Formål med projektet At I kommer i dybden med de faglige emner: virksomhedsforståelse, krav, design og implementering. At I lærer at arbejde i grupper.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Anskaffelse af ny teknologi
Advertisements

Roskilde Handelsskoles APV-procedure
Større Skriftlig Opgave
Teststrategi Engrosmodellen
Indledning I forbindelse med den pædagogiske indsats for at skabe øget sammenhæng i overgangen fra SFO til klub, er der udarbejdet en mappe med materiale.
Grundlæggende IT, niveau G
Valg til skolebestyrelsen 2014 Valg møde den Kl På Korning Skole 1. Valgreglerne v. Tove 2. Skolebestyrelsens opgaver v. forældrerepræsentanterne.
Cuneco – en del af bips.
En vigtig eksamen Tidsplan Valg af sag og fag Blanket Synopsis Pjece
Præsentationsskabelon til Forpremiere 26. februar 2013 UDFYLD KONCEPTNAVN.
Sikring af tilgængelighed er en proces!
Præsentation: Obligatorisk opgave 1
Iterativ udvikling og UP
Teststrategi Engrosmodellen
Lektion 4 – Fordybelses- og fornyelsesfasen
- Formål - Emne & produktkrav - Tidspunkt - Aflevering - Sygdom & snyd.
Usability – øvelse 2: Heuristisk inspektion
Usability 17. marts Oplæg: Om heuristisk inspektion: Metro Om tænke højt forsøg: Virk 2. Fremtidige oplæg 3. Dagens øvelse 4. Aflevering af testrapporter.
Skolereform 2014 Hodsager Skole.
CAS i matematikundervisningen Middelfart
Elevvejledning for Studieretningsprojektet i 3.g
Store IT- Innovationer TØ Uge 6 Josephine Thomsen 2. oktober 2013.
Refleksionsmodel – hvad går det ud på?
Temadage i kulturområdet Studieområdet del 1: 3 områder: Det samfundsøkonomisk/samfundsfaglige - område Det erhvervsøkonomiske område Sprog- og kulturområdet.
Projektplanlægning og projektstyring
AT9 - 2g April-maj 2007 Formalia 16 moduler 4 timers elevtid Der arbejdes individuelt, i par eller i grupper (max 4 medlemmer) Individuel fremlæggelse.
9. klasse Ranum Efterskole Formål med opgaven Du skal arbejde med et tværgående emne med en problemstilling. I får et overordnet emne. Herunder.
Udbud på Biler foråret 2013 Orienteringsmøde den 7. maj 2012
1 DataHub statusmåling September DataHub statusmåling Energinet.dk udsender hver måned et spørgeskema til samtlige aktører på elmarkedet, mhp. at.
Generel introduktion til EC
Styr på Sundheden Projekt Styr på Sundheden Baggrund: erfaringer fra SpS pilotprojekt Hovedprojekt 4 år – 20 skoler i 20 kommuner Følgeprojekt 2 år – 6.
DREJEBOG: Titel på drejebog skrives her
Efter konsensus. Det er spild af tid at gennemføre en selvevaluering uden at følge den op med klare forbedringsprojekter! Prioritering Alle forbedringsområderne.
AT-årsprøve 2.g.
Claus Brabrand, ITU, Denmark Apr 06, 2010Projekt: “Korteste Veje” Claus Brabrand [ ] ( “FÅP”: First-year Project Course, ITU, Denmark )
Ed - fasen Lokal Politiet EN BESKRIVELSE AF PROBLEMET (f.eks. Belyse problemets karakter, og omfang,. Undersøge hvem der er/ kan være medinteressenter.
Om projektarbejdet ved Keld Helsgaun. Disposition Formål Tidsmæssigt omfang Gruppedannelse Valg af projektemne Arbejdsforløbet Vejlederens rolle(r) Projektrapporten.
Udeskolekursus Tårnby Kommune, august 2011
Copyright 2013 © Visuel it ApS Visuel prototyping og agil BPM.
Green Network BAR Handel, BAR Jord til Bord, BAR Kontor, Grafisk BAR, Industriens BAR SEMINAR 1 Seminar 2Tirsdag 8. marts Seminar 3Onsdag 6. april.
Projektafslutning – Navision Attain
Metode. Definition Metode er måder at tilvejebringe viden på.
Usability øvelse: Kortsortering Opfølgning opdragsgivere Feedback på rapporter Ændring af kursusplan Dagens øvelse.
Indkøb & Medicoteknik Informationsmøde vedr. Hæmodialysemaskiner udbud 2012/S april 2012.
Lederevalueringens betydning  Det forberedende arbejde – visioner og værdier – meget spændende proces  Den 17. marts 2003 afleverede jeg 3 spørgeskemaer.
Øvelser Usability Metoder. I dag Evaluering af opgaver.  Aflevering.  Strukturen – (se senere). Aftenens øvelse: Usability plan.
Ekspertvurdering Ekspertvurdering / Heuristisk evaluering
Medier og kommunikation IX Eksamen :o)=. Eksamensform Intern censur, 13-skala, B4: Mundtlig eksamen med skriftlige arbejder men uden forberedelsestid.
Afleveres senest mandag den 3. maj, kl til Mikael via mail.
Ekspertvurdering Ekspertvurdering / Heuristisk evaluering
Kristina G. H. Kristensen Kommunikation og it eksamen 22. juni 2009 kl – Opgave: Markedsføring af Kulløse miljømesse.
Forundersøgelse Finn Kensing. Formål med kurset Kvalificere jer til at indgå i tværfagligt samarbejde om design af IT-anvendelser til støtte for intellektuelt.
DIEB-DEB14.1 Lektion 13: Øvelse 2 Oversigt: Instruktion.
29. juni 2015Jan Helbo, 1 Oplæg til pilotprojektet Hvad Hvorfor Hvordan.
SKABELON.
Mette Vedelsby & Leif Vejbæk Haslevseminarium 2008 Hvad er et matematikprojekt i.flg. studieordningen I studieordningen for matematik på Haslev Seminarium.
IT-Kravspecifikation Datatekniker H5 Introduktion.
Dansk Hg 2X. Velkommen  Hvem er jeg?  Hvem er I?  Hvad skal vi lave?  Hvordan?  Hvornår har vi fri?
CASE: Udvikling af system til optimering af kassebemanding
Dansk-historie opgaven i 1.g 2017
Elevguide Innovations-brobygnings-opgave
IT-B: 1.07 Fasemodel og Agil Udvikling
Virksomhedssamarbejde
IT-B: 1.07 Fasemodel og Agil Udvikling
Øget administrativ kvalitet og sammenhængskraft FASE 3 - bemandingsproces Styregruppemøde 25. maj 2018.
Infomøde om synteseopgaven
forretnings-modeller
Elevguide Innovations-brobygnings-opgave (IBO)
Gevinstforløb SBSYS – Forandringsteam BKF
En klassifikations-case
Præsentationens transcript:

Formål med projektet At I kommer i dybden med de faglige emner: virksomhedsforståelse, krav, design og implementering. At I lærer at arbejde i grupper omkring løsning af større opgaver At I udvikler personlige kvalifikationer. Det vil blandt andet sige evnen til at arbejde med ”upræcise opgaver”, som kræver, at man selv medvirker til at definere problemerne. Desuden drejer personlige kvalifikationer sig om hensigtsmæssige arbejdsformer, tidsplanlægning, opsøgning af viden, konkludering på baggrund af egne undersøgelser, kommunikation med omverdenen etc. etc.

Tidsplan for projektet Projektet starter onsdag den 10. maj 2012 Forundersøgelsesfasen skal gerne være gennemført i løbet af de første dage. 14. maj og 15. maj møde med PA vedrørende ITIO- delen af projektet Gruppestatusmøde 22. maj 2012 Aflevering af projektet kl i 3 eksemplarer i receptionen underskrevet af gruppemedlemmer Forløbet evalueres den 25. juni 2012 ved en prøveeksamen, deltagelse heri indgår som en bunden forudsætning på uddannelsen. 2

Faser og iterationer IT-forundersøgelsen skal indeholde en undersøgelse af virksomheden. Desuden skal der være en første afgrænsning med angivelse af de væsentligste problemer, samt forslag til informationssystem til afhjælpning af disse problemer. Endvidere skal der være en vurdering af konsekvenserne af det foreslåede informationssystem. Se skabelon for indhold

3 iterationer En første iteration, hvor der skal udarbejdes en kravspecifikation (kan understøttes af en simpel prototype) og prioritering af use cases. Anden iteration, hvor den højst prioriterede use case designes og implementeres. Husk at genoverveje kravspecifikationen undervejs. Tredje iteration, hvor den eller de næstprioriterede use cases designes og implementeres. Kravspecifikationen skal stadig også overvejes

Projektrapporten Indhold IT-forundersøgelse Kravspecificering (analyse) Design Realisering Der skal være en kort brugervejledning til det implementerede system Procesdokument Tidsplan for projektet med opfølgning og vurdering Gruppeaftale (kontrakt) Vurdering af jeres gruppeprofil i InSight Evaluering af gruppeproces Kildekoden samt test skal afleveres som en mail som sendes til, og Mailen skal indeholder repository path og 5