Sct. Georgs Gilderne i Danmark Spejderjubilæum 2007 Markering af spejderbevægelsens 100 års fødselsdag.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Foreningsudviklingstesten
Advertisements

PR KAMPAGNE.
Danehofskolens værdigrundlag
Møde om Spejdernes Lejr efterår Velkommen til møde om Spejdernes Lejr 2012 giver intense oplevelser, hvor vi møder hinanden, udvikler os.
Værdiseminar Af Katrine Soelberg, Ousbjerggaard 2012
Kompetenceområde 1 • Får folk til at spille sammen • Motiverer og inspirerer folk til at gøre deres bedste • Viser tillid til, at folk kan løse opgaven.
Styrket inklusion i Kerteminde Kommune
En orientering til vores nye leder
Folkeskolereform 2014 En gennemgang af hvor vi på TDS er nu i forhold til forliget om ny folkeskolereform.
Korpslejr på Island ? Agenda ▪ Hvad er det? ▪ Hvad koster det? ▪ Tjene penge? ▪ Skal vi?
Bålhus Klik på -> for at bladre. 2 Indhold Formål med projektet Beskrivelse af projektet Økonomi Hjælp ønskes.
Stærk funding er ikke én ting! §18 Lokale fonde Koncerter Bøtter Virksom- heder Loger Lokale netværk Appelsiner i turbanen Presseomtale Netværk.
1 Vi skal have et godt tilbud!  En bevægelse, der giver mening og resultater  Hjælpearbejde, der nytter  Personlig udvikling  Et kristent fællesskab.
Spejderidéen Spejderloven
Rene Boulevardbebyggelser - et børn og ungeprojekt Et forebyggende projekt med hensyn til hærværk og kriminalitet Boulevardbebyggelserne.
Talentvejen, hvad? Før start på ungdomsuddannelsen – prioritere brobygning og introforløb endnu højere. Styrket samarbejde med UU og folkeskole. Undervejs.
DDS Skanderborg gruppe Udviklingsplan Formål: 5% flere indmeldinger 5% færre udmeldinger.
Danske Forsamlingshuse
Vækst Den attraktive spejdergruppe Jakob Braad, 34 år, spejder i 24 år
Vejen går til Årets julemesse Klik med musen for at skifte billede.
Synlighed. Formands- og præsidietræning 17/ Synliggørelse Vort image = Offentlighedens opfattelse af bevægelsens aktiviteter “Et image er et.
› Synlighed skal altid baseres på Sct. Georgs Gildernes vedtagne mål: › At arbejde med personlig udvikling, støtte spejderarbejdet og medvirke til løsning.
Vision 2010 W W W. S T J E R N E S P E J D E R. D K.
Sct. Georgs Gilderne i Danmark Åbent hus i Sct. Georgs Gilderne? Sammen bliver vi mere synlige.
FBUs visionsplan 2015.
Det gode klasserådsarbejde
Udviklingsdagen i Billum Lørdag den 7. oktober 2006 i Billum Hallen Billum Sogn i fortsat udvikling
Den Attraktive Spejdergruppe Den største og mest grundige undersøgelse af en friluftsorganisation nogensinde.  Undersøgelsen Den Attraktive Spejdergruppe.
Åben skole i Århus Muligheder og myter ved skolesamarbejde.
Distriktsforum 2005 Gildebevægelsens fremtid Kære Gildebrødre Gildespejdere Gildevenner DGM Torben Baltser – Lolland-Falster Distriktsgilde.
Brug af progressionstræ i fagteam og netværk Martin K. Sillasen
KFUM Spejderne, Uddannelsesnetværk NORD Silkeborg 2007 Kompetencer i Silkeborg Gruppe. Nytårsparade – Brug af ceremonier Samarbejde med Kirken Korpsets.
Vest-Vendsyssel Distrikt 29. september Genbrug Jo - den er god nok.
Velkommen til Kontaktforældremøde 01 NOV Dagsorden Velkomst (RC) Kontaktforældrearbejdet (SHC) Skole-/SFO-hjem samarbejdet, samt fælles forældremøder.
Intern kommunikation PR og presse
Syrer og baser Repetition 2007.
Folkeskolereformen Et fagligt løft af folkeskolen.
INNOVATION i DANMARK Er vi på vej mod en 3. generations innovationspolitik? Innovationspolitikken i dag: –Formål, virkemidler og arbejdsdeling Fremtidens.
Brugstedet.dk Eksempelsamling ”Geodata skaber værdi” Nils Bo Wille-Jørgensen Grontmij.
Kodeks for offentlig topledelse
Nye vilkår for kommunal dokumentation og evaluering Opgave- og strukturreformen Politisk interesse – lokalt og nationalt – for at synliggøre effektivitet.
Forældre som ressource i skolen. Konceptet tager udgangspunkt i:  At forældre er en ressource  At skabe forældre og netværksdannelse  Fælles holdninger.
Sct. Georgs Gilderne i Danmark - samarbejdspartnere Sct. Georgs fonden Bloddonerne SOS – BørnebyerneDe grønne pigespejdere.
Alsidig personlig udvikling Sociale kompetencer Sproglig udvikling Krop og bevægelse Naturen og naturfænomener Kulturelle udtryksformer og værdier x Læreplans.
Fra kontrol til sparring Jesper Hansen Jammerbugt Kommune.
FDF vil styrke det lokale samarbejde med kirker, skoler og kommuner Kirken skal holde fokus på børn og unge FDF skal nå udsatte børn og unge FDF skal være.
Y’s Men International I uge 4 er der verden over fokus på Y’s Men og det arbejde Y’s Men’s klubberne laver.
Lokale uddannelsesudvalg Uddannelsesinstitutionens redskab i arbejdet med kvalitetssikring.
Guldborgsundlejren 2005 Spejderliv – virkelighedens eventyr Vision Udfordre mødet mellem spejdere Skabe rum for den enkelte Trendsætte gennem ”learning.
SPEJDERNES LEJR 2012 Ildsjæle - rundt om lejren. Spejdernes Lejr 2012 HVEM OG HVOR MANGE Hvem: De spejderkorps i Danmark Forventet deltagere på lejren.
Vest-Vendsyssel Distrikt Inspirationsaften Kasserermodul.
De seks bedste billeder fra gruppen
Alsidig personlig udvikling Sociale kompetencer Sproglig udvikling Krop og bevægelse Naturen og naturfænomener Kulturelle udtryksformer og værdier x x.
1 1 Vision 2020 Sammen rykker vi verden – med vilje.
{ Bestyrelseskursus Marts 2015 Bestyrelsens opgaver og ansvar.
Nye regler på vej om virksomhedernes samarbejde om arbejdsmiljø Ann Carina Tetschner, Center for arbejdsliv & læring Pædagogiske Inspirationsdage 2010.
Børns udvikling og samspil med ”de andre” Minileder 2 kursus august 2015.
GODT I GANG MED TEGN PÅ LÆRING At evaluere læring.
Dagplejen – en god start på livet FOAs bud på dagplejens fremtid Landskonferencen Kvalitet i dagplejen Nyborg Strand d maj 2010.
DDS´s formål Det Danske Spejderkorps har til formål at udvikle børn og unge til vågne selvstændige mennesker, der er villige til efter bedste evne at påtage.
GODT I GANG MED TEGN PÅ LÆRING At sætte ord på læring.
Hvad er Velfærds-LAB? 1. Leder- og medarbejderønsker til BV Medinddragelse og medindflydelse Fælles tilgang til arbejdet med borgeren Understøttelse til.
Årsberetning 2014/15. Første år med skolereformen Vi synes som bestyrelse, at det er gået over al forventning. Lærerne har håndteret de nye krav på en.
En for alle! Ungeenheden i Ringsted Kommune Beskæftigelsesregion Midtjyllands Vejlederkonference 3. februar 2011 Ved leder af Ungeenheden Britt Lyndgaard.
SPEJDERNES LEJR 2017.
Sælg mere, og finansier din virksomhed. Med statsgaranti.
Læringsuge 2017/18 De 17 verdensmål
”Baptistkirken vil:”.
Stenlændernes Spejdermuseum
Selvevaluering og opfølgningsplan
Præsentationens transcript:

Sct. Georgs Gilderne i Danmark Spejderjubilæum 2007 Markering af spejderbevægelsens 100 års fødselsdag

Sct. Georgs Gilderne i Danmark Spejderkorps DDS KFUM De grønne pigespejdere Danske Baptisters spejderkorps Dansk Spejderkorps Sydslesvig

Sct. Georgs Gilderne i Danmark Aktiviteter Fredsgaven S-dag Fælles arbejdsmateriale Eventdag Fejring af Sunrise

Sct. Georgs Gilderne i Danmark Profilering af spejderbevægelsen Internt: man er en del af en verdensomspændende og traditionsrig bevægelse, der stadig er garant for nutidige kvalitetsoplevelser og som er på vej ind i en spændende fremtid Externt: Sikre en stærk og ensartet profilering af spejderbevægelsen og dens værdier og bidrag til udvikling af børn og unge

Sct. Georgs Gilderne i Danmark

Fredsgaven Bidrag til verdensfreden gennem lokale aktiviteter, der skal brede sig som ringe i vandet. Skolebyggeri i Afrika, der skal skaffe de fysiske rammer for skolegang lokalt, samt skaffe midler til undervisningsmaterialer til samme skoler

Sct. Georgs Gilderne i Danmark Hvad kan vi Deltage i den gruppe der beskriver hvordan der samles ind. Lokal koordination mellem spejdergrupperne Lokal hjælp til gennemførsel

Sct. Georgs Gilderne i Danmark S-dag Find en ting, som alle bærer på en bestemt dag, således at man overfor omverdenen signalerer hvor mange spejdere der findes. Vi kan deltage

Sct. Georgs Gilderne i Danmark Arbejdsmateriale Fælles arbejdsmateriale, der skal fortælle om spejderarbejdets udvikling igennem de seneste 100 år. Det er på skinner – og der behøves ikke hjælp

Sct. Georgs Gilderne i Danmark Spejdermarkedsdag og jubilæumsshow Der mangler hjælp til Ide-udvikling Administration Logistik Indsamling af økonomi til gennemførelse af dagen Vi kan hjælpe, vi kan deltage – og være synlige

Sct. Georgs Gilderne i Danmark Sunrise Vi kan hjælpe med Lokal koordinering Logistik Praktisk hjælp Og så kunne vi jo deltage – og være synlige

Sct. Georgs Gilderne i Danmark Spejderjubilæum 2007 Spejderne vil gerne have vores hjælp Vil gilderne deltage Så vil landsgildeledelsen koordinere hjælpen. Og vi kan få spejderkontakt og PR