Eksempel på struktur på et Grundforløb

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Trehøje-Pigerne Side 1 Vejledning til brug af hjemmesiden Det er slet ikke så vanskeligt – så brug hjemmesiden flittigt… Det er.
Advertisements

13 SEPTEMBER 2012 TIPS OG TRICKS OM KOMMUNEPLANTILLÆG 1 Brugerseminar 2012 Tips og tricks om kommuneplantillæg Hanne Klit Johansen, Byplanlægger, afdeling.
Sådan kommer I i gang med digital signatur
Dagens program Hvad er frivillig.dk Hvordan er frivillig.dk bygget op
Hvordan bruger jeg MinInstitution?
Første gang du logger på, skal du bestille ny adgangskode her
Hvordan man logger ind på Dansk ACL database
Klik på Aktivér redigering på meddelelseslinjen.
Løntermometer° Vedligehold dit lønsystem. Løntermometeret Mange virksomheder oplever, at et ellers godt lønsystem efter nogle år ikke længere har den.
Log direkte fra GSAK Der er en kæmpe fordel at logge direkte fra GSAK, for det første er det let, da men ikke skal åbne alle cachesiderne for at kunne.
Trin 1: Find kvitteringer
Overskrift her Navn på oplægsholder Navn på KU- enhed For at ændre ”Enhedens navn” og ”Sted og dato”: Klik i menulinjen, vælg ”Indsæt” > ”Sidehoved / Sidefod”.
Udlægning af en ny cache
Introduktion til CMS. Indhold ● Forberedelse af indhold til hjemmeside ● Opsætning af hjemmeside (CMS)
Frontermetroen Klik Klik på de indrammede felter og pile - og få en forklaring på indholdet Peder Ohrt  4 grundlæggende funktioner på Fronter Klik her.
Evaluering, bedømmelse og karaktergivning i Elevplan
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret august 2009.
Blogger.com - lav din egen hjemmeside
”E-LÆRINGSRESSOURCER” Anne-Grete Roelof René Virtuel læring lyd*tale*billeder*video*handling.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret oktober 2012.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret august 2008.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret februar 2009.
Frontermetroen Klik Klik på de indrammede felter og pile - og få en forklaring på indholdet Peder Ohrt  4 grundlæggende funktioner på Fronter Klik her.
Velkommen til 10. klasse Center Nord 2014/2015. Præsentation Årets gang En dag på center Nord Fælles rammer i centeret Kontaktlærer / forældresamarbejde.
FC HUSET - et konferencesystem som First Class er li’som et hus, der arbejdes og samarbejdes i. Denne lille Power Point forsøger at beskrive First Class.
Udarbejdet af Britt Stissing OP2, august, 2011, (version 1)
Velkommen.
Introduktion til indholdsfortegnelser j Tryk derefter på F5, eller klik på Slideshow > Fra begyndelsen for at starte kurset. Klik på Aktivér redigering.
Frontermetroen Klik Klik på de indrammede felter og pile - og få en forklaring på indholdet Peder Ohrt  4 grundlæggende funktioner på Fronter Klik her.
1. Ordreside: Køretøjerside: Brugereside: Timesedlerside: Beskederside: Oversigtskortside: Themeside: 19.
Aktiv brug af Søften Portalen
Introduktion til CURIS
Microsoft® Lync™ 2010 Kursus for stedfortrædere
ProDuklings Principle Six EQ Danmark A/S - Nyhedsfelt.
PowerPoint Kursus It-biblioteket, april 2007 Underviser: Marie.
HHX og HTX i Elevplan Et overblik…..
/Elsebeth Pedersen & Kelvin Strømsholt
 Åben KM Udfyld oplysninger:  Indbakke: NYE  Kommunikerende enhed: Alle beskeder: + hospitalskode Afdelingsspec.: afdelingskode, søg med  Afslut med.
Vejledning til oprettelse af CV
Elevplankonference september
MUS 2012/2013 Medarbejderplan. Hvorfor? Mere og bedre fokus på trivsel og kompetenceudvikling for alle medarbejdere.
Optagelse.dk for forældre og elever i grundskolen
Klik på et af kapitlerne nedenfor for at få flere oplysninger eller klik på knappen Næste side for at starte Selvstudie. 1.Navigation på hjemmesidenNavigation.
Finde og åbne et chatrum Brug søgefunktionen i Lync til at finde de rum, du har adgang til. 1.I hovedvinduet i Lync skal du klikke på fanen Chatrum. 2.Skriv.
Om Specialcenter Sigrid Undset
Hvordan kommer vi i gang? HHX og HTX i Elevplan. Medarbejder log-on fra internettet - Elevplanbrugernavn Kontaktlærere: Medarbejdere der i EASY-A knyttes.
Opgavestyring i Elevplan
Fra vidensdeling til produsage Kursisten som vidensproducent.
Tilføj hjælpelinjer: 1.Højreklik et sted i det grå område rundt om dette dias 2.Vælg "Gitter og hjælpelinjer" 3.Vælg "Vis hjælpelinjer på skærm" Oplæg.
Lion CMS Introduktion Sådan bruger du systemet. Trin 1 Tryk på login knappen Skriv dit brugernavn Skriv dit password Tryk på OK (Login) knappen Du er.
Elevplan for økonomiens skyld??? Folmer Kjær Uni-C.
Brevudskrivning Du vil gerne skrive et brev, i dette tilfælde til en kreditor. I din venstre menubjælke finder du derfor Kreditor og trykker på den. Derved.
INDFAK2 Rekvirent VELKOMMEN.
Vis hjælpelinjer som er en hjælp ved placering af billeder 1.Højre klik på den aktuelle side og vælg ’gitter og hjælpelinjer’ 2. Sæt kryds ved ’Vis’ tegnehjælpelinjer.
UPV – uddannelsesparathedsvurdering Elever skal parathedsvurderes ud fra følgende tre forudsætninger. Lærere og vejledere skal vurdere elevernes uddannelsesvalg.
Aftaler i projekter Oprettelse af aftaler / møder fra Outlook Anders Kragh Jespersen, projektmanager, DGI Lab.
Frivillignettet Adgang via Hjerteforeningens hjemmeside Klik på menu.
Manual Af Edu-Caching.
Hovedforløb Visitering Hvem: Kontaktlæreren (vejleder) Formål: At kvalitetssikre vejledningen. At udfylde uddannelsesplanen i elevplan Aalborg Handelsskole.
Modul 8: ”Sådan bruger du digital post og e-boks”
Virksomhedens brug af Elevplan og Skolepraktik i Elevplan
Skabelon mailopsætning
Folmer Kjær Pia Kristoffersen
Ny Elevforside Elevplankonference 2012.
Sådan anmelder du en skade!
GUIDE TIL OPRETTELSE AF LINKS
Sådan bruges video- s og emnerapporter
SOSU NORD, praktikken og elevplan
Modul 6: ”Sådan skriver og sender du en ”
Information om Aula til forældre
Præsentationens transcript:

Eksempel på struktur på et Grundforløb Reform 2015 Eksempel på struktur på et Grundforløb

Standardiseret Hovedforløb

Elever med uddannelsesaftale Grundforløbet består af to dele på i alt 40 uger for unge. Grundforløbets første del er for unge, der kommer fra 9. eller 10. klasse i op til et år efter afsluttet skolegang, og grundforløbets anden del er målrettet den enkelte erhvervsuddannelse og her kommer de ældre elever ind og starter deres grundforløb. Undervisningsforløbet er = en overordnet beskrivelse - Grundforløbets moduler Aktiviteterne er = en overordnet beskrivelse af modulet M1 & M2 Elementet er = Det helhedsorienterede projekt/temaet. Alle elementerne afvinkes enkeltvis – men skal ikke bedømmes, bedømmelsen dannes ved bedømmelse af UVM-fag. Lærergruppen udvikler det/de helhedsorienterede projekter inden for temaet – Projektet kan uploades i det aktuelle modul i elementet. I Temaet/det helhedsorienterede projekt er alle UVM-fag for modulet repræsenteret. Alle elementer kan afvinkes hver for sig i det enkelte modul, eller på en gang ved at afvinke aktiviteten. Alle UVM-fag skal bedømmes selvstændigt. Opbygning i Elevplan Se: eksempel på struktur på et grundforløb sendt vedhæftet i mail

Modul 1 – Start din virksomhed & Byg et værksted…??

Elevplan

SKAL! – de vigtigste punkter Som udgangspunkt SKAL elevens uddannelsesplan være udfyldt og godkendt. Dette er et UVM-krav Resten er kan – eller som skole beslutning et skal.. Uddannelsesplanen og den dokumentation som skal foregår, kan ligge i elevplan, kan også ligge andre steder men i elevplan bliver den ikke væk for eleven.

Praktiksøgningsfeltet udfyldes efter hver søgning På grundforløbet udfyldes 2 alternative uddannelses Ønsker EMMA dokumenteres af disse 2 felter

Hovedforløbet Elevens valg af valgfri specialefag skal fremgå af uddannelsesbogen Dette er et UVM-krav

Dette kan ske i Uddannelsesplanen Hvorefter man udbyder en pakke med valgfri aktiviteter – som lægger eleven på hold Der har været uheldige episoder hvor elever har valgt fag på foregående skoleperiode som så alligevel ikke kom op at stå eller en elev har skiftet skole og ønsker ikke at transportere sig til en anden skole – hvis elevens valg er accepteret kan dette ikke ændres – derfor vælger vi nu først i udd.planen og senere oprettes et valgfrit forløb eleven vælger sig på lige før uv. På det Valgfri spec.fag. Hele arbejdsgangen i elevplan med finplanlægning og accept af elevens valg er en tung proces – som ved sidst nævnte er lidt lettere

Tjek Uddannelsesplaner for dine elever er de OK?

Uddannelsesbogen

Nyt i Aftaler er at man kan lave aftale med eleven om at forældre eller værge får sms ved fravær Det gamle aftale system er uændret - opfølgnings dag mm.

Det nye besked system – ud over holdet/elevlisten kan der tilføjes andre kontaktlærere, hold mm. Beskeden kan sendes fra – Skema Elevliste Menuen i vestre side I menuen i venstre side kan der også oprettes skabeloner

Det nye besked system – ud over holdet/elevlisten kan der tilføjes andre kontaktlærere, hold mm. Man vælger - Til hvem Hvordan og Hvornår beskeden skal sendes

Vigtigt at opdaterer Mail og mobil nr.

Scanningskode til undervisningsmateriale Scanningskode kan lægges ind via link til EVU eller direkte i elevplan https://evu.dk/ Her via teksten i et element

Der sættes Offentliggørelses dato på efter HVERT udbud - her lægges det op i et udbudt forløb – vises ikke i næste forløb.. I Materialer og Opgaver Husk! Offentliggørelses dato

Materialet kommer med hver gang der udbydes - der sættes Offentliggørelses dato på efter HVERT udbud – dette gør læreren Via Elementet - Klik på Læringselementer > fremsøg elementet i rediger> opret materiale > Navngiv materiale > Læg linket ind i skrive feltet

Sådan vises det i skema brikken når du klikker - Via temaet Der sættes Offentliggørelses dato på efter HVERT udbud – dette gør læreren

Sådan vises det i skema brikken når du klikker -Via Materialer og opgaver – du klikker på den orange tekst og der åbnes et vindue hvor du kan sætte dato ind

Via Tema - du kan også lægge opgaver ind via kuffert – Hjælp til brug af kuffert http://www.youtube.com/watch?v=VY0dCtwokA4 http://www.elevplanvejledning.dk/Documents/Elevplan%20kuffert%20et%20overblik.pdf