Bestyrelsen arbejder med at formidle og levendegøre vort fællesskab, derved skabes der klubtraditioner. Visionen er at bygge bro mellem klubbens landsspredte.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Tema 4: Regulering af følelser Psykoedukation til patienter med emotionelt ustabil personlighedsstruktur.
Advertisements

PRAKTIKDOKUMENTET CUPP –PROJEKT
Bestyrelsens overvejelser om LOS' fremtidige arbejde Bestyrelsesformand Kim Simonsen.
Barrierer for solidaritet i velfærdssamfundet
KONFLIKTHÅNDTERING Velkommen! Dias.
Momenter i livet   Der er øjeblikke i livet hvor du savner nogen så meget at du bare ønsker at tage dem ud af dine drømme og kramme dem rigtigt!
God Jul ? Du behøver ikke at vente til Jul….
Måske er I gode venner i et år,
Et rigtig glædeligt julekort
Hvis du søger nogen, der vil gøre hvad som helst for at glæde dig ...
God Jul ? Du behøver ikke at vente til Jul….
Dialog og læring i klagesager
Vi hører altid om kvinders “regler”, her er så mændenes regler.
Dagens program Hvad er frivillig.dk Hvordan er frivillig.dk bygget op
Fagre nye tider! Jamen det er jo dejligt, at tingene udvikler sig så hurtigt, at det nu er muligt, at præsentere sine billeder i noget der nær ligner.
Ved egen kraft Marte Meo En udviklingsstøttende metode
Etik regelsæt for dommere •Dommergerningen er en hobby, som skal nydes på lige fod med andre. •En hobby dyrkes af lyst og ikke nød. •Nogle er dygtigere.
Til dig kære GS medlem. Festudvalget arbejder med at formidle og levendegøre vort fællesskab, samt med at segmentere vor pagtfulde klubtraditioner.
Vi hører altid om kvinders “regler”, her er så mændenes regler.
Vor tids paradoks Klik for næste side  I dag har vi større huse og mindre familier. Mere bekvemmelighed, men mindre tid.
Hornbæk Skole Invitation til forældremøde og indskrivning til
Glædelig Jul Du behøver ikke vente til Jul…
Hvordan får jeg lagt First Class programmet ind på min egen computer ??? De følgende sider er en lille anvisning på, hvordan du selv kan installere programmet.
Præsentationen starter automatisk. Som du synes. Slå højttalerne til.
Introduktion til Det Praktiske Projekt Det Praktiske Projekt Udvikling og skriveproces.
Sønderjydsk Fodbolddommerklub Strategi 2009 – 2011.
Udfordringer set fra en kommunikatørs vinkel Lars Elmsted Formand for K-Gruppen i Dansk Journalistsforbund.
Måske er I bedste venner i et år,
Bosætning Hvad kan vi gøre for at få flere tilflyttere?
- for dig der vil på søen Der er et hav af muligheder i Skanderborg Skanderborg Junior Sejlklub.
Trekantstage Jeg hedder Ole. Nu sidder jeg her i mit værksted og arbejder på en trekantstage. Det var en meget almindelig form for lysestage for 150 år.
SPØRGESKEMA-UNDERSØGELSE FTK (KUN SENDT TIL SENIORER) 36 besvarelser 29 seniorer 6 junior forældre 1 junior.
Høreforeningens netværksgrupper - Find vej i hørejunglen, med netværksgruppen som GPS –
Velkommen til Generalforsamling i SAK 77 Tirsdag d Svømmecenter Nordvest.
MUNDTLIG FREMSTILLING
Plan 2015 Vision: Y`s Men International Region Danmark er i 2015 en bevægelse, som lokalt, nationalt, internationalt og organisatorisk er klar til at engagere.
Sociale Medier og Jobsøgning - Sælg dig selv på nettet.
”Kaldet til kærlighed”
10 Roser til dig.
”Religion er opium til folket”
Velkommen til KLUB 1. KLUB 1 – et tilbud til dig der er ny på landbrugsskole > vi giver dig et netværk og nye kammerater > vi giver dig sjove oplevelser.
ØBRO FRI SKOLE Visioner 2020 Øbro Fri Visioner 2020 København den 7. marts 2013 Vores visioner Øbro Fri 2020 Er vores visioner stadig de rigtige? og hvordan.
Denne diasshow anbefales til alle personer som er dødtrætte af at modtage « blomster ».
Velkommen til Fællesskaber for Alle for Folkeoplysningsklubberne!
1 Introaften i DN-SAK. 2 Program Velkomst og introduktion Om DN Om DN-SAK Om jer Mad Lidt mere om ture og andet ekstra.
Velkommen til Kontaktforældremøde 01 NOV Dagsorden Velkomst (RC) Kontaktforældrearbejdet (SHC) Skole-/SFO-hjem samarbejdet, samt fælles forældremøder.
Vi hører altid om kvinders “regler”, her er så mændenes regler.
Fristelse Så blev Jesus af Ånden ført ud i ørkenen for at fristes af Djævelen. Og da han havde fastet i fyrre dage og fyrre nætter, led han til sidst.
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Tiden går og det er snart længe siden at jeg kom til mine to-benede i Herlev. Jeg vokser og vokser, og lysten.
Godkendelse af dagsorden Formandens beretning
1 Du er leder At være formand er at være leder Men jeg er frivillig – og det er resten af bestyrelsen også! Lederen sætter rammen – sammen med de øvrige.
10 roser til dig.
Klubben blev stiftet den 8. oktober 1941 på Hotel Jylland der lå på hjørnet af Studsgade og Nørreport i dag har klubben lokaler på Lokalcenter Fuglebakken.
VidenDanmark VG Digitalisering og procesorientering 8. december 2014.
Guds glæde gennem generøsitet
Kommunikationsstrategi – det gode samarbejde Skjoldhøjområdet.
Velkommen til Green Field. Hvad er Green Field? På Green Field er alting muligt: Her er ingen restriktioner Her kan man udfolde sig Her er alle imødekommende.
Fredes 60 års fødselsdag En hyldest fra dine børn.
IDETYVEN KLIK FOR AT STARTE Åh nej! Idetyven har stjålet jeres ide!
Fagligt selskab i fremtiden Oktober e Afrunding af seminar: Tak til alle oplægsholdere, der har beriget os med deres perspektiver på temaet – I.
Mål og visioner for fremtiden Vision, mission, mål og værdier blev revurderet sidste år – og de holder. Det politiske program er fra 2007, og det skal.
Trekantstage Jeg hedder Ole. Nu sidder jeg her i mit værksted og arbejder med en trekantstage. Jeg hedder Ole. Nu sidder jeg her i mit værksted og arbejder.
Lidt hjælp til hjemmesiden Log ind Første gang du skal logge ind på siden skal du kigge nederst til højre og finde…. Log ind med det brugernavn og det.
Velkommen Som medlem er du medejer Co-op betyder samarbejde
Sammen om årsmøder og generalforsamlinger 2017
Sammen om årsmøder og generalforsamlinger 2017
Sammen om årsmøder og generalforsamlinger 2017
Påklædning kommende bestyrelsesmedlemmer Generel del
Levnedsmiddelselskabet
Fundraising i Propa Inspiration til en fremtid med flere indtægter til projekter og aktiviteter I udgaven af Propa Nyt vil.
Præsentationens transcript:

