Velkommen Skolestruktur Aktiviteter gennem året Visionsarbejdet

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Informationsmøde på Lindebjergskolen
Advertisements

Ørestad Skoles værdier
Vi arbejder i bestyrelsen på at sikre og føre tilsyn med, at den rette kurs sættes og holdes. Overordnet retning og overblik, vi arbejder ikke ”i maskinrummet”.
Trivselspolitik på Løsning Skole
Forældremøde på Stestrup Skole
Vejgaard Østre Skole 29. august 2007
Frøslev-Padborg skole
Valg til Skolebestyrelsen
Skolepolitiske visioner og mål
Valgmøde mandag d. 19. maj Skolebestyrelsens sammensætning • 7 forældrevalgte medlemmer (4 år) • 2 medarbejderrepræsentanter (1 år) • 2 elevrådsrepræsentanter.
Forældremøde X årgang.
Velkommen til informationsmøde om 0. klasse på Skovshoved Skole
BUDSKABER TIL FORÆLDRE:
Billum skole Overordnet udviklingsplan Den politiske beslutning fra 2007 omkring skole/SFO danner baggrund for dette materiale. Planen er til debat og.
BESØG VORES HJEMMESIDE JÆVNLIGT. GERNE HVER DAG - DOG MINDST ET PAR GANGE OM UGEN. Her finder du vigtige informationer om SFO Asgårds dagligdag. VIGTIGT.
Skolebestyrelsens årsberetning 2012
Velkommen. . Agenda: Velkomst Status på skolesammenlægningerne Kort ref. fra sidste møde Grundregler for Skolen Evt.
Kontaktforældre - et vigtigt led mellem skole og forældre Kontaktforældrene er et vigtigt led mellem skole og forældre. Kontaktforældrene repræsenterer.
Velkommen til 10. klasse Center Nord 2014/2015. Præsentation Årets gang En dag på center Nord Fælles rammer i centeret Kontaktlærer / forældresamarbejde.
Møde vedr. Ny Skolereform og Ny Struktur i SFO
Udvikling af elevrådet på Blågård Skole
Forældreuddannelse? Oplæg til Skolerådsmøde 30. marts 2004.
en elevrådskonference Afholdes af Netværk A - Sjællandsgruppen
Forældremøder på Kalbyris
Årsberetningen For Høng Skole.
Hvad laver skolebestyrelsen på Dagnæsskolen?
Skolebestyrelsens årsberetning 2014 Skolebestyrelsen Hvem er vi? Hvad skal vi? Hvad har vi foretaget os? Hvad sigter vi efter? Nu og fremad Trørødskolen.
Kontaktforældremøde Skelgårdsskolen 25. april 2012.
Kontaktforældremøde Skelgårdsskolen
Kontaktforældremøde Skelgårdsskolen
Skolebestyrelsesarbejdet. Dagsorden for den 10. April Skolebestyrelsen på et overordnet plan Procedure omkring valgprocessen Hvad er så Skolebestyrelsen.
Videreudvikling af skolehjem samarbejde
Lindegårdsskolens forældre samarbejde Forslag til Skolebestyrelsen den 11. oktober 2006 den 11. oktober 2006.
Januar Indledning Vi har i skolebestyrelsen udarbejdet et årshjul som viser de faste aktiviteter og emner, vi skal arbejde med i løbet af skoleåret.
- Hvad kan I forvente som forældre?
Velkommen til Kontaktforældremøde 01 NOV Dagsorden Velkomst (RC) Kontaktforældrearbejdet (SHC) Skole-/SFO-hjem samarbejdet, samt fælles forældremøder.
Mandag d. 1.november 2010 på Mørdrupskolen
30. maj 2013Ordrup skolebestyrelse - Årsberetning1 Årsberetning Ordrup Skole V/ Pierre Vernet, Bestyrelsesformand.
Nørlem SFO Forældrerådet Årsberetning 2012/13. Hvem er vi? Eivind Jesper HenrietteIben MajaThekla Flemming.
Udvikling af skole/hjemsamarbejdet på Højmeskolen
Kontaktforældremøde den 12/1-12 Kontaktforældrerollen?
Formålet med mødet 1.Drøfte vores motivation for at stille skarpt på skole-hjem samarbejdet 1.Lægge en tidsplan for dialogprocessen 2.Forberede, hvordan.
Formålet med mødet Gennemgå og samle de input vi fik fra møderne
Lærer Mig og min uddannelse Lærerprofessionen Sundhedsfremmende
Læreruddann elsen Det tværprofessionelle element – 2013 Casper Hindkjær (141327) Stinne Jensen (141729) Helle Hartmann (141752)
Resultatkrav: Sikkerhed, sundhed og trivsel Kompetenceudvikling
Dit barn gør ikke hvad du siger men hvad du gør
Etnisk Råd Grøndalsvængets Skole. Hvorfor lave et Etnisk Råd? I Københavns kommune har man lavet en udviklingsplan for hvordan byens skoler skal arbejde.
Dialogmøde 17. januar 2011.
Velkommen til fælles Informationsmøde
SKOLEBESTYRELSEN på Gilleleje Skole
Folkeskolereform august 2014 Velkommen til oplæg om implementeringen af folkeskolereformen på Haldum-Hinnerup Skolen.
Årsmøde Egeskovskolen Dagsorden – 19.10: Velkomst – 20.10: SSP samarbejdet Vi har besøg af SSP konsulenter fra Viborg Kommune - Hvilke.
Årsberetning 2012 Skolebestyrelsen Bavnehøjskolen Årsberetning 2011 Skolebestyrelsen Bavnehøjskolen, Trine Persson.
Stormøde d. 9. juni 2010 Ledelsens årsberetning og kig i krystalkuglen.
Skolebestyrelsen Havnbjerg Skole Skolens Værdisæt – i korte træk Mål “Skolen skal være et sted, hvor alle trives til glæde og gavn for et godt læringsmiljø.”
Dialogmøde – VIA University College - den 16. juni.
Ahlmann-Skolens vision Trivsel og læring - i et trygt miljø med gode traditioner og engagerede og anerkendende medarbejdere, elever og forældre. 8 pejlemærker.
Alle børn er alles ansvar Trivselspolitik for Aars Skole August
Gesten Børnecenter Bestyrelse. Hvem er vi 7 Forældrevalgte – valgt for 4 år 2 Medarbejderrepræsentanter – valgt for 1 år 1 Leder og 1 Souschef 1 Repræsentant.
Skolebestyrelsens Årsberetning 2015 Skoleår 2014/15 Skolebestyrelsen Brobyskolerne er læring!
I Skolebestyrelsen har vi blandt meget andet arbejdet med sundhedspolitik. I forlængelse af dette arbejde, besluttede vi at sløjfe kakaomælken og har i.
Velkommen til Skolen ved Sundet
Fællesmøde for forældrene på Damhusengens Skole
Pjece til forældre - parat til skole Skolestart august 2017
Princip for kontaktforældre
Princip for udarbejdelse af principper
Store Magleby Skole Skoleåret 2017/2018
Årsberetning for Gjessøs Børn
Årshjul Baggrund Indholdet i Årshjulet tager udgangspunkt i Folkeskolelovens § 44, stk. 1 som siger, at skolebestyrelsen har pligt til at føre tilsyn.
Præsentationens transcript:

Velkommen Skolestruktur Aktiviteter gennem året Visionsarbejdet Elevrådet Forældreintra Ny skolebestyrelse Aktive forældre Afslutning

Skolestruktur Forventet stort fald i børnetal, og da skolen får betaling pr. barn falder indtjeningen. Eneste mulige løsning, som fortsat kan sikre kvalitet i undervisningen, er den ind/ud-skolingsopdelte løsning, som nu implementeres. Skolebestyrelsen bakker fuldt ud op om den nye Nivå Skole. Opfordrer alle til at se positivt fremad og dermed være med til at præge og danne den fremtidige skole, – det kan blive rigtig godt.

Aktiviteter gennem året Skolestruktur 10 skolebestyrelsesmøder + flere omkring skolestrukturen (f.eks. dialogmøde med politikerne & kontaktforældremøder) Formøder ændret til kontaktforældremøde Savannen ændret fra SFO til fritidshjem Kvalitetsrapport – stor ros til personalet Følge elevtal/flytninger Gøglermarked – overskud til Pakistan (Læger uden Grænser)

Visionsarbejdet Oplægget til visionsarbejdet blev udført af den tidligere bestyrelse, men vi vil forsøge at viderebringe så meget som muligt i den nye Nivå Skole:   ”Nivå Skole” vil være kendt for at være en ambitiøs, sund og bæredygtig skole Vi fokuserer på den faglige udvikling Vi arbejder med demokrati såvel på skolen som i samfundet Vi prioriterer det sociale fællesskab og respekten for andre højt Vi vægter forældresamarbejde og –involvering højt Vi bevidstgør eleverne om nødvendigheden af sunde kostvaner Vi inddrager motion i skolens hverdag Vi vil være en grøn skole og arbejder på at nedsætte ressourceforbruget

Elevrådet

Vær med til at bestemme fremtiden for Forældreintra! Større og større fokus på at bruge forældreintra Nemt og hurtigt for alle Bruges flittigt af lærerne... ... men brug det også gerne 2-vejs Kontaktforældre kan bruge det til information Kan også sende besked til hele klasse-trinnet Vær med til at fremme skole/hjem samarbejdet Vær med til at bestemme fremtiden for Forældreintra!

Ny skolebestyrelse Pga. sammenlægningen af 3 skoler til én etableres der en ny skolebestyrelse fra august, som så kun fungerer for den resterende 3-årige periode. Det er forsøgt at sammensætte den nye bestyrelse med repræsentanter fra de 3 gamle skoler: Bestyrelsesmedlemmer: Suppleanter: NØ - Flemming Sylvest Larsen NC – Jesper Daugaard NØ - Per Koch Jensen KA - Michala Friberg-Jensen NC - Anne Mette Ottesen NØ - Jeanette Tachau Frost NC - Dorther Runge-Dalager KA – Anita Ravn NC - Sonja Overgaard Olsen KA - Charlotte Kirkegaard KA - Morten From

Aktive forældre Vær med til at præge vores skole: Kom med gode ideer... alt muligt Kontakt bestyrelsen eller ledelsen Kom med forslag til hjemmesiden Vær frisk, vær aktiv, bak op om skolen... Det gavner dit barn

Afslutning Sidste årsberetning på denne måde. Den nye bestyrelse finder en ny måde at orientere forældre på. Stor tak til skolens personale, ledelse, elevrådet og bestyrelsen for deres store indsats og konstruktive samarbejde.

TAK