Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

En lille blomster flok En lille blomster flok, svømmede rundt uden en enkelt sok,men det var ligegyldigt,for ingen af dem var et pjok En lille blomster.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "En lille blomster flok En lille blomster flok, svømmede rundt uden en enkelt sok,men det var ligegyldigt,for ingen af dem var et pjok En lille blomster."— Præsentationens transcript:

1 En lille blomster flok En lille blomster flok, svømmede rundt uden en enkelt sok,men det var ligegyldigt,for ingen af dem var et pjok En lille blomster flok, svømmede rundt uden en enkelt sok,men det var ligegyldigt,for ingen af dem var et pjok.

2 En solnedgang En aften vor jeg kikkede ud,sagde min tud,se en solnedgang, mit hjerte klang klang, i lige måde sagde jeg, til min tud, imens jeg kikkede ud. En aften vor jeg kikkede ud,sagde min tud,se en solnedgang, mit hjerte klang klang, i lige måde sagde jeg, til min tud, imens jeg kikkede ud.

3 9 bjerg toppe Jeg kikkede op på en bjerg top ver og en var blå med en lille å Jeg kikkede op på en bjerg top ver og en var blå med en lille å

4 En vinter I denne vinter, er der mange labyrinter. Jeg er så glad, for nu skal jeg ikke havde et bad,i den klamme sø,med den døde gøg I denne vinter, er der mange labyrinter. Jeg er så glad, for nu skal jeg ikke havde et bad,i den klamme sø,med den døde gøg

5 Mit hjerte Mit hjerte, er fyldt med smerte, og dens lak er ved at herte, og det giver mig smerte


Download ppt "En lille blomster flok En lille blomster flok, svømmede rundt uden en enkelt sok,men det var ligegyldigt,for ingen af dem var et pjok En lille blomster."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google