 At skabe en ny fælles identitet for Uddannelsesbenchmark.dk’s rapporter  Skabe et hurtigt rapporteringsværktøj til skolernes kvalitetsansvarlige 

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Politisager En multimedia-opgave.
Advertisements

Datakvalitetsstrategi Engrosmodellen
Miljøstyrelsen Høringsmøde:
Introduktion til CMS. Indhold ● Forberedelse af indhold til hjemmeside ● Opsætning af hjemmeside (CMS)
UDVIKLINGSTRÆ PÅ EN UDDANNELSESINSTITUTION
Carbon20 projektet i Green Cities Kommunerne. CARBON 20 | 28. FEBRUAR | 2011 | INDLÆG | DEN GRØNNE DAG Carbon20 projektet har til formål: - at udbygge.
International Linje.
Organisering af undervisningen. Det er muligt at indsætte links til diverse filer, hjemmesider, video- og lydklip eller åbne dem direkte i OneNote, så.
De nationale test Dette oplæg er målrettet mod forældre og har fokus på tre områder: Formålet med de nationale test Testenes funktion og indhold Brug af.
Portalintegrationsprojektet Claus Andreasen PL, portalintegrationsprojektet.
Leise Passer Jensen Version EK Netværk Iværksætter og selvstændig - et forum for iværksætterkvinder i EK, der ønsker at imødekomme nogle.
Konference 14. april ’10 Forskerparken i Odense Ressourceregnskab i øjenhøjde Konference og repræsentantskabsmøde Den 14. april 2010 kl –
Velkommen Lars Johansson ProjectForce. Program: Lidt omkring Athena IT-Group A/S Introduktion til ProjectForce – Microsoft Sharepoint Lidt teori omkring.
Selvevaluering ’It i folkeskolen’
Plan for samarbejde mellem Rønnevangsskolen/Torstorp Skole
Kvalitet og evaluering på Vejle Handelsskole HHX og HG Redegørelse for kvalitetssystemet.
Folkeskolereform Version 1.0
Mini TYPO3 kursus - Arts.
1 Kom i gang med it på IT-Universitetet Introkursus forår 2007.
Lene Skovgaard Uddannelses Ungdomsvejleder
Uddannelsesvejledning – hvorfor og hvordan? Alle unge gennemfører en uddannelse Vejledningen skal differentieres eVejledning for unge med alm. vejledningsbehov.
Uddannelsesvejledning i 10.klasse Ungdommens Uddannelsesvejledning Nordvestsjælland UU-vejleder Brian Nybo (10.B, 10.C + drenge i 10.D) Tina Krogsdal (10.A,
ETU Det gode skolemiljø Indsamling af data Behandling af data Præsentation af data Konsekvens af data.
Avanceret søgning i Google
 Arbejder i Vallensbæk Kommune  Udviklingskonsulent med fokus på IT  IT-vejleder på Pilehaveskolen  Dansklærer i en 6. klasse.
Markedsføring og kommunikation. Aktiviteter i 2003 Aktiviteter i 2004 Fremtiden.
Velkommen til Repræsentantskabsmøde
Michael Hald Konsulent, KL
Søgning & sortering Intro søgning Lineær søgning Binær søgning
Hvem er Parseport? -- ParsePort er en nystiftet, dansk virksomhed med speciale i data-opsamling, -behandling og - præsentation. Hvem står bag ParsePort?
S TUDIERETNINGSPROJEKTET ÅSG H VAD ER ET STUDIERETNINGSPROJEKT ? En skriftlig opgave i typisk to fag Du skal tage udgangspunkt i et studieretningsfag.
Jes Ryttersgaard GI Loven Lov om infrastruktur for geografisk information.
VELTEK medlemsmøde 22. januar 2008 DS Certificering A/S VA-godkendelser – nu og i fremtiden.
Trivselsundersøgelse og ledelsesevaluering Anæstesiologisk Afdeling Flere ledere
1 | 2010 Android Filsystem/Datalager Kontekstbestemt datalagring.
NATIONALT BENCHMARK 2013 BEDRE BIBLIOTEKER Alternative title slide.
Indhold 1.Hvad er MATRIX Mobil 2.Menu Valg 3.Installation 4.Adgang.
Fælleskomponenten ”Vis Stedet” – reducerede udviklingsomkostninger og større genkendelighed og sammenhæng på tværs ved brug af geodata Arne Simonsen Kort.
Tilføj hjælpelinjer: 1.Højreklik et sted i det grå område rundt om dette dias 2.Vælg "Gitter og hjælpelinjer" 3.Vælg "Vis hjælpelinjer på skærm"
Aftale om bedre og mere attraktive erhvervsuddannelser
Klik på et af kapitlerne nedenfor for at få flere oplysninger eller klik på knappen Næste side for at starte Selvstudie. 1.Navigation på hjemmesidenNavigation.
Finde og åbne et chatrum Brug søgefunktionen i Lync til at finde de rum, du har adgang til. 1.I hovedvinduet i Lync skal du klikke på fanen Chatrum. 2.Skriv.
Vandets vej fra hav til land
Gymnasierådet – 11. marts 2008 Evalueringer af gymnasiereformen Forsøg med digitale eksamensopgaver Forsøg med nyt bioteknologifag i stx og htx.
OPGAVE 1 AF : MIA MARSCHALL Kommunikation / IT. XCF XCF er gimps eget format. Dette format gemmer både lag & gennemsigtighed. Ulempen ved xcf er, at den.
Hvorfor Datawarehouse Hvad er det totale salg i område A? Hvilken sælger fik højeste kommission i denne måned ? Hvordan har salget i region A ændret sig.
Bmp Fordele: Bmp er mere kendt så modsat xcf, kan bmp åbnes i andre billedprogrammer som f.eksk. Windows firefox. Det gemmer gennemsigtigheden Ulepmer:
TRIVSELOP Handicap, 1. november 2010.
ANALYSE AF WEBADFÆRD OAW – LEKTIONSGANG 6. ANALYSE AF WEBADFÆRD AGENDA Opsummering, øvelse 2 –PROs and CONs ved eget databaseudviklet system Gallup RedMeasure.
1 Kortlægning i program for læringsledelse 2 Kortlægning Kortlægningen i Program for læringsledelse er udformet som netbaserede, elektroniske spørgeskemaer.
NY ORGANISATIONSSTRATEGI Generalforsamling 23. marts.
Det giver Cortrics Indkøb dig og din virksomhed: Et opslagsværk der giver overblik over leverandør og kontrakter –Giver overblik over hvad der købes hvor.
Studieretningsprojektet Anette Lind. Hhx-bekendtgørelsen § 22 Studieretningsprojektet skrives i 2 eller 3 fag med udgangspunkt i et studieretningsfag,
Få fuld udnyttelse af eksisterende løsninger på IBM i™
Orientering om Større Skriftlig Opgave 2017
Tre lags arkitektur.
Vær opmærksom på, at afspilning af filmene kræver internet.*
SSO - Større skriftlig opgave
Vær opmærksom på, at afspilning af filmene kræver internet.*
SSO - Større skriftlig opgave
[PROJEKTNAVN] 1. FORMÅL 3. ØKONOMI 4. PLAN 2. MÅL
Vejledning i at scanne..
Introduktion af PowerPoint 2007
Hvorfor dansk på GF1?.
Præsentation af app til Stafet For Livet Formålet med Stafet For Livet Appen er, at skabe en app, der fungerer som en samlet indgang til stafetten for.
Velkommen til Informatik - den nye dreng i klassen
- Projekt om sygehusportører
Tilstedeværelsesundervisning
Fra folkeskole til faglært - Erhvervsuddannelser til Fremtiden
Søgning i Danmarks Arealinformation
Præsentationens transcript:

 At skabe en ny fælles identitet for Uddannelsesbenchmark.dk’s rapporter  Skabe et hurtigt rapporteringsværktøj til skolernes kvalitetsansvarlige  At styrke medlemsskolernes egen markedsføring som Danmarks Kvalitetsskoler

 Eksterne › har adgang til skolens overordnede resultater og kan sammenligne disse med andre uddannelsesinstitutioner i netværket.  Interne › kvalitetsmedarbejderen får adgang via et særligt login og får adgang til detaljerede analyser og sammenligninger

 Fra Uddannelses- benchmark.dk via visning i Google maps og søgning på uddannelses/linje eller geografi  Fra skolens egen hjemmeside – erstatter evt. den hidtidige skole- rapportering

 Opdeling af data på klasse- og årgangsniveau, fx alle klasser på en årgang  Sammenligning med de tre seneste år  Sammenligning med eget eller egne netværk, alle skoler og kvalitetsmål  Visning af detaljerede resultater for enkelte spørgsmål i form af søjlediagrammer  Sammenligning mellem egne uddannelser (kun overordnede spørgsmål)

 Mulighed for at gemme direkte i en PowerPoint  Mulighed for at gemme alle visninger som JPG – grafik til brug for skriftlige rapporter  Eventuel mulighed for at vise på forhånd gemte serier af radar i form af animeret grafik. (Kræver internetadgang under præsentationen)

 En skoles data opdateres af ASPEKT R&D A/S umiddelbart efter afslutningen af en undersøgelse og vil være klar til brug indenfor en uge  Ved tilmelding fra mindst 25 skoler er prisen ved en fireårs aftale kun kr. pr skole/pr uddannelse/pr år

 Pga. udviklingsomkostningerne kræves der forhåndstilmelding fra mindst 25 skoler i 4 år inden vi kan gå videre.  Det forudsættes, at ASPEKT R&D A/S gennemfører dataindsamling som sædvanligt  Vi tilbyder for Uddannelsesbenchmark.dk eneret til radaren mod bidrag til udviklingsomkostningerne