Microsoft® Lync™ 2010 Kursus i svargruppeprogrammet

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Vil du have en fuldmagt fra en borger?
Advertisements

Trehøje-Pigerne Side 1 Vejledning til brug af hjemmesiden Det er slet ikke så vanskeligt – så brug hjemmesiden flittigt… Det er.
Microsoft® Lync™ 2010 Attendant-kursus
Dagens program Hvad er frivillig.dk Hvordan er frivillig.dk bygget op
1 Vil du godkende eller afvise en forespørgsel om en fuldmagt på vegne af en borger?                 Som betroet medarbejder.
Hvordan bruger jeg MinInstitution?
Rigtige mænd tager ikke backup - de græder!
1 Vil du give en fuldmagt?       Hvis du vil have, at en anden skal kunne handle på dine vegne i en digital løsning, kan du give en digital.
Klik på Aktivér redigering på meddelelseslinjen.
Log direkte fra GSAK Der er en kæmpe fordel at logge direkte fra GSAK, for det første er det let, da men ikke skal åbne alle cachesiderne for at kunne.
Undervisning og introduktion november 2013
Klik på Aktivér redigering i meddelelseslinjen, Hvis videoerne i kurset ikke afspilles, skal du måske hente QuickTime eller blot skifte til PowerPoint.
Microsoft® Lync™ 2010 Kursus i tale og video
Skift mellem flere åbne vinduer
– Sådan virker det! Dit elektroniske postsystem Ved Arne Crown Rasmussen
Følge indhold Klik på Aktivér redigering i meddelelseslinjen, Hvis videoerne i kurset ikke afspilles, skal du måske hente QuickTime eller blot skifte til.
Oversigtsvejledning til video Starte et videoopkald 1.Hold markøren over en kontakts billede, og klik på kameraknappen. 2.Der vises en besked på kontaktens.
Introduktion til indholdsfortegnelser j Tryk derefter på F5, eller klik på Slideshow > Fra begyndelsen for at starte kurset. Klik på Aktivér redigering.
Velkommen Lars Johansson ProjectForce. Program: Lidt omkring Athena IT-Group A/S Introduktion til ProjectForce – Microsoft Sharepoint Lidt teori omkring.
Klik på Aktivér redigering på meddelelseslinjen,
1 Velkommen til brugerinstruktion, It-Universitet.
1 It-Universitet velkommen til Easy Historien om en succes!
1 Vil du se detaljer om en fuldmagt, du har fået? Hvis du som medarbejder har fået en fuldmagt af en borger, betyder det, at du kan handle på vegne af.
Skal du digitalisere en fuldmagt, du har fået på papir fra en borger?
Microsoft® Lync™ 2010 Møder og samarbejde Kurser
Microsoft® Lync™ 2010 Kursus for stedfortrædere
Flyt den til din mp3 afspiller
Microsoft® Lync™ 2010 Chat og tilstedeværelse Kurser
FORTROLIGT. Må kun distribueres til partnere med aftale om hemmeligholdelse. Microsoft giver ingen garantier, hverken udtrykkeligt eller stiltiende. ©
Microsoft ® Lync ™ 2010 Web App-kursus. Målsætninger På dette kursus introduceres Microsoft Lync Web App, og følgende emner gennemgås: Oversigt over Lync.
PowerPoint Kursus It-biblioteket, april 2007 Underviser: Marie.
Oprettelse af Digital Post
Du finder registreringsskemaet på: dev2. siteloom
Vil du kontrollere hvilken fuldmagt, en person har?
Introduktion til © 2013 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Startskærmbilledet i Lync Startskærmbilledet i Lync har fliser i hubben til.
Oversigtsvejledning til Lync 2013 FORTROLIGT. Må kun distribueres til partnere med aftale om hemmeligholdelse. Microsoft giver ingen garantier, hverken.
Finde og åbne et chatrum Brug søgefunktionen i Lync til at finde de rum, du har adgang til. 1.I hovedvinduet i Lync skal du klikke på fanen Chatrum. 2.Skriv.
Oversigtsreference til Lync 2013 til Office 365 © 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Med Lync kan du begynde at samarbejde uden.
BlueDoc 2.0 (C) 2003 TMA Components Web-integreret Intranet søgemaskine.
Tjekke din telefonsvarer 1.Klik på fanen Telefon. Du får vist dine beskeder og oplysninger om personer, der har ringet. 2.Hold markøren over en telefonsvarerbesked,
Oversigt for © 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Lync Web App Deltage i et Lync-møde ved brug af computerlyd Hvis du ikke har Lync.
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Planlægge et Lync-møde Du kan planlægge et Lync-møde ved at bruge Outlook tilføjelsesprogrammet.
Videregående pc-vejledning Modul 07: Elektronisk post 60+Bornholm.
FORTROLIGT. Må kun distribueres til partnere med aftale om hemmeligholdelse. Microsoft giver ingen garantier, hverken udtrykkeligt eller stiltiende. ©
Introduktion til Lync Windows Store-appen
Lync 2013 på iPhone Oversigtskort for Deltage i et Lync-møde
[Kursets titel] [INSTRUKTØR]. 4D Konsulenterne A/S Undervisning Udvikling og rådgivning Test og certificering.
© 2012 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Tilføje en kontakt Listen Kontakter gør din kommunikation lettere og gør det muligt for dig.
Starte et videoopkald På listen over kontakter skal du pege på en kontakts billede og klikke på kameraikonet. Der vises en meddelelse på din kontakts skærmbillede.
Brevudskrivning Du vil gerne skrive et brev, i dette tilfælde til en kreditor. I din venstre menubjælke finder du derfor Kreditor og trykker på den. Derved.
UDVIDELSE Automatisk backup Introduktion Se, hvordan du opretter cron jobs til automatisk backup med Akeeba Backup. Rita Linde, 10people, Maj 2015.
Call Center, adm kursus, indledning Indledning (registrering af kursister & præsentation) 10 min. Hjælpeværktøjer 5 min. System overblik 30 min. Administrator.
Lægedebatten 2013 Introduktion til Lægedebatten. Lægedebatten 2013 Nemmere adgang Du kan benytte Lægedebatten fra din pc, din smartphone og din tablet.
Stavekontrol i Word. Klik på fanen ”Filer”, Klik på ”Indstillinger” Klik på ”Korrektur”. Opsætning kan se således ud. Opsætning af stavekontrol i Word.
Hold smartere møder Tak, <FN name>.
Microsoft® Office Excel® 2007-kursus
STS Administrationsmodul
Video Vælge visning Skype for Business Konfigurere din videoenhed
Møder Vælge visning Skype for Business
Deling og samarbejde Skype for Business Give styringen til andre...
Konfigurere lyd og foretage opkald
Kontakter, tilstedeværelse og chat
Velkommen til PowerPoint
Foreningsguide koege.kultur.egon.dk/forening
OneDrive Med OneDrive kan du sikkert gemme dine billeder, filer og mapper på ét sted, dele dem med andre og få adgang til dem overalt.
Velkommen til det nye PowerPoint
Du kan gøre nogle glade engang imellem…
Vejledning i måling og deling af succes
Sådan indsættes dette dias i præsentationen
Sådan indsættes dette dias i præsentationen
Præsentationens transcript:

Microsoft® Lync™ 2010 Kursus i svargruppeprogrammet

Målsætninger På dette kursus gennemgås følgende emner: Om svargrupper Introduktion til typer af agentgrupper Brug af funktionen Anonymitet Logge på og acceptere et opkald Navigere i samtalevinduet under et opkald Få mere at vide om, hvordan Lync 2010-brugerne interagerer med svargrupper

Oversigt over svargrupper Ved hjælp af svargrupper kan du omdirigere og placere opkald i kø til grupper af personer, som håndterer telefonopkald, f.eks. en mindre helpdesk eller en kundeservice. De personer, der besvarer opkaldene, kaldes agenter, og agenterne er tilknyttet grupper. Svargruppelederne er ansvarlige for at oprette og konfigurere svargrupperne. Alle de agenter, der er tilknyttet en gruppe, kan besvare et opkald til gruppen. Agenten skal muligvis være logget på for at kunne modtage gruppeopkald. Indgående opkald går via en omdirigeringsmetode for at finde den næste ledige agent. Hvis der ikke er nogen ledige agenter, placeres opkaldet i en kø, og den person, der ringer, hører musik, indtil en agent bliver ledig. Alle dem, der ringer, hører musik, indtil opkaldet besvares, uanset om der er en agent ledig eller ej. Agenter kan bruge Lync 2010, Attendant eller Phone Edition til at besvare opkald.

Typer af agentgrupper Når svargruppeledere konfigurerer svargruppen, kan de angive, at agenterne er formelle eller uformelle. Dette påvirker den måde, som agenterne logger på i køen. Formelle agenter skal logge på svargruppen for at kunne besvare opkald til gruppen. Uformelle agenter logges automatisk på, når de logger på Lync 2010, Attendant eller Phone Edition. Uformel Formel

Logge på agentgrupper Du skal logge på agentgruppen, før du kan besvare opkald til gruppen, hvis det er en formel gruppe. Du logges automatisk på uformelle agentgrupper. Du kan nemt få adgang til agentsiden fra Lync 2010, så du kan logge på dine agentgrupper. Klik på menupilen i Lync 2010, klik på Funktioner, og klik derefter på Indstillinger for svargruppe. Siden Agentgrupper åbnes i en browser. På denne side finder du en oversigt over alle de grupper, hvor du er agent, og du kan se, om du er logget på en gruppe eller ej. Hvis du vil logge på en formel gruppe, skal du markere afkrydsningsfeltet Logget på ud for gruppen. Hvis du er i en uformel gruppe, logges du automatisk på, når du logger på Lync 2010. Du kan ikke fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet Logget på for disse grupper.

Agentens anonymitet Agentens anonymitet er en funktion, som er ny i Lync 2010. Det er en mekanisme, som skjuler identiteten af den agent, som foretager eller modtager et opkald til eller fra en ekstern bruger på vegne af en svargruppe. Agentens anonymitet konfigureres som svargruppens egenskab af svargruppelederen. Hvis anonymitetsfunktionen er slået til for en svargruppe, vil alle opkald via svargruppen skjule agentens identitet, og navnet vises ikke i Lync 2010-samtalevinduet, når opkald besvares.

Besvare et opkald Når du er logget på en gruppe, kan du besvare et opkald. I beskeden om et indgående opkald får du vist, hvilken gruppe der viderestiller opkaldet til dig. Hvis du vil besvare opkaldet, skal du blot klikke på beskeden. Gruppe Besvare opkaldet Oplysninger om den, der ringer Muligheder for håndtering af opkald

Under et opkald Når du har besvaret et opkald, åbnes et samtalevindue. Øverst i vinduet kan du se navnet på den svargruppe, der har omdirigeret opkaldet til dig. I samtaleområdet i vinduet kan du se noger fra gruppen sammen med oplysninger, som kan være med til at sætte opkaldet i kontekst. Du kan også se, hvor lang tid opkalderen har ventet, før vedkommende kom igennem til dig. Dette er kun tilgængeligt, hvis svargruppen er en IVR. Hvis den person, der ringer, får præsenteret valgmuligheder, når de får forbindelse, kan du se de instruktioner, som personen fik præsenteret, samt hvilken mulighed vedkommende valgte.

Svargrupper og Lync 2010-brugere Andre Lync 2010-brugere kan søge efter en svargruppe på samme måde, som de søger efter enhver anden kontakt. De kan ringe til gruppen direkte fra Lync 2010.

Gennemse På dette kursus blev følgende emner gennemgået: Om svargrupper Introduktion til typer af agentgrupper Brug af funktionen Anonymitet Logge på og acceptere et opkald Navigere i samtalevinduet under et opkald Få mere at vide om, hvordan Lync 2010-brugerne interagerer med svargrupper

Tilbage til Målsætninger © 2010 Microsoft Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Microsoft, Exchange ActiveSync, Excel, Lync, Outlook, PowerPoint, SharePoint, SQL Server, Windows, Windows Live, Windows Mobile, Windows Server og andre produktnavne er eller kan være registrerede varemærker og/eller varemærker i USA og/eller andre lande/områder. Oplysningerne heri er kun til orientering og repræsenterer den aktuelle holdning hos Microsoft Corporation på datoen for denne præsentation. Fordi Microsoft er nødt til at reagere på skiftene markedsforhold, skal det ikke fortolkes som en forpligtelse på Microsofts vegne, og Microsoft kan ikke garantere nøjagtigheden af de oplysninger, der gives efter datoen for denne præsentation. MICROSOFT STILLER INGEN GARANTIER, UDTRYKKELIGE, STILTIENDE ELLER LOVMÆSSIGE, HVAD ANGÅR OPLYSNINGERNE I PRÆSENTATIONEN. Tilbage til Målsætninger