Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Velkommen til PowerPoint

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Velkommen til PowerPoint"— Præsentationens transcript:

1 Velkommen til PowerPoint
Det er nemt at oprette flotte præsentationer, som du glæder dig til at vise frem.

2 Design Lige fra starten har du adgang til flotte temaer i bredskærmsformat. Du kan nemt ændre dem, så de passer til dine behov. Alle temaer leveres med forskellige farvevarianter, som du kan blande. De nye funktioner Flet figurer og den farvematchende pipette giver endnu flere muligheder i dine designs. Brug justeringshjælpelinjerne og de smarte hjælpelinjer til nemt at justere layouts, fotos og diagrammer perfekt på få sekunder.

3 Imponer Den forbedrede Præsentationsvisning indeholder nye værktøjer, som giver dig perfekt kontrol. Den nye funktion Automatisk udvidelse anvender med det samme de rigtige indstillinger for dig, så du kan koncentrere dig om det, du vil sige. Slidezoom – Gør det nemt for publikum at fokusere på dine ideer. Du skal bare klikke for at zoome ind og ud i et diagram eller et grafikelement. Slidenavigatør – En funktion, som gør det nemt for brugerne at bladre mellem og navigere i dine slides uden at forlade visningen Slideshow. Publikum får kun vist den slide, du er i gang med at præsentere.

4 Samarbejde Du kan redigere samtidig med andre fra forskellige pc'er, og du kan have samtaler med en forbedret kommentarfunktion. Det er nemt at dele online. Selvom dit publikum ikke har PowerPoint, kan du nemt sende præsentationen til deres browser med Præsenter online. Du kan arbejde sammen med andre, selvom I sidder hver sit sted, uanset om I bruger PowerPoint på pc'en eller PowerPoint Web App.

5 PowerPoint 2013 Skab flotte præsentationer, arbejd sammen med andre, og giv en professionel præsentation med de avancerede præsentationsværktøjer. Klik på pilen i slideshowtilstand for at gå til PowerPoint Getting Started Center. Få mere at vide i PowerPoint Getting Started Center (Klik på pilen i slideshowtilstand)


Download ppt "Velkommen til PowerPoint"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google