Faglig læsning i alle fag Nørholm Skole. Læsning er en del af alle fag Dansklæreren har ansvaret for, at eleverne lærer ”at knække koden” Alle lærere.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Hvem synger? "Kom i gang igen - arbejd arbejd.".
Advertisements

Overordnet målsætning:
Game maker.
Oplæg om læsning - hvad kan man som forældre gøre for sit barns læseudvikling… Asgård skole jan
LÆSNING.
Sådan finder du rundt på Af Lasse Krarup, webmaster
Den store Tur guide Made by Socom.dk. Den store Tur guide Velkommen til Den store Tur guide •Her kan du: –Oprette nye turer –Tilmelde dig på en tur –Komme.
Mini-PC-kørekort – Modul 6
God Jul ? Du behøver ikke at vente til Jul….
en dag i indskolingen på Givskud skole
3 – 13 år Faglighed og Fællesskab
Hvad er op og hvad er ned?.
James Bond går tur i en park...
Fagre nye tider! Jamen det er jo dejligt, at tingene udvikler sig så hurtigt, at det nu er muligt, at præsentere sine billeder i noget der nær ligner.
Åbent bord Den Kreative Platform
Jeg kører bus Branchearbejdsmiljørådet for transport og engros
Struktur: ”Quiz og byt”
”Den gode elev” Kvalifikationer er defineret som den enkelte persons faglige, sociale og personlige færdigheder og kunnen Kompetencer betegner personens.
Coaching - det handler om at stille de rigtige spørgsmål…
En opskrift Den dag jeg byggede en kage. Af ren og skær kedsomhed kiggede jeg på bogreolen og fandt en gammel støvet bog, jeg ikke kunne huske at have.
Faglig læsning 7. – 9. kl. Work-shops.
Velkommen på biblioteket Vi glæder os til at få dig som bruger. Spørg bare, hvis du har brug for hjælp!
Instruktion i våbenhåndtering
SSQ12-C SSQ12-C Instruktioner De følgende spørgsmål drejer sig om din evne til – og oplevelse i forbindelse med – at høre og lytte i forskellige situationer.
Glædelig Jul Du behøver ikke vente til Jul…
Søgeord og konverteringer En webtekst skal på samme tid skabe synlighed i søgemaskinerne og motivere brugerne til at udføre en handling, vi som afsendere.
Gymnasielektionen screening i dansk
Dansk 1. klasse.
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej igen. Jeg har været til min første fødselsdag hos min nye faster Lene. Her er lidt billeder fra festen.
5 min. abs 30 sek. hver.
Psykoedukation til patienter med bipolar affektiv sindslidelse
Modul 1 Rød løber (A). Spilleregler for dagen Ingen pauser Byrge, C. & Hansen, S. (2009). The creative platform: A new paradigm for teaching creativity,
Videreudvikling af ide 2&2
Hvad er læseskub? Hovedfokuspunkt: De svage læsere
1 Vil du se detaljer om en fuldmagt, du har fået? Hvis du som medarbejder har fået en fuldmagt af en borger, betyder det, at du kan handle på vegne af.
Mundtlig prøve i engelsk og tysk.
Gymnasielektionen screening i dansk
Vil du tilbagekalde en fuldmagt på vegne af en borger?
Rubrik. Rubrik Rubrik Artiklens overskrift hedder i avissprog rubrikken. Rubrikken fortæller, hvad artiklen handler om og giver læseren lyst til at.
En ny ung lærerinde har sin avslutningsprøve i klassen. For at udsætte børnene med noget harmløst havde hun følgende forslag: Elevene skulle i tur og orden.
RUL Grønlænderrulninger. Næsten alle kajakroere ønsker at beherske et rul, men det er ikke alle det lykkes for. Et tilbagevendende problem er ”hoftevrikket”.
Blog kommentar Åben arkivet ved at trykke på den lille sorte trekant der peger ind på et årstal (næste billede)
Tema for præsentationen f.eks. Strategiplan 2011.
Læseteknik eUX - REBSLAGERVEJ.
Vil du kontrollere hvilken fuldmagt, en person har?
(Klik med musen – så lærer du noget om materialesøgning)
Sørg for at skriften er stor nok – minimum str. 28 Brug den samme skrifttype igennem hele præsentationen – Flere skrifttyper i samme præsentation forvirrer.
I det følgende er der 20 spørgsmål, hvor du skal afgøre hvilken af 3 konturer der spilles: op, ned og ligeud. Alle spørgsmålene har stor afstand. Melodisk.
Cykelprøven i 6.klasse.
Værkstedsundervisning
Læseprojekt Dalgasskolen Læseoplevelser Læsevaner Læsekompetencer.
SkoleIntras værktøjer til arbejdet med læseforståelse
Kære børnehaveklasseleder / lærer Her har du nogle billeder og en oplæsningstekst om Søren Kierkegaard. Bemærk at du kan finde den tekst, der passer til.
1 Vil du se detaljer om en fuldmagt, en borger har fået? Som betroet medarbejder eller lignende kan du opnå mulighed for at se detaljer om en fuldmagt,
Intro til fortælleren MÅL: Kunne beskrive forskellige fortællertyper og forklare forskellene. ”Flipped film” Fortællertyper? Lektie? Opgave – arbejde med.
Jeg kører truck Branchearbejdsmiljørådet for transport og engros
SCA-øvelse: IND Instruktion: Fortæl om en eller flere konkrete opgaver hjemmefra, der er løst (fx plænen er slået/der er lukket for vandet i sommerhuset).
Creative Platform Learning Emne: DEMOKRATI. 22. JA – Vi har lavet en fejl (med kategori og klap) 1.Find sammen to & to med en der har samme sportsinteresser.
Feedback på webnyheder øvelse Confex-kursus Webjournalistik 7-8 december
Læringsuge 2017 De 17 verdensmål
D’er ingen bånd, der binder mig 1, S1
Læringsuge 2017 De 17 verdensmål
Lektion 5 Formålet med denne lektion er at følge op på, hvordan det går med fællesskabet og klassekulturen samt at afrunde makkerskaberne. Alle rettigheder.
Lektion 6: Rollespil Formålet med denne lektion er:
Lektion 5 Formålet med denne lektion er at følge op på, hvordan det går med fællesskabet og klassekulturen samt at afrunde makkerskaberne. Alle rettigheder.
Hvem bestemmer dine valg? Tobaksforebyggelse i Sønderborg Kommune
Præsentationens transcript:

Faglig læsning i alle fag Nørholm Skole

Læsning er en del af alle fag Dansklæreren har ansvaret for, at eleverne lærer ”at knække koden” Alle lærere har ansvar for at arbejde med læsning i deres fag!

Instruktion Du skal nu følge en instruktion…. 1.Læs hele denne instruktion igennem først 2.Rejs dig op og sæt dig igen 3.Ræk højre hånd i vejret og tag den ned igen 4.Klap 4 gange 5.Rejs dig og kig op i loftet 6.Sæt dig og gør dig klar til næste punkt 7.Gør kun som i punkt 2.

Fagtekster Opskrift Faktaboks Sagtekst Skemaer Billedtekst Indholdsfortegnelse Ordliste