1 DataHub statusmåling September 2012. DataHub statusmåling Energinet.dk udsender hver måned et spørgeskema til samtlige aktører på elmarkedet, mhp. at.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Forslag til ændret håndtering af målepunkter og målere
Advertisements

CBS’ Uddannelser Kvalitetsseminar 7. marts Formål med kvalitetsseminaret •Kvalitetsudvikling af uddannelser –Inspiration til fortsat udvikling.
[indsæt selv arbejdspladsnavn og dato]
SFO Nydamskolen Medarbejderundersøgelse i Sønderborg Kommune 2012
Teststrategi Engrosmodellen
DataHub implementeringsprojekt
Balanced Scorecard i Dansk Landbrugsrådgivning
Datakvalitetsstrategi Engrosmodellen
Lars Sommer – Kommunernes Landsforening Anders Krabbe Møller – Digitaliseringsstyrelsen Afsendersystemer.
Løntermometer° Vedligehold dit lønsystem. Løntermometeret Mange virksomheder oplever, at et ellers godt lønsystem efter nogle år ikke længere har den.
Program 9:30-12:00 P-vejledning 12:00-13:00 Frokost 13:00-14:00 forvaltningsprocedure og sidste nyt om vandprojekter ca 14:00 Kaffe.
ERFA DRUPAL Open Source CMS Erfaringer fra Ballerup Kommune og Headnet 12:30 – 13:
Grundlæggende IT, niveau G
Arbejdspladsudvikling
”NYT IT” PROGRAMMET - BAGGRUNDEN FOR OUTLOOK-UDDANNELSEN.
Leveringspligt vs. Forsyningspligt
Christian Plaschke, Den Digitale Taskforce
Kampagneopstartsmøde ”Fællesoffentlig kampagne om overgangen til obligatorisk digital kommunikation med det offentlige, 2013”
Teststrategi Engrosmodellen
Opstartsmøde fase 2: Implementering og etablering af miljøerne
Dato - Dok.nr.1 Dialogforum Afregningsgrundlag Et par spørgsmål fra dialogforum.
3. møde – Risikoanalyse og pre-cutover
Dato - Dok.nr.1 Engrosmodellen - Kort status Dialogforum
Kundeværdi.
Tjekliste Er din myndighed klar til Digital Post? Kan din myndighed modtage og besvare digital post? Test om det virker Sørg for at teste, om myndigheden.
Dok Engrosmodellen Dialogforum 5. Marts 2014.
Selvevaluering ’It i folkeskolen’
1 COWI BAR Handel, BAR Jord til Bord, BAR Kontor, Grafisk BAR, Industriens BAR 1 Seminar 7 – Opfølgning og evaluering Statusmålinger Fremdrift Svedan:
DataHub Migreringsgruppe Erritsø 29. februar 2012 kl
1 Effektiv forrentning Kjeld Tyllesen PEØ, CBS Erhvervsøkonomi / Managerial Economics Kjeld Tyllesen, PEØ, CBS.
Dato - Dok.nr.1 Dialogforum - Engrosmodel
Naboskabet - en undersøgelse af 3 boligområder 473 beboere besvarede undersøgelsen 6-11 år: år: år: 4 Voksne: 454.
Projekt Uddannelsesstart Aabenraa Kommune. Projekt Uddannelsesstart Sammenhæng mellem uddannelse, uddannelsesplaner og uddannelsespålæg Samarbejdspartner:
Forbedringstavlen – er et must
IT- og Telestyrelsen Evaluering og Information på nettet.
Jobrådgivernes Brancheforening Brugertilfredshed hos ”anden aktør” København 30. november 2011.
Formål med projektet At I kommer i dybden med de faglige emner: virksomhedsforståelse, krav, design og implementering. At I lærer at arbejde i grupper.
Informationsmøde DataHub december 2011 Informationsdag for markedsaktører.
VEU-Centrenes rolle i løsning på voksen- og efteruddannelsesområde
DUBU oplæg til Interessentanalyse Kommunikationsplan
SWOT-analysen Litteratur lektion 4 Lægaard:
It-hjælp til mindre it- parate virksomheder Kjersti Lunde, Projektleder, Erhvervsstyrelsen.
Den Regionale LEAN Enhed
Teknik- og implementeringsgruppen
Dato - Dok.nr.1 Engrosmodellen BRS-arbejdet. Status Første arbejdsgruppemøde er afholdt 30 BRS er næsten færdige Resterende BRS’er er afhængige af forsyningspligt.
Claus Brabrand, ITU, Denmark Apr 06, 2010Projekt: “Korteste Veje” Claus Brabrand [ ] ( “FÅP”: First-year Project Course, ITU, Denmark )
Præsentation Improve your business. Strategi At være en af de førende partnere af Microsoft Dynamics løsninger At specialisere os i logistik, produktion,
Side 1 Trivselsmåling - December 2010 Dansk Kabel TV.
Dokumentation af opgaver
Aktiviteter Resultater (kort/langt sigt) Effekter Forandringsteori for Frivillighuset 2013 Udfordringer: Brugernes behov ændrer sig løbende og aktiviteterne.
ONLINE MUS-koncept: Kompetenceudvikling og MUS – i anerkendende perspektiv Ved Kort præsentation af APV-delen April 2012.
Claus Brabrand, ITU, Denmark Mar 17, 2009Projekt: “Visualisering” Claus Brabrand [ ] ( “FÅP”: First-year Project Course, ITU, Denmark )
Status for et moderne arbejdsskadesystem
Stormøde for økonomi på AU
Velkommen til den automatiske løn vurdering Besvar venligst nedenstående spørgsmål Deres lønregulering vil afhænge af deres svar!!! Klik her.
AKTIV HELE LIVET HJEMMEPLEJEN UNDERSØGELSE AF BRUGERTILFREDSHEDEN MED HJEMMEPLEJEN APRIL 2015.
Introduktion til øvelsen ”Bidrag til kerneopgaven” Formål med øvelsen Forberedelse Indledning Runde 1 Runde 2 Runde 3 Afslutning på øvelsen 2.
Engrosmodellen - Kort status
Leveringspligt vs. Forsyningspligt
Evalueringsspørgsmålene fra udgivelsen: Styrk jeres realkompetencevurderinger - En guide til selvevaluering.
Forslag til ændret håndtering af målepunkter og målere
Evalueringsspørgsmålene fra udgivelsen: Styrk jeres realkompetencevurderinger - En guide til selvevaluering.
Engrosmodellen BRS-arbejdet Dato - Dok.nr..
Statusrapport: [Projektnummer og navn]
Analyse af arbejdsproces og faggruppernes bidrag
Dialogmøder om udbud af beskæftigelsestilbud i Københavns Kommune – aktivitetsparate uddannelses- / og kontanthjælpsmodtagere under 30 år 15. juni 2015,
Årsplan for [arbejdspladsens navn]
Projektnavn Projektstatus August 2018 Projektleder:
Møde i GD1-projektforum
INTRODUKTION TIL SKOLELEDERE
Præsentationens transcript:

1 DataHub statusmåling September 2012

DataHub statusmåling Energinet.dk udsender hver måned et spørgeskema til samtlige aktører på elmarkedet, mhp. at måle den enkelte aktørs fremdrift i DataHub projektet, samt at angive en samlet status for alle aktører For hver måned er der udpeget en række fokusområder, der specifikt vil blive målt på. Fokusområderne hænger direkte sammen med faserne i tidsplanen (se DataHub tidsplan på Hvert fokusområde afdækkes med et antal spørgsmål, som kan ændre sig over tid 2

Statusmåling – samlet resultat vises på På vises aktørernes samlede fremdrift i et antal lagkagediagrammerwww.energinet.dk/datahub Der vises: et samlet resultat for aktørerne opdelt på netvirksomheder og elleverandører samt et samlet resultat for aktuelle fokusområderne til dato Det samlede resultat og hvert enkelt fokusområde indikeres med grøn, gul eller rød farve Der udarbejdes en tilsvarende status for hver enkelt aktør, som sendes til aktørerne 3

Farveangivelse for statusmåling Totalstatus angiver summen af alle fokusområder. For at opnå en grøn farve for totalstatus, skal status for alle fokusområder være grøn. Der vil på tværs af månederne være forskel på, hvad der skal til for at farven for et fokusområdet bliver grøn. Det vil bl.a. afhænge af, hvor tæt på deadline, vi er. En totalstatus i gul eller rød bestemmes ud fra et gennemsnitsprincip. Det vil sige, at hvis der er flere røde fokusområder end der er grønne, vil totalstatus være rød. Er der derimod ligevægt eller flere grønne fokusområder end røde, vil totalstatus være gul. Der kan i enkelte måneder forekomme afvigelser fra ovenstående principper, hvor negativ besvarelse for enkelte spørgsmål eller fokusområder kan give en rød totalstatus. Dette sker, hvis der er tale om fokusområder, der kræver særligt fokus, eller hvis fokusområdet har overskredet deadline jf. DataHub tidplan. ( 4

