O-service - Nye muligheder Alle slags arrangementer ind. Bedre visning og sortering af kalender. Tilmelding af ikke-DOF medlemmer. Betalingsmetoder og.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Workshop til 4H’s landsmøde d. 12. maj 2007 – Moar, må jeg lege med…? Moar, må vi gerne lege med…? - om samarbejde med andre!
Advertisements

Foreningsudviklingstesten
IPad, en naturlig del af lege- og læringsmiljøet i Daginstitutionen Mariehønen i Jelling  Mariehønen i Jelling er en aldersintegreret Daginstitution med.
Hjerterum og opsøgende funktion
Velkommen til Støtteforeningen Kragelunds venner Kragelund forsamlingshus.
Lidt om mig. Helle Bach Løbetræner i Bjerringbro løbeklub BAM
SPØRGESKEMA HARDSYSSEL DISTRIKT Oktober Der afholdes årligt Sysselfejde for bæverne, hvad synes du om konceptet for dette arrangement?
Dagens program Hvad er frivillig.dk Hvordan er frivillig.dk bygget op
Markedsføring af Tivoli Friheden med henblik på de årige
Løntermometer° Vedligehold dit lønsystem. Løntermometeret Mange virksomheder oplever, at et ellers godt lønsystem efter nogle år ikke længere har den.
Nationalparkmøde Anne Sophie Gamborg Dansk Skovforening 7. september 2010.
Kredsens udviklingsplan Del 1. Visionen - Vejen til nye initiativer i din kreds, og ikke mindst: Til succes!
1 Vi skal have et godt tilbud!  En bevægelse, der giver mening og resultater  Hjælpearbejde, der nytter  Personlig udvikling  Et kristent fællesskab.
Dansk Orienterings-Forbund Klubledermøder juni 2013 • ”Find vej i Danmark”-dagen • Jagten gennem historien – Golden Days • Find vej Plus • Vision 2015.
Brøndby den 10. april 2007 Forældrerekruttering Teddy Pedersen Haderslev Fodboldklub DIF - Breddekonsulenttræf.
17. maj 2011Regionalmøde Herning VELKOMMEN. 17. maj 2011Regionalmøde Herning AGENDA •Medlemssituationen •Register over dårlige betalere •Introduktionskort.
Beretning for år 2001 Fremtiden.
Ventilen - på biblioteket Ventilen Danmark –
”Hvad laver du her?” ”Jeg spiller da golf” ”Dig?”.
Hvem er LandboUngdom? … med frivillig mener vi, at vi brænder for vores forening og skaber den med vores engagement … med samler mener vi, at vi gør det.
Hvad kan jobcentrene tilbyde?
Dansk Svømmeunions politiske program
FBUs visionsplan 2015.
10 punkts programmet •Der skal sikres alle børn og unge et alsidigt tilbud om fritidsvirksomhed •Kommunen skal samordne fritidsforanstaltninger, der iværksættes.
1 Rekruttering og fastholdelse • Få fat i de rigtige folk til din afdeling • Skab en spændende arbejdsform, så de har lyst til at blive.
Nemt på nettet at understøtte og øge borgernes brug af NemID og digitale selvbetjeningsløsninger med udgangspunkt i den fælles offentlige digitaliseringsstrategi.
Fortæl verden om dit frivillige arbejde
Kredsens udviklingsplan Del 1. Visionen - Vejen til nye initiativer i din kreds, og ikke mindst: Til succes!
9 steps på vejen – frem til i dag?. Siden 2010 = 6 årlige kalendere på 5 regioner. Del af kommunikationsstrategien = se på, om det er en bedre løsning?
1 PRINCIPPER Organisationsstrukturen bygger på en klar adskillelse af Vision, strategi, udvikling, politik og den daglige drift Der foreligger beskrivelser.
Intern kommunikation PR og presse
Opfattelse af DFIF Forbundet: –Positive –Aktivt, dynamisk og lydhørt forbund Firmasport: – Samvær, uformel, aktivitet.
SportHouse Værdier og leveregler i Judoklubben Mitani.
Videnskabsministeriets arbejde med åbne standarder Vicedirektør Mikkel Hemmingsen, Videnskabsministeriet
Microsoft Dynamics – synergi mellem forretningsområder Susanne Christoph Dynamics Sales Lead
Friluftsrådet – mere natur – mere friluftsliv Velkommen til Fællesmøde den 29. oktober
Arbejdsopgaver for Idrætsrådet Forslag fra udviklingsgruppen 2009.
Virksomhedsservice og mentorprojekt for unge. Virksomhederne kommer ind her Virksomheder ringer til vores callcenter på Virksomhedsservice sidder.
Lokale grønne partnerskaber
Torben Leth Afdelingschef
Det Folkelige Forum Brugerundersøgelse. Hvem er jeg? Studerende på Syddansk Universitet i Odense Studentermedhjælper i Horsens Sund By fra september 2009.
Den nye sundhedsaftale 2015 – 2018
Frivillighed på kommando findes ikke
Vision 2020 En 5 års plan for arbejdet i Dansk Orienteringsforbund Planen justeres ved årligt strategi seminar i august. Vision 2020 skal godkendes på.
Fremtidens Idrætsråd i Mariagerfjord Kommune Præsentation af arbejdsgruppens resultat ved Hans Kristian Bjørn.
Hvem skal kommunerne samarbejde med i fremtiden på idrætsområdet? Oplæg til Breddeidrætsudvalgets møde tirsdag d. 6. november v/ Børne- og Fritidsdirektør.
Scor en ung med Projekt Frivillig Landdistriktsrådets årsmøde i Mariagerfjord Kommune.
Præsentation Annette Langhoff Innovationskonsulent i Velfærdsudvikling
Nationalparker i Danmark Hvad betyder det for landbruget i Thy? Ved gdr. Niels Jørgen Toft Pedersen Formand for LandboThy.
Gode råd til fundraising
Klubledermøde - Syd 1. Juni Motion & Foreningsliv … 4 fokusområder i 2015 Klubudviklingsprojektet bliver en success Fastholdelse af unge I overgangen.
Workshop Udpeg en bordformand, der kan fremlægge jeres holdninger i plenum Diskuter følgende spørgsmål: Hvad synes I om muligheden for et frivilligcenter.
Fællesskabernes Fællesskab Indledning til LØS’s efterårsseminar 2015 af Henrik og Niels.
Til alle jer, der går på jagttegnskursus - Meld jer ind i Jægerforbundet Meld dig ind i dag! Jægerforbundet kan tilbyde dig at blive meldt ind.
Skolespor – SPOR.DK Kom ud i virkelighedens landskaber.
Målsætning og strategi Sejlklubben Lynæs Sejlklubben Lynæs 1.
Sådan bruger du præsentationen af Vision 2025
Medlemsundersøgelse 2016 Medlemsundersøgelse 2016
Kommunikationsansvarlig
Status på Badminton ift. visionsarbejdet
Se mere om L21 ansøgning på
Medlemsundersøgelse 2016 Medlemsundersøgelse 2016
Levnedsmiddelselskabet
Skole-reform Skolesamarbejdet Motion og bevægelse.
Fremtidens Forening Dialogseminar lørdag d. 8. oktober 2016
Fundraising i Propa Inspiration til en fremtid med flere indtægter til projekter og aktiviteter I udgaven af Propa Nyt vil.
[klik og indsæt kommunenavn]
Møde 11. april 2019 GRØNT RÅD.
Fakta om Spar Bonde Spar Bonde blev stiftet i 2001 af en række landmænd, der så behovet for en indkøbsklub. Spar Bonde drives af SLF, LMO, SAGRO og Centrovice.
Præsentationens transcript:

O-service - Nye muligheder Alle slags arrangementer ind. Bedre visning og sortering af kalender. Tilmelding af ikke-DOF medlemmer. Betalingsmetoder og afregning. Synlighed af hjælpemuligheder. Integration til andre systemer. Bedre regnskabsmodel. Søgemuligheder og mail muligheder. Enighed om finansiering: DOF kasse

Flexible medlemskaber - Hvordan tilknytter vi adhoc O-løbere til klubberne til glæde for den enkelte og sikring af klubbernes bæredygtighed …

Baggrund  Udviklingsprojekt sammen med DIF omkring synlighed  DIF har også projekt omkring fleksible medlemsskaber – andre forbund har f.eks.  Håndboldfitness  Street basket  Bedste volley  Findvejii – giver det flere medlemmer ?  Er der knaster ift at få disse ind som medlemmer ? Flexible medlemskaber

Hvordan forholder vi os til  Kontingentstruktur  Licensordning  Findveji medlemsskaber  Internet til virtuelle klubber Flexible medlemskaber

Fælles medlemsskaber  Fælles medlemsskaber med andre sportsgrene  Familier og alle aldersgrupper  HSOK som eksempel  DIF vs DGI – løbeklub hhv O-klub  Sport to go – klippekorts ordning  12 uger og så kan man vælge  OK73 er med Flexible medlemskaber

Passive ???  Grupper i eksisterende klubber  Ski, løbetræning, banko, pensionist gå ture  Frivillig arbejdskraft => Behov for mere specifik definition af passive medlemsskaber udover den eksisterende ”udøver idrætten” Flexible medlemskaber

Licensordninger  Licens  For både ikke-konkurrence løbere og konkurrence løbere ?  Forbunds licens  Behov for klubtilknytning  Medlemmer skal yde/nyde = være med til at arrangere og deltage i løb  Der er ikke behov for medlemmer, der ikke er tilknyttet til en klub Flexible medlemskaber

Andre punkter  Andet tilbud for dem der ikke vil ind i en klub ? Betalingstilbud ?  Findveji brugere – hvordan får vi dem organiseret ?  Introduktionstilbud ?  Lettere (billigere) indgang for nye klubber ??  SMS / mailliste medlemsskaber  Barriere at melde sig ind i en klub  Skal vi åbne for nye typer klubber – f.eks. virtuelle grupper Flexible medlemskaber

Vision 2015-klub Kredsene mere aktive i erfaringsudveksling Lad klubberne mødes om fælles temaer på tværs af landet til erfaringsudveksling, mødes om fælles temaer Best Case – lær af hinanden Nettet er godt – men også uoverskueligt – personlig kontakt ofte bedre

Vision 2015-klub Flere fælles værktøjer, materialer til klubberne efterlyses Vi bør være mere målrettede i rekrutteringen Konfronter de nye med rigtig o-løb, vi skal være dygtigere til hurtigt at sortere Vi nurser og beskytter – kan de nye nu finde vej til ”Find Vej”

Vision 2015-klub Stort frafald i introforløb er et problem Der er ikke blot én måde rekruttering kan tilrettelægges på Vigtigt hurtigt at tilbyde ansvar, deltager i banelægning m.m. Et problem at mange ikke er klar til at indgå i forpligtende fællesskaber, men surfer rundt Nærhed, struktur med faste ugedage, et fastlagt udviklingsforløb ser ud til at fungere

Find vej Plus – Vi bygger videre

Mobil, GPS og IT-løsninger - Oplevelse og synlighed Hvordan kan jeres klub få glæde af et gør-det-selv formidlingstilbud? Og er ønsket størst for en god gammeldags folder/hæfte eller er der interesse for de nye mobiltelefon- og GPS baserede tilbud? Når vi nu skal til at søge fonde om penge til at udarbejde disse tilbud hvad mener I så at vi skal søge til – hvad vil jeres klub gerne lave? Vi skal satse bredt! Apps er nødvendige for at nå de unge, men de ”gamle” skal ikke glemmes!

Find vej Plus – Vi bygger videre

Adgang til naturen Har I problemer med adgang til skovene? Og er der et ønske/behov i jeres klub for at kunne sende en eller flere på ”lobbyist-kursus” ift. adgang til skovene? JA!! Er jeres klub repræsenteret i lokale brugerråd, Friluftsrådets lokalbestyrelser, Grønne Råd, Lokale Idrætsråd eller lign.? Og hvad giver det i så fald jeres klub? IKKE NOK!