Moderne Kvinder Frøkongen.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Les meilleures photos de
Advertisements

Der var engang et ældre ægtepar ....
Måske er I gode venner i et år,
"Ting er ikke altid det, de synes at være."
Den er bare stor.... Nu kan den vist ikke dreje mere…
Engang For ikke så længe siden I det mørke Jylland….
At bruge disse to ord rigtigt
… som skulle arrangere en løbekonkurrence.
Om et øjeblik kommer du ind i en magisk verden....
Nonne historie.
Arbejdsløs.
Verber/Sagnir Hvordan bøjes de?.
Jeg lever, og I skal leve! Vi skal ikke selv stable et nyt liv på benene. Det gør Ånden. Det nye liv skal vi ikke leve for at gøre os fortjent til det.
Johannesevangeliet kap 15,1-11.
Livets Ord August 2009 "Han havde elsket sine egne, som var i verden, og han elskede dem indtil det sidste” (Joh 13, 1).
For mange hundrede år her på vor jord Uden for byen Damaskus. Gik en mand, fuld af had, på vej ind til byen den grusomme mand, det var Saulus.
To kvinder tager i byen for at slå sig løs.
Mr. Raggys prøveeksamen Gennemgang af svarene.
Uskrevne Regler Modul november 2011.
Da Gud skabte kvinden, var han kommet til den 6. dag med overarbejde.
Udvikling af spil strategi. Andrew Pakes PGA Professional.
Opstandelsesfest.
Jesus kalder, for at velsigne Søndag den 9. september 2012.
Med dejlige varme farver
Pronominer/Stedord (Fornöfn).
En dag besluttede en kvinde at tjekke om hendes 3 svigersønner virkelig kunne lide hende, eller om de blot idet mindste påskønnede alt det hun gjorde for.
Måske er I bedste venner i et år,
Menneskets fald og genoprejsning
BØRNEMORDERN CHRISTIAN XENIA OG NEEL. Denne dias er sponsoreret af at Vi nægter at fortælle noget med mindre I bestikker os. I må helst ikke smække med.
Motorvejs beskæftigelse Jeg kørte på motorvejen, da jeg besluttede mig til at gøre et kort da jeg besluttede mig til at gøre et kort stop, for at gå på.
Gud og penge Penge som en test på vores administration af ’de sande værdier’.
Joken, der bringer dig held!
Skabelsen Da Gud i sin kærlighed havde skabt manden og kvinden – betragtede han sit værk , og sagde:
Ingen bliver efterladt - eller gør de ?
Overvældet af Jesu opstandelse!
”Religion er opium til folket”
3. trin 2. trin 1. trin. 3. trin 2. trin 1. trin.
Verdens 7 underværker….
Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole
En helt normal samtale ved morgenbordet:
Hvordan mærker jeg, at Gud findes?. a. Kommer troen af hvorvidt jeg mærker at Gud findes? a. Kommer troen af hvorvidt jeg mærker at Gud findes? Men I,
En Moderne Saga Frøkongen.
Her står Mina Gilia Saber og Zaira Kousar Mina er væk.
Joken, der bringer dig held!
Han sagde “Skal vi bytte stilling I aften?"
Videreudvikling af ide 2&2
En køn pige inviterede en ung mand med hjem, -tog ham med ind i soveværelset, og foreslog straks at de skulle prøve at gøre det i stilling 69…...
Tid til ”jordbunds- undersøgelse”
Skru op for lyden og læn dig tilbage
Læring i et vejledningsperspektiv
Grøn stues skovtur Alle børnene var på Grøn stue kl. 09. Vi tog vores overtøj og tasker på og gik op mod stationen. Kl. 11 var vi på Klampenborg st. og.
Skabt i Guds billede Tema: Gud Skaber Titel: Skabt i Guds billede
Vejlederens kommunikation
»En mand havde to sønner
Historien begynder for lang tid siden, da en mand straffer sin 5 årige datter, fordi hun har tabt en værdifuld genstand. Dengang havde de ikke mange penge.
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Tiden går og det er snart længe siden at jeg kom til mine to-benede i Herlev. Jeg vokser og vokser, og lysten.
Den barmhjertige samaritaner Da rejste en lovkyndig sig og ville sætte Jesus på prøve og spurgte ham: »Mester, hvad skal jeg gøre for at arve evigt liv?«
Den gældbundne tjener Himmeriget ligner en konge, der ville gøre regnskab med sine tjenere. Da han begyndte på regnskaberne, blev en, der skyldte ti tusind.
......der møder han en rigtig Bond-pige og stopper op....
Han sagde “Skal vi bytte stilling I aften?"
Den fortabte søn »En mand havde to sønner. Den yngste sagde til faderen: Far, giv mig den del af formuen, som tilkommer mig. Så delte han sin ejendom imellem.
Den barmhjertige samaritaner
Samson Og Dalila.
Lyset i mørket. …………… . Tema: Skabelsen
Fredes 60 års fødselsdag En hyldest fra dine børn.
Skabt som mand og kvinde
Dommen og Evangeliet …………….. 1.Mosebog 3:8-13 Ved aftenstid hørte de Gud Herren gå rundt i haven. Da gemte Adam og hans hustru sig for Gud Herren mellem.
To kvinder tager i byen for at slå sig løs.
Motorvejs beskæftigelse Jeg kørte på motorvejen, da jeg besluttede mig til at gøre et kort da jeg besluttede mig til at gøre et kort stop, for at gå på.
Fortæl historien videre. En barsk virkelighed Mere opbrud i familien Mange familier kommer ikke så trofast i kirke mere Blufærdighed omkring troen i hjemmene,
Præsentationens transcript:

Moderne Kvinder Frøkongen

En kvinder var ude at spille golf, da hun slog bolden ind i en nærliggende skov. Hun gik ind i skoven, for at søge efter bolden og fandt en frø, der var fanget i et net.

Frøen sagde til hende: „Hvis du befrier mig fra dette net, så vil jeg opfylde 3 ønsker for dig."

Kvinden befriede frøen. Frøen sagde: „Tak; men jeg glemte at fortælle, at der er en betingelse iforb. med dine ønsker. Hvad du end ønsker, skal også din mand få, og det i 10-fold mere."

Og kvinden sagde: „Det er OK med mig." Som det første ønske, ville kvinden være den smukkeste kvinde i verden. Frøen advarede hende: „Glem ikke, at din mand ved dette ønske vil blive den skønneste mand på Jorden. En Adonis, som kvinderne vil flokkes om."

Og sådan blev det: Hun blev til den skønneste kvinde i verden !!!! Og kvinden svarede: „Det er i orden med mig, idet jeg vil være den skønneste kvinde på Jord og han vil kun have øje for mig.„ Og sådan blev det: Hun blev til den skønneste kvinde i verden !!!!

Som det andet ønske ville kvinden være den rigeste kvinde i verden. Frøen sagde: „Så bliver din mand den rigeste mand i verden, og han vil have 10 gange så mange penge som du."

„Det er i orden, for hvad der er mit, er også hans, Og kvinden svarede: „Det er i orden, for hvad der er mit, er også hans, og hvad der er hans, er også mit."

Og sådan blev det: Hun blev den rigeste kvinde i verden !!!! Nu spurgte frøen efter hendes 3. ønske. Og hun sagde: ”Jeg vil have et let hjerteinfarkt”

Og moralen på denne historie ???? Kvinder er nogle kloge væsener !!! Læg dig aldrig du med dem!!! *** Slut ***