Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

En dag besluttede en kvinde at tjekke om hendes 3 svigersønner virkelig kunne lide hende, eller om de blot idet mindste påskønnede alt det hun gjorde for.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "En dag besluttede en kvinde at tjekke om hendes 3 svigersønner virkelig kunne lide hende, eller om de blot idet mindste påskønnede alt det hun gjorde for."— Præsentationens transcript:

1 En dag besluttede en kvinde at tjekke om hendes 3 svigersønner virkelig kunne lide hende, eller om de blot idet mindste påskønnede alt det hun gjorde for dem.

2 Den næste dag gik hun tur ved floden med hendes første svigersøn, pludselig lod hun sig falde i vandet og dernæst forestillede at drukne. Uden nogen som helst tøven sprang hendes første svigersøn i vandet for at redde hende. Den næste morgen, foran huset, fandt han en lille Peugeot 206, helt ny og med en besked på forruden:

3 Mange tak. Hilsen din taknemmlige svigermor, som holder meget af dig.

4 Den næste dag prøvede hun samme eksperiment med hendes anden svigersøn
Den næste dag prøvede hun samme eksperiment med hendes anden svigersøn. Han sprang også i vandet uden tøven og reddede øjeblikkelig kvinden. Næste morgen, foran huset, fandt også han en lille Peugeot 206, helt ny og med samme besked i forruden:

5 Mange tak. Fra din taknemmlige svigermor, som holder meget af dig.

6 Samme scenario med den tredje svigersøn, kvinden glider i vandet og begynder at drukne. Mens hun stille og langsomt synker længere ned i floden ser den trejde svigersønnen på hende og tænker: «På tide at den heks dør! ». Næste morgen, foran huset, finder han en helt ny Porsche Carrera GT, med en besked på forruden:

7 Tusind tak - Hilsen svigerfar


Download ppt "En dag besluttede en kvinde at tjekke om hendes 3 svigersønner virkelig kunne lide hende, eller om de blot idet mindste påskønnede alt det hun gjorde for."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google