Bestyrelsen arbejder med at formidle og levendegøre vort fællesskab, derved skabes der klubtraditioner. Visionen er at bygge bro mellem klubbens landsspredte medlemmer, samt at være den lim der fremmer fællesskabsfølelsen gennem arrangementer, blade, artikler og hjemmeside mv. Udvikling kommer kun gennem dialog og et respektfyldt samarbejde, derfor er alle idéer og forslag velkommen! Det er for os livsbekræftende at se flere og flere medlemmer deltage mere aktivt., hvilket bl.a. bekræfter, at turudvalgene gør et fint stykke arbejde. Vær ikke tilbageholdende med at sende en artikel til Cat A Log – selv trykkeriet og redaktøren laver fejl, vi beklager at korrekturansvaret faldt ned mellem to stole i sidste blad. Kære medlem ! ”det er jo reelt dig” vi arbejder for, skulle du få lyst til at glæde os – så behøver du blot at deltage. ”En stor tak for 2005 skal lyde til alle som på en eller anden måde har bidraget til fællesskabet ! Jeg ønsker alle en god generalforsamling, vi har desværre ikke mulighed for deltage i år.

Glæden kommer med lysets hast dog ikke altid for at blive derfor er den en æresgæst der med omhu bør nydes.

Godt Nytår må jeg præsentere jer for holdet! Din bestyrelse sikrer, at der tænkes langsigtet og strategisk, således at klubben kommer videre med sine udviklingsbestræbelser. I 2005 har bestyrelsen bevidst arbejdet en del online for at holde omkostningerne lidt i ro.. Lone OtteSvend RisvigTorben Møller ChristensenJens KochLeo Bergsted Mortensen Formand Carl Erik Antonsen