1.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Gudstjeneste 11. juni 2006 Velkommen!. Gudstjeneste 11. juni 2006 Tre ting vi skal passe på >< Tre ting vi skal gøre.
Advertisements

? Fra 1 til 10.
SMUT PAKKE 2 VIDEN OM SUKKERSYGE.
MÆRKELIGT ! Her er en lille matematisk øvelse, som helt sikkert
At bruge disse to ord rigtigt
Tænk over den!!! Klik med musen for at gå videre..
Livets Ord August 2009 "Han havde elsket sine egne, som var i verden, og han elskede dem indtil det sidste” (Joh 13, 1).
Filipperbrevshymnen.
Hva’ ska’ du med en telefon og et nummer når du ikke tør brug det.!
”Åndelige discipliner for disciple”!
Hvad du har lært Dine nye mentaltræningsvaner. Du har nu lært dig selv bedre at kende som løber • Du er blevet mere bevidst om den tankevirksomhed der.
Hvordan får jeg lagt First Class programmet ind på min egen computer ??? De følgende sider er en lille anvisning på, hvordan du selv kan installere programmet.
”Mandat til at leve livet” Fri til at leve gennem Jesu ord Mat. 7:28-29 Da Jesus holdt op med at tale, var de mange mennesker overvældet af forundring.
Emne: Kirke og gudstjeneste
Her kan du søge oplysninger om de forskellige lande, se videoklip med børn og unge, lave dine egne kort, statistik og lave wiki’er Med kortgeneratoren.
Løgnen er en åndsmagt Joh 8,42-51  Indledning. Løgnen i vores tid.  Sammenhængen med dagens andre bibellæsninger.
Døbt til discipelskab! Matthæus Evangeliet 28:18.
Å.
?.
Tabuer Hvad gør de ved os? Hvad gør vi ved dem?
Livets Ord Livets Ord Maj 2012 Maj 2012 « Ild er jeg kommet for at kaste på jorden, og hvor ville jeg ønske, at den allerede havde fænget ! » ( Luk 12,
HISTORIEN OM DE 4 LYS.
Engelbert H – og den sidste chance
Overvældet af Jesu opstandelse!
”Men ved Jesu kors”.. Joh.19:25 Hvem blev ved Jesu kors?
Litteratur på mobilen Der er meget, vi ikke kan vide! Men alligevel meget der står mellem linjerne… hvorfor skriver hun ikke tilbage og hvad er det, der.
Klik på musen og se siderne
mine observationer Filmanalyse af OK Gloser til filmen
Påskedag 2012 Jesu opstandelse forandrede verden Livs-vandringen mod Emmaus Luk 24.
Livets Ord Februar 2010 “Jeg er døren. Den, der går igennem mig, skal blive frelst; han skal gå ind og gå ud og finde græsgange” (Joh 10,9).
At vente på Guds time.
Kristus er opstanden! ”Efter sabbatten, da det gryede ad den første dag i ugen, kom Maria Magdalene og den anden Maria for at se til graven. Og se, der.
Livets Ord Livets Ord Februar 2012 Februar 2012 «Omvend jer og tro på evangeliet» (Mark 1,15).
SMUT PAKKE 4 VIDEN OM MOTION.
V/ Morten Hørning Jensen. Udsagn, der støder Matt 10,34f Tro ikke, at jeg er kommet for at bringe fred på jorden. Jeg er ikke kommet for at bringe fred,
Introduktion til Kongen og hans Rige
Videreudvikling af ide 2&2
Bibelmeditation I Teol.kursus MF, Luk 24, Hvorfor leder I efter den levende blandt de døde DDS nr 240: Dig være ære v/ Børge Haahr.
Gud trøster dem, der venter med forventning.
Skru op for lyden og læn dig tilbage
Relationer – Omgangstone
Læs med blyant Sæt streg under de vigtigste
Fristelse Så blev Jesus af Ånden ført ud i ørkenen for at fristes af Djævelen. Og da han havde fastet i fyrre dage og fyrre nætter, led han til sidst.
Lydighed v33 Men søg først Guds rige og hans retfærdighed, så skal alt det andet gives jer i tilgift. (Matt 6,33)
DIT LIV Tænd for lyden og læn dig tilbage -.
Den kristne påske.
Eksempler på skabeloner til bøger i powerpoint
Livets Ord Livets Ord Januar 2012 Januar 2012 Også i år fejres Den Økumeniske Bedeuge - også kaldet Bedeugen for Kristen Enhed. Den finder sted over.
Vi tror på Jesu genkomst kap.7.
Velkommen til et forvandlende fællesskab, der har TRO som værdi!
LANDSBYHAVEN OG KORNING SKOLE
Gud er opofrende Vi brød relation til Gud,
Skuffespørgsmål Ordene: ”Hvad, hvordan og hvorfor” bør være det første ord i hovedparten af vores spørgsmål: Handling / Begivenhed: Hvad (er der sket?)
Gennemgang af dåbsritualet
Lion CMS Introduktion Sådan bruger du systemet. Trin 1 Tryk på login knappen Skriv dit brugernavn Skriv dit password Tryk på OK (Login) knappen Du er.
På hvilken ugedag stod Jesus op af graven?
Sammenligningsspejle
18. Søndag efter Trinitatis Søndag d. 4. oktober 2015 Gudstjeneste kl
Opstandelse, bortrykkelse og dom. Teksten 1 Thess 4,13-18 (1084) så sandt som vi tror, at Jesus døde og opstod Gud vil føre de hensovede sammen med ham.
Romerbrevet v. Rolf W. Jørgensen De herliges lidelser er nåde Romerbrevet 8,17-39 De herliges lidelser er nåde Søndag, den 9. august 2015 Aalborg Frimenighed.
Den vidunderlige Gud Lektion 1: Den vidunderlige treenige Gud Lektion 2: Fællesskabet med den vidunderlige Gud.
138 – Med strålekrans om tinde 1, S1 Med strålekrans om tinde forklaret Jesus stod, det varmer os herinde, ved dybest hjerterod.
189 – Med thomaskravet står vi her 1, S1 Med thomaskravet står vi her, med tvivlens skæl for øjets skær, langfredags angst i mindet. Du kender, Gud, vor.
“Gud kommer og frelser jer” (Esajas 35, 4)
At bruge disse to ord rigtigt
Dig være ære, døden slog du ned! Din skal sejren være i al evighed!
Den gode tone Lse.
Den gode tone Lse.
Den gode tone Lse.
Dine læber er fyldte af toner 1, S1
Præsentationens transcript:

1

Lav high five øvelse og svar på spørgsmålet: Hvad menes der med ”Når et lys slukkes, så tændes der et nyt”? Lav high five øvelse og svar på spørgsmålet: Hvad menes der med ”Når et lys slukkes, så tændes der et nyt”?

1 dag tilbage... Tryk på tallet og se musikvideoen. Hvis du havde én dag tilbage, hvad ville du så bruge den på? Skriv det ned og snak sammen om, hvad I har skrevet. Ligner dagen alle dine andre dage? Tryk på tallet og se musikvideoen. Hvis du havde én dag tilbage, hvad ville du så bruge den på? Skriv det ned og snak sammen om, hvad I har skrevet. Ligner dagen alle dine andre dage?

Med hvilke ord vil du opmuntre og trøste de tre personer? Find to og to hjælp i salmebogen s. 951-962 Med hvilke ord vil du opmuntre og trøste de tre personer? Find to og to hjælp i salmebogen s. 951-962

Læs om Jesu opstandelse Matt. 28, 1-10. Placer en post-it seddel på det billede, du synes, passer til Maria Magdalenes ansigtsudtryk, da hun ser den tomme grav Læs om Jesu opstandelse Matt. 28, 1-10. Placer en post-it seddel på det billede, du synes, passer til Maria Magdalenes ansigtsudtryk

Hvad sker der når vi dør? Læs 1. Kor 15,20-22 og 1. Kor 15,35-42 Lav ”walk and talk” øvelse, hvor I snakker om, hvad I tror, teksterne fra Bibelen betyder? Læs 1. Kor 15,20-22 og 1. Kor 15,35-42 Lav walk and talk øvelse, hvor I snakker om, hvad I tror, teksterne fra Bibelen betyder?

Jesu død og opstandelse Læs Jesu Kristi lidelseshistorie i Menneskesønnen. Snak i mindre grupper om: Hvad sker der, da Jesus dør? Hvem kommer ud til graven efter tre dage, og hvad er der sket? Læs Jesu Kristi lidelseshistorie i Menneskesønnen (af Peter Madsen). Konfirmanderne drøfter derefter ovenstående spørgsmål i mindre grupper.

VOXPOP Find din mobil og film et lille interview med din sidemakker, hvor du stiller spørgsmålet: ”Hvad tænker du om døden?” Konfirmanderne skal lave voxpops – dvs. miniinterviews m. hinanden. De skal finde sammen to og to – hver gruppe skal have en mobiltelefon m. videokamera. Konfirmanderne skal lave et kort interview m. hinanden / eller en samtale, hvor de i kort form fortæller hvad de tænker om døden. Filmene kan evt. sendes til dig og/eller efterfølgende vises for alle – eller måske bruges i andre sammenhænge.

Klik på filmen og se videoen. Placer en post-it på det billede, du forestiller dig Nangijala! Klik på filmen og se videoen. Placer en post-it på det billede, du forestiller dig Nangijala!

Hver eneste gravsten fortæller en historie – blot ved hjælp af få ord, tal og symboler. Gå sammen ud på kirkegården og se på gravsten. Hvad står der? Hvilke symboler er der? Hvilke liv gemmer sig bag stenene? Hvis I ikke har en kirkegår i nærheden, så tal om disse seks sten

Lav øvelsen dobbeltcirkel og snak om, hvad I tror, der er sket på billedet Lav øvelsen dobbeltcirkel og snak om, hvad I ser på billedet og hvad I tror, der er sket