Statusmåling september 5 FokusområdeUdvalgte spørgsmålSvar Farve fokusområde Projektstart Har I etableret et projekt til håndtering af den fulde implementering af DataHub? Ja til alle spørgsmål Nej til et af spørgsmålene Grøn Rød Har I afstemt den interne projektplan med jeres IT-leverandør (evt. i samarbejde med andre aktører)? Har I afsat interne ressourcer til jeres DataHub-projekt? IT-system- udvikling Har I gennemgået/afklaret kravspecifikationen for den kommende it-løsning med jeres IT-leverandør? Ja til alle spørgsmål Nej til et af spørgsmålene Grøn Rød Har jeres IT-leverandør identificeret de fremtidige meddelelser (RSM'erne)? Har I fået præsenteret et DataHub orienteret it-system af jeres IT-leverandør? Har jeres IT-leverandør gennemført udviklingen af jeres fremtidige IT-system? DatavaskHvor langt er I med processen ”Datavask”? 75 – 100 %Grøn 50 – 75 %Rød 25 – 50 %Rød 0 – 25 %Rød DataudtrækHar I dannet de tre csv-udtræksfiler? Ja Nej Grøn Rød Testmigrering Hvor stor en andel af stamdata er indlæst ifm. testmigrering? Hvor stor en andel af måledata er indlæst ifm. testmigrering? % Grøn, hvis: >60% stamdata >40% måledata er indlæst. - ellers Rød % % % 0-20% SystemtestEr jeres IT-leverandør klar til at påbegynde systemtesten? Ja Nej Grøn Rød Implementering af kundeportal Har I oprettet en virksomhedssignatur hos DanID? Ja til et af spørgsmålene Nej til begge spørgsmål Grøn Rød Har I implementeret NemID på jeres hjemmeside?

Statusmåling august 6 FokusområdeUdvalgte spørgsmålSvar Farve fokusområde Projektstart Har I etableret et projekt til håndtering af den fulde implementering af DataHub? Ja til alle spørgsmål Nej til et af spørgsmålene Grøn Rød Har I afstemt den interne projektplan med jeres IT-leverandør (evt. i samarbejde med andre aktører)? Har I afsat interne ressourcer til jeres DataHub-projekt? IT-system- udvikling Har I gennemgået/afklaret kravspecifikationen for den kommende it-løsning med jeres IT-leverandør? Ja til alle spørgsmål Nej til et af spørgsmålene Grøn Rød Har jeres IT-leverandør identificeret de fremtidige meddelelser (RSM'erne)? Har I fået præsenteret et DataHub orienteret it-system af jeres IT-leverandør? Har jeres IT-leverandør gennemført udviklingen af jeres fremtidige IT-system? DatavaskHvor langt er I med processen ”Datavask”? 75 – 100 %Grøn 50 – 75 %Grøn 25 – 50 %Rød 0 – 25 %Rød DataudtrækHar I dannet de tre csv-udtræksfiler? Ja Nej Grøn Rød Testmigrering Har I succesfuldt testmigreret mindst 40 % af de måledata, der skal migreres? Ja til et af spørgsmålene Nej til begge spørgsmål Grøn Rød Har I succesfuldt testmigreret mindst 60% af jeres målepunkter? SystemtestEr jeres IT-leverandør klar til at påbegynde systemtesten? Ja Nej Grøn Rød Implementering af kundeportal Har I oprettet en virksomhedssignatur hos DanID? Ja til et af spørgsmålene Nej til begge spørgsmål Grøn Rød Har I implementeret NemID på jeres hjemmeside?

7 Farveforklaring RødTidsplanen følges ikke / spørgeskema ikke besvaret GulTidsplanen følges for nogle fokusområder GrønTidsplanen følges Nedenstående farveindikation viser Energinet.dks vurdering af en aktørs projektstatus på baggrund af dennes besvarelse af spørgeskemaet – DataHub Statusmåling