En af de dage I dag vågnede jeg for tidligt som sædvanligt.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Der var engang et ældre ægtepar ....
Advertisements

Den er bare stor.... Nu kan den vist ikke dreje mere…
Sød kæreste søges til lidt hjemlig hygge…
GRAFISK FORTÆLLING 1.
Nonne historie.
Politikontrol En bilist bliver stoppet af politiet pga hastighedsoverskridelse. Følgende samtale udvikler sig:
Verber/Sagnir Hvordan bøjes de?.
Jeg lever, og I skal leve! Vi skal ikke selv stable et nyt liv på benene. Det gør Ånden. Det nye liv skal vi ikke leve for at gøre os fortjent til det.
Derfor har vi altid meget at lave Pensionistens hverdag
Uskrevne Regler Modul november 2011.
Alle soldaterne i delingen var kaldt til samling, da der var
3 Historier fra det virkelige liv
Opstandelsesfest.
En opskrift Den dag jeg byggede en kage. Af ren og skær kedsomhed kiggede jeg på bogreolen og fandt en gammel støvet bog, jeg ikke kunne huske at have.
Klik for næste billede eller vent 30 sek. Rando i skole!
Med dejlige varme farver
Et digt af Tove Ditlevsen
1998 Turen til Aabenraa - Flensburg. Ja så er vi her igen – venter på at komme afsted.
Tekst: Ludvig Holstein, 1903
Menneskets fald og genoprejsning
Der var engang en by som hed Tawnswill og det var en dejlig by. Men så kom der et stort monster og hærgede byen og den brændte mennesker, ødelagde bygninger.
Klinisk Q-sort accept Instruktion: Skriv de følgende to slides ud på et stykke papir eller karton med print på begge sider. Tjek at de rigtige numre står.
Motorvejs beskæftigelse Jeg kørte på motorvejen, da jeg besluttede mig til at gøre et kort da jeg besluttede mig til at gøre et kort stop, for at gå på.
Den bestøvlede kat. Illustreret af I.C.
Sød kæreste søges til lidt hjemlig hygge…
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Hej igen. Jeg har været til min første fødselsdag hos min nye faster Lene. Her er lidt billeder fra festen.
Det er ganske vist… (Klik for at komme videre). Der var engang en model… •E•En dag hun gik på podiet, tabte hun et hår •”•”Jo, flere jeg taber, desto.
Joken, der bringer dig held!
Hvem kommer på Perron 3 Hvilken profil har de? Hvad har fået dem til at komme?
Chicken Af: Louise, Camilla og Johanna..
Overvældet af Jesu opstandelse!
Kristus er opstanden! ”Efter sabbatten, da det gryede ad den første dag i ugen, kom Maria Magdalene og den anden Maria for at se til graven. Og se, der.
Amy følte sig ikke rask, da hun gik i skole
En ganske from historie….
Og jeg blev overfaldet af en rockerbande på hjemturen….
Joken, der bringer dig held!
Straks efter nødte Jesus disciplene til at gå om bord i båden og tage i forvejen over til den anden bred, mens han selv sendte skarerne bort. Da han havde.
Hjælp til at takle troskrisen!. Troskrisens kerne ”Simon, Simon! Satan gjorde krav på jer for at sigte jer som hvede; men jeg bad for dig, for at din.
Smølfens død.
En køn pige inviterede en ung mand med hjem, -tog ham med ind i soveværelset, og foreslog straks at de skulle prøve at gøre det i stilling 69…...
Tid til ”jordbunds- undersøgelse”
De evige tre Tove Ditlevsen
Fristelse Så blev Jesus af Ånden ført ud i ørkenen for at fristes af Djævelen. Og da han havde fastet i fyrre dage og fyrre nætter, led han til sidst.
Hvem vil være lys? Der hvor der er brug for det?.
Bespisningen af de fem tusind Da apostlene vendte tilbage, fortalte de Jesus om alt det, de havde gjort. Han tog dem så med og trak sig tilbage til en.
Grøn stues skovtur Alle børnene var på Grøn stue kl. 09. Vi tog vores overtøj og tasker på og gik op mod stationen. Kl. 11 var vi på Klampenborg st. og.
»En mand havde to sønner
I FORM Gudstjeneste i Frikirken Aabenraa. 1. Kor. 12,14-24: Et legeme består heller ikke kun af én del, men af mange. Siger foden: »Jeg er ikke hånd,
Klik for næste billede eller vent 30 sek.. Tiden går og det er snart længe siden at jeg kom til mine to-benede i Herlev. Jeg vokser og vokser, og lysten.
Den barmhjertige samaritaner Da rejste en lovkyndig sig og ville sætte Jesus på prøve og spurgte ham: »Mester, hvad skal jeg gøre for at arve evigt liv?«
Den gældbundne tjener Himmeriget ligner en konge, der ville gøre regnskab med sine tjenere. Da han begyndte på regnskaberne, blev en, der skyldte ti tusind.
Den fortabte søn »En mand havde to sønner. Den yngste sagde til faderen: Far, giv mig den del af formuen, som tilkommer mig. Så delte han sin ejendom imellem.
Vi tror på Jesu genkomst kap.7.
Jeg vil starte med at fortælle om mit emne, og snakke lidt om min problemformulering Så vil jeg fortælle noget om min fremgangsmåde.
Kære Børnebørn. Jeg er glad for at bo på det alderdomshjem, I flyttede mig til, for et par år siden. Men jeg har været lidt trist de sidste par uger,
Kampen om troen, kap.6.. Daniel 6:1-6 Dareios besluttede at indsætte satrapper over kongeriget, hundrede og tyve fordelt over hele riget, og over dem.
Den barmhjertige samaritaner
Samson Og Dalila.
EN AF DE DAGE I dag vågnede jeg tidligere end sædvanlig.
Politikontrol En bilist bliver stoppet af politiet p.g.a. hastigheds overskridelse. Følgende samtale udvikler sig:
En lille blomster flok En lille blomster flok, svømmede rundt uden en enkelt sok,men det var ligegyldigt,for ingen af dem var et pjok En lille blomster.
1. Kor. 1:17-2:5 For Kristus sendte mig ikke for at døbe, men for at forkynde evangeliet, dog ikke med talekunstens visdom, for at Kristi kors ikke skal.
Skabt som mand og kvinde
EN AF DE DAGE I dag vågnede jeg tidligere end sædvanlig.
Motorvejs beskæftigelse Jeg kørte på motorvejen, da jeg besluttede mig til at gøre et kort da jeg besluttede mig til at gøre et kort stop, for at gå på.
Hvem er så egentlig min næste?
En mand gik fra Jerusalem 1
EN AF DE DAGE.
Mormor og morfar Da jeg havde fået ferie kom min mormor og
EN AF DE DAGE.
Præsentationens transcript:

En af de dage

I dag vågnede jeg for tidligt som sædvanligt.

Jeg gik ud i køkkenet og faldt og slog mit hoved ind i dørkarmen.

Min kone prøvede at lindre smerten med kaffe, men den var for varm og jeg skoldede tungen.

Jeg satte mig ved bordet og lagde et par stykker brød på toasteren. Da jag tog dem af, fik jeg et stød af toasteren der fik min røv til at skælve

Så ringede telefonen. Det var fra arbejdet og de fortalte at der havde været indbrud i løbet af natten og at min conputer var stjålet sammen med alle mine sagsmapper.

Det blev jeg så oprørt over at jeg spildte kaffe ned i skødet. Så måtte jeg gå i bad igen og tage rent tøj på. Jeg besluttede at tage et koldt styrtebad for at falde til ro, og genvinde selvtilliden. Det viste sig at være prikken over i’et......