Jerrik Walløe Præsentation af sig selv.
Skolebestyrelsens årsberetning 2008
Videreudvikling af skolehjem samarbejde
Kontaktforældremøde 20. marts maj 2012OS - Kontaktforældremøde: Støtte læring2 Mål og agenda Mål Kontaktforældrerne har opdateret viden og forståelse.
Januar Indledning Vi har i skolebestyrelsen udarbejdet et årshjul som viser de faste aktiviteter og emner, vi skal arbejde med i løbet af skoleåret.
Velkommen til Kontaktforældremøde 01 NOV Dagsorden Velkomst (RC) Kontaktforældrearbejdet (SHC) Skole-/SFO-hjem samarbejdet, samt fælles forældremøder.
Velkommen Skolestruktur Aktiviteter gennem året Visionsarbejdet
Det vi skal på dette møde Tale om de nye input til principperne for skole-hjem samarbejde, som I, bestyrelse og elevråd fandt frem til for nogle uger siden.
Formålet med mødet Gennemgå og samle de input vi fik fra møderne
Årsberetning 2011 Skolebestyrelsen Bavnehøjskolen Årsberetning 2011 Skolebestyrelsen Bavnehøjskolen, Trine Persson.
Folkeskolereform Forældremøde nr maj 2014.
Møde med skolebestyrelsen, Østbirk Skole,
Skolebestyrelsens beretning Skåde skole.
 Louise  Rene  Tina  Brian  Thomas  Maja  Ditte  Vores formand gennem 7 år – Terkild trådte ud 1. aug. og Maja kom ind.
Skolebestyrelsesvalg 2010 Det nye er: Enkeltmandsvalg (Ingen stillere) Brevafstemning (Ingen valgdag) Mulighed for forskudt valg.
Skolebestyrelsen Forælder specialklasse Medarbejder Elev Leder Ekstern repræsentant?
Skanderborg Kommune Valgmøde 3. marts 2014 Baggrundsviden for at kunne varetage skolebestyrelsesarbejdet.
Kursus for nyvalgte skolebestyrelser 2010 Kursus for nyvalgte skolebestyrelser 30. september 2010 Kalundborg kommune.
Overgangsrådet Overgangsrådene, er at rådgive den siddende bestyrelse på den skole, der modtager og indskriver eleverne på netop denne skole. Rådets opgaver.
+ Skolebestyrelsens Årsmøde 2013 Lørdag d. 25. maj.
Visionsdagen Hvad kom der ud af dagenHvad kom der ud af dagen Lærernes oplevelse af dagenLærernes oplevelse af dagen Det opfølgende arbejdeDet opfølgende.
Værktøjskassen Skoleledelsen. Baggrund Amondo og AZENA har udviklet værktøjskassen for Integrationsministeriet Værktøjskassen er en i en serie af 5 værktøjskasser,
KØBENHAVNS KOMMUNE Børne- og Ungdomsforvaltningen Velkommen i skolebestyrelsesarbejdet 2012.
Møde mellem kontaktforældrene og skolebestyrelsen tirsdag den 18
Årsmøde Egeskovskolen Dagsorden – 19.10: Velkomst – 20.10: SSP samarbejdet Vi har besøg af SSP konsulenter fra Viborg Kommune - Hvilke.
Præcisering Oplægget baserer sig på den indstilling, der er på vej til byrådets behandling Indstillingen har været i høring i perioden 20/ /1-14.
V I GØR HVAD VI SIGER - FORMANDSBERETNING 2012 Skolebestyrelsen årsmøde, Skovbyskolen
BYRÅD SBU Skolebestyrelser Skoleforum Styrelsesvedtægt.
Skolebestyrelsens årsberetning  På grund af lock outen har skolebestyrelsen ikke kunnet gennemføre årsberetningen som vanligt med et tidssvarende foredrag.
Skolebestyrelsens årsberetning Hvem sidder i skolebestyrelsen? 7 forældrerepræsentanter: - Lena Uldall, formand, kontaktperson til førskolegruppe.
Kursusaften for nyvalgte skolebestyrelser 21.november 2012.
Årsberetning 2012 Skolebestyrelsen Bavnehøjskolen Årsberetning 2011 Skolebestyrelsen Bavnehøjskolen, Trine Persson.
Det vi skal de næste tre kvarter Tale om hvorfor vi i ledelsen foreslår, at vi stiller skarpt på skole-hjem samarbejdet Tale om den tidsplan vi foreslår.
Skolebestyrelsens skriftlige beretning skoleåret 2014/2015 Lindebjergskolen Lindebjergskolen beretning 2014/2015.
Årgangsforældremøder Skovgårdsskolen Det gode samarbejde Skolebestyrelsen: Beskæftiger sig med principperne for skolens virksomhed Skolelederen:
S KOVBYSKOLEN – DEN NYE SKOLE - FORMANDSBERETNING Skolebestyrelsen årsmøde Skovbyskolen 18. marts 2015.
Skolebestyrelsens Årsberetning 2015 Skoleår 2014/15 Skolebestyrelsen Brobyskolerne er læring!
Skolebestyrelsens beretning Søgårdsskolen.
I Skolebestyrelsen har vi blandt meget andet arbejdet med sundhedspolitik. I forlængelse af dette arbejde, besluttede vi at sløjfe kakaomælken og har i.
Præsentation til forældremøde 2016 Skolebestyrelsen Præstø Skole.
Skolebestyrelsens beretning 2018
Princip for kontaktforældre
Princip for udarbejdelse af principper
Skolebestyrelsens Årsmøde 2017
Hvad laver Skolebestyrelsen
Årshjul Baggrund Indholdet i Årshjulet tager udgangspunkt i Folkeskolelovens § 44, stk. 1 som siger, at skolebestyrelsen har pligt til at føre tilsyn.
Præsentationens transcript:

Skolebestyrelsens årsberetning 2012/2013. Forældrevalgte medlemmer af Rådhusskolens bestyrelse: Andreas Nørgaard, Poul Møller, Anja Valbak, Anita Godt, Kate Vermeren. Suppleanter: Diana Ossian, Marianne Sørensen.

Vigtigt! Husk at alle referater ligger på Rådhusskolens skoleport så de kan læses. Bestyrelsen vil gerne have kommentarer og input til arbejdet. Der er bestyrelsesvalg i januar 2014 – I OPFORDRES TIL AT STILLE OP! Læs videre og se hvad vi i bestyrelsen har lavet i år!

Følgende principper er diskuteret og besluttet af bestyrelsen Alkoholpolitik Brug af netforbindelse Princip om sejlads i skoletiden Princip om tilsyn Sundhedspolitik Princip for faglige og sociale mål med lejrskole. Tradition i forbindelse med dimission

Høringssvar. Der er i årets løb givet høringssvar til Børne og uddannelsesudvalget på følgende: – Digital strategi – Kvalitetsrapport – naturfagsstrategi

LIDT ANDET! Der har også været tid til at læse og drøfte en artikel fra forældre og samfund omhandlende emnet opdragelse.

Så har vi revideret forretningsordenen. Så den blev opdateret til vores virkelighed. Møde hver anden måned, dog undtaget juli. Ny procedure om høringssvar (skoleleder fremsender forslag inden bestyrelsesmødet)

Deltagelse i forældrearrangement. Psykolog Søren Glistrup lavede 3 foredrag for forældregruppen.

Noget nåede vi ikke. Vi ville have lavet en forældrearbejdsdag sammen med personalet, som skulle omhandle skolens atriumgårde  Men det laver skolen næste skoleår som et fælles projekt for elever, forældre og personale - Her vil vi naturligvis komme rundt og tale med forældrene og deltage i de teams vi hører til.