Dragør Skole Syd & Nord Jerrik Walløe Præsentation af sig selv.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Skolereform august 2014………………
Advertisements

Folkeskolereformen Hvad og hvorfor?.
Forældreorientering Skolereformen.
Folkeskolereformen Et fagligt løft af folkeskolen.
Læringsreformen En stor forandringsproces er i gang i folkeskolen. Det handler ikke blot om implementering af en ny lov. Det handler om omstilling og udvikling.
Forældrearrangement om folkeskolereform
Information om folkeskolereformen tirsdag den 29. april 2014 mellemtrinnet.
Møde med klasserådsrepræsentanterne
Folkeskolereform 2014 Mål 1) Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan. 2) Folkeskolen skal mindske betydningen af social.
Tre klare mål 1.Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan –Mindst 80 pct. af eleverne skal være gode til at læse og regne.
Læse tradition og skoleparathed i Finland Jerrik Walløe.
Vi arbejder i bestyrelsen på at sikre og føre tilsyn med, at den rette kurs sættes og holdes. Overordnet retning og overblik, vi arbejder ikke ”i maskinrummet”.
Skolereformen – Skovvangskolen fra 1. august 2014
Skolebestyrelsens opgaver
Et væksthus for børn og voksne
Skolereform ’14 - Gesten Skole (børnecenter)
Dialogmøde 16. maj 2013 Skolebestyrelser og Familie- og Kulturudvalget.
Folkeskole-reformen August 2014.
Valgmøde mandag d. 19. maj Skolebestyrelsens sammensætning • 7 forældrevalgte medlemmer (4 år) • 2 medarbejderrepræsentanter (1 år) • 2 elevrådsrepræsentanter.
Forældremøder 2010 Egeskovskolen
Folkeskolereform Et fagligt løft af folkeskolen.
Forældremøde X årgang.
Reformmesse på Sofiendalskolen
Skolereform august 2014………………
Skelgårdsskolens skolebestyrelse Velkommen Kontaktforældremøde på Skelgårdsskolen 23 april 2009.
Velkommen. . Agenda: Velkomst Status på skolesammenlægningerne Kort ref. fra sidste møde Grundregler for Skolen Evt.
Information om folkeskolereformen mandag den 28
Folkeskolereform pr. 1. aug Ambitiøst løft af folkeskolen •Børnenes læring og faglige niveau skal styrkes •De unge skal have de bedste muligheder.
Folkeskolereform 2013 Hammerum Skole.
Møde vedr. Ny Skolereform og Ny Struktur i SFO
Folkeskolereformen - generel information
Informationsaften om folkeskolereform og skolebestyrelsesvalg Allingåbro Børneby.
FOLKESKOLEREFORMEN Ellekærskolen.
Skolebestyrelsens årsberetning 2014 Skolebestyrelsen Hvem er vi? Hvad skal vi? Hvad har vi foretaget os? Hvad sigter vi efter? Nu og fremad Trørødskolen.
Elevenstrivsel.dk Målgruppe Sårbare elever Årsag: -Stress -Forældres skilsmisse -Generel uro i familien -Forventningspres -Uddannelsespres -Et særligt.
Den ny Folkeskolereform. MÅL 1) Folkeskolen skal udfordre alle elever, så de bliver så dygtige, de kan. 2) Folkeskolen skal mindske betydningen af social.
- Hvad kan I forvente som forældre?
Skolereform 2014 Hodsager Skole.
Velkommen til Kontaktforældremøde 01 NOV Dagsorden Velkomst (RC) Kontaktforældrearbejdet (SHC) Skole-/SFO-hjem samarbejdet, samt fælles forældremøder.
Udvikling af skole/hjemsamarbejdet på Højmeskolen
Vor børn skal trives og det kan vi forældre være med til at styrke Formålet er at skabe et kontinuerligt og fremadrettet skole/hjem samarbejde der sikrer.
Folkeskolereform på Vestre Skole 2014
Velkommen Skolestruktur Aktiviteter gennem året Visionsarbejdet
Folkeskolereform 2014.
Formålet med mødet 1.Drøfte vores motivation for at stille skarpt på skole-hjem samarbejdet 1.Lægge en tidsplan for dialogprocessen 2.Forberede, hvordan.
Vedbæk Skole Møde med kontaktforældrene og Skolebestyrelsens årsberetning for maj 2010.
Kollerup Skole Informationsmøde om reformen
Folkeskolereformen – Hvordan udnytter I mulighederne?
Skolebestyrelsens beretning Skåde skole.
Skolebestyrelsens årsberetning 2012/2013. Forældrevalgte medlemmer af Rådhusskolens bestyrelse: Andreas Nørgaard, Poul Møller, Anja Valbak, Anita Godt,
Resultatkrav: Sikkerhed, sundhed og trivsel Kompetenceudvikling
O RIENTERINGSMØDE FOR KOMMENDE 0. KLASSE. D AGSORDEN Præsentation af Langsøskolen Fra børnehave til skole Ny på en skole Forventninger til forældresamarbejdet.
Dit barn gør ikke hvad du siger men hvad du gør
NYT FRA SKOLEBESTYRELSEN Karaktergennemsnit og skolekvalitet på Niels Ebbesen Skolen Vi har i dette nyhedsbrev valgt at sætte fokus på Skanderborg Kommunes.
AFTENENS PUNKTER Kontaktveje mellem skole og hjem Hvor kan forældre få indflydelse Forældremøder Temaforældremøder Skole-hjem samtaler Andet Debat.
Pædagogisk rådsmøde den 7. marts. Debat om organiseringen 1. Intro ved Kristian (5 min) 2. Oplæg ved skolebestyrelsen (10 min) 3. Gruppediskussioner (20.
SKOLEBESTYRELSEN på Gilleleje Skole
Velkommen til Hjortebroskolen
Skolebestyrelsens årsberetning  På grund af lock outen har skolebestyrelsen ikke kunnet gennemføre årsberetningen som vanligt med et tidssvarende foredrag.
Kursusaften for nyvalgte skolebestyrelser 21.november 2012.
FOLKESKOLEREFORM FELDBORG SKOLE JUNI TRE MÅL  FOLKESKOLEN SKAL UDFORDRE ALLE ELEVER, SÅ DE BLIVER SÅ DYGTIGE, DE KAN  FOLKESKOLEN SKAL MINDSKE.
Det vi skal de næste tre kvarter Tale om hvorfor vi i ledelsen foreslår, at vi stiller skarpt på skole-hjem samarbejdet Tale om den tidsplan vi foreslår.
Skolebestyrelsens skriftlige beretning skoleåret 2014/2015 Lindebjergskolen Lindebjergskolen beretning 2014/2015.
Velkommen til alle nye og kendte elever og forældre.
”Vi er trygge ved Møllevangskolen” Billedet er velkendt: Med bopæl i det vestlige Aarhus er der mange overvejelser forud for valg af skole til børnene.
Præsentation til forældremøde 2016 Skolebestyrelsen Præstø Skole.
Velkommen til Skolen ved Sundet
- Kom tættere på dit barns skolegang
Skolebestyrelsens beretning 2018
Princip for kontaktforældre
Præsentationens transcript:

Dragør Skole Syd & Nord Jerrik Walløe Præsentation af sig selv

Skolebestyrelsen Sammensætningen kan ses på skoleintra Medlemmer (14) Forældre (7): Steen Elkær-Hansen, Lene Clausen, Jerrik Walløe, Danny Feltmann Espersen, Troels Kjær Rasmussen, Nanna Boysen, Hans Møller Lærerrepræsentanter (2): Line Daubjerg, Mette Geschwendtner Elevrepræsentant (2): Maria Brun Nielsen, Rikke Petersen Skoleledelse (2): Anni Scheye, Dorte Rüssel, Birthe Rosendal, Carsten Maass Kommunalbestyrelsen: Helle Barth Mødefrekvens 8-10 gange om året Her kan man blot nævnte tallene i parentes og mødefrekvens, samt hvornår der er valg og en opfordring til at deltage

Tidligere emner Høringssvar Skolestruktur Kvalitetsrapport Inklusion Skoleparathed Trivsel Værdier Faste punkter Forældrehenvendelser Økonomi Aflysninger Faste punkter Forældrehenvendelser Økonomi Aflysninger

Emner det kommende år Inklusion Værdier for Dragør Skole Skoleparathed Møder med klasseråd Principper for intra: årsplaner, ugeplaner mv. Sammenlægning videre, overflytning af elever Modtagelse af op til 5 klasser, Nord Ombygninger Stor ombygning Nord udført under sommeren for at gøre plads til 5 klasser Kommende Natur-teknik Syd Faste punkter Forældrehenvendelser Økonomi Aflysninger

Samarbejde med klasseråd Kommende møde Alle klasserådsforældre inviteres Temaer: inklusion, folkeskolereform og værdier Onsdag 30/10 Klasseråds repræsentanter og forældre Kan gå til undertegnede eller andet bestyrelsesmedlem Henvendelser velkomne, men gå først til lærere, hvis det har relation til undervisningen Mødereferater mv på hjemmeside/intra

Spørgsmål Tak for de 5 (?) min

Citat fra kronikken – kan oplæses "Netop på området læsefærdighed har vores naboland Finland gennem årene ligget blandt de højeste topscorere ... de to landes skolekultur er på flere måder meget lig hinanden. Der er en høj grad af lighed i det finske samfund, der afspejler sig i bestræbelserne for, at alle elever får en uddannelse.... Den største forskel på indretningen af skolesystemet ser ud til at være, at de finske lærere har en lidt længere uddannelse end de danske og er mere respekterede. Men hvad der slår den besøgende i en finsk skoleklasse er ganske særligt, at der hersker ro, disciplin og respekt for underviseren, tre simple ting, som den danske folkeskole mangler i eklatant grad. Så hvis de finske elever både har en langt bedre opførsel i klassen end de danske elever og heller ikke har samme læse- og indlæringsproblemer, kunne forklaringen måske ligge i hjemmet, de kommer fra. Det er således en kendsgerning, at læsekulturen er meget udbredt i Finland... Det betyder, at mange af de finske børn faktisk er i stand til at læse, før de kommer i skole.”