Forældremøde Ellepilen 11. April 2013. Hvem er vi?

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
BrugerundersøgelseBrugerundersøgelse Gjerrild Bønnerup Friskole Juni 2006.
Advertisements

Forældredage i indskolingen Alt hvad du skal vide om Forældredage på Hellerup Skole Mini guide Praktiske oplysninger Tidspunkt: Datoer for forældredagene.
Vore børn skal trives, og det kan vi forældre være med til at styrke.
LÆSNING på Ahlmann - Skolen
Forældremøde på Stestrup Skole
Når lærere samarbejder med forældre
Vejgaard Østre Skole 29. august 2007
Opfølgning på web-undersøgelse
Krudtuglerne Krudtuglerne består af førskolebørn, dvs. de børn som skal i skole næste år. Personalet består af 1 pædagog og 1 medhjælper, i hverdagen er.
Den gode klasse Forældrenes rolle
Skolebestyrelsens brainstorm
Indledning I forbindelse med den pædagogiske indsats for at skabe øget sammenhæng i overgangen fra SFO til klub, er der udarbejdet en overgangsmappe med.
Skolepolitiske visioner og mål
Forældre fremmer fællesskabet
RENOVERING OG UDBYGNING /03/14Christianshavns Skole.
PR Kampagne for folkeskolen
BUDSKABER TIL FORÆLDRE:
Billum skole Overordnet udviklingsplan Den politiske beslutning fra 2007 omkring skole/SFO danner baggrund for dette materiale. Planen er til debat og.
Kompetencebeskrivelser for ledelsesteamet Skolerne i Ullerslev
Fælles forældremøde Thurø
Gruppeudvikler konceptet v/ Thea Björklund Larsen.
Forældrenetværk Hvad – hvordan – hvilke emner
Forældreuddannelse? Oplæg til Skolerådsmøde 30. marts 2004.
Præsentation af PUC TÅRNBY KOMMUNE
18. April 2012 Fællesskaber for Alle - Dagtilbuddets Fællesskaber Velkommen.
Januar Indledning Vi har i skolebestyrelsen udarbejdet et årshjul som viser de faste aktiviteter og emner, vi skal arbejde med i løbet af skoleåret.
Implementering af inkludering af børn i vanskeligheder indenfor adfærd, kontakt og trivsel på skolerne i Horsens Kommune.
Velkommen til Kontaktforældremøde 01 NOV Dagsorden Velkomst (RC) Kontaktforældrearbejdet (SHC) Skole-/SFO-hjem samarbejdet, samt fælles forældremøder.
Præsentation af PUC TÅRNBY KOMMUNE
Udvikling af skole/hjemsamarbejdet på Højmeskolen
Vor børn skal trives og det kan vi forældre være med til at styrke Formålet er at skabe et kontinuerligt og fremadrettet skole/hjem samarbejde der sikrer.
SportHouse Værdier og leveregler i Judoklubben Mitani.
Konstruktiv dialog kan forebygge smerter i muskler og led
Krudtuglerne Krudtuglerne Krudtuglerne består af førskolebørn, dvs. de børn som skal i skole næste år. Personalet består af 1 pædagog og 1 medhjælper,
Folkeskolereform 2014.
Den strategiske forretningsplan – hvordan
Kontaktforældre Program
Karl Tomms Spørgsmålstyper Coaching øvelse Frokost
Evaluering af dagtilbud Oplæg til DLO’s konference København 25. april 2007 Anne Kjær Olsen og Pia Vinther Dyrby konsulenter på Danmarks Evalueringsinstitut.
Udviklingsprojekt - Drømmeskole Skoleår 2011/2012 og 2012/2013 En fælles rejse.
KREDSEN I CENTRUM Ambitioner. HØJE OG SYNLIGE AMBITIONER Hvad er godt FDF hos os? FDF skal være sjovt – både for børn og voksne Ambitioner tager ofte.
Inklusion Noget der sidder mellem ørerne. Alt er en del af noget større Inklusion er et fælles ansvar – ikke kun noget lærere og pædagoger skal beskæftige.
Virksomhedsservice og mentorprojekt for unge. Virksomhederne kommer ind her Virksomheder ringer til vores callcenter på Virksomhedsservice sidder.
Resultatkrav: Sikkerhed, sundhed og trivsel Kompetenceudvikling
Undervisning i håndhygiejne - for personaler i børnehaver
Sammenlægning af 2 institutioner
Kommunikationsstrategi – det gode samarbejde Skjoldhøjområdet.
Bruges efter behov som ”velkomst”
Udvikling på IT-området
Forandringer i almen praksis
HELHED på Enghaveskolen Skoleåret HELHED på Enghaveskolen Definition på helhed De bedst mulige betingelser for at fremme det enkelte barns udvikling.
Elevplaner Debatmøde med kontaktforældre. Dagsorden Velkommen Elevplaner Skolebestyrelsens indflydelse Elevplaner i den offentlige debat Fiktive elevplaner.
Hvordan tackles pårørenderollen – tilbud til pårørende til hjerneskaderamte i Randers kommune Forløbskoordinator Lone Aagaard.
Forældremøde 9. april.
Grønne områder og aktiviteter
T INDERHØJ SKOLE SKOLEBESTYRELSENS ÅRSBERETNING 2014/
F REMTIDIGE OPGAVER FOR PÆDAGOGISKE KONSULENTER PÅ DAGINSTITUTIONSOMRÅDET Faggruppeudvalget for pædagogiske konsulenter i FOA FOA - Pædagogiske konsulenter.
Tilgang 2: Få fat i forældrene Mange børn får (mere eller mindre) blide puf hