Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Bmp Fordele: Bmp er mere kendt så modsat xcf, kan bmp åbnes i andre billedprogrammer som f.eksk. Windows firefox. Det gemmer gennemsigtigheden Ulepmer:

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Bmp Fordele: Bmp er mere kendt så modsat xcf, kan bmp åbnes i andre billedprogrammer som f.eksk. Windows firefox. Det gemmer gennemsigtigheden Ulepmer:"— Præsentationens transcript:

1 bmp Fordele: Bmp er mere kendt så modsat xcf, kan bmp åbnes i andre billedprogrammer som f.eksk. Windows firefox. Det gemmer gennemsigtigheden Ulepmer: Bmp gemmer ikke i lag og fylder rigtig meget.

2 jpg Fordele: Fordelen ved jpg er at den fylder 1/10 af bmp filer gør. Ulemper: Den gemmer ikke i gennemsigtighed, men i stedet erstatter det med bagrundsfarven og laget er heller ikke blevet gemt.

3 png Fordele: Png formatet gemmer gennemsigtigheden og det kan åbnes i næsten alle programmer. Det fylder heller ikke ret meget i forhold til bmp. Ulepmer: Det gemmer ikke lag og fylder lidt mere end jpg.

4 xcf Fordele: Xcf er gimps eget format, da det både gemmer gennemsigtighed og lag. Ulemper: Man kan kun åbne dette format i gimp.

5 Fordele og ulemper bmpjpgpngxcf Fordele-Kan åbnes i andre billedprogrammer. -gemmer gennemsigtighed - Kan ses i alle mulige programmer. - Den fylder 1/10 af bmp. -gemmer gennemsigtighed. -kan åbnes i næsten alle programmer. -det gemmer gennemsigtighe d og lag. Ulemper-gemmer ikke lag -fylder rigtig meget 50% mere end xcf -gemmer ikke gennemsigtighed, men som baggrundsfarve. -gemmer ikke lag -gemmer ikke lag. -fylder den lidt mere en jpg. -da det er gimps eget program, kan det kun åbnes i gimp


Download ppt "Bmp Fordele: Bmp er mere kendt så modsat xcf, kan bmp åbnes i andre billedprogrammer som f.eksk. Windows firefox. Det gemmer gennemsigtigheden Ulepmer:"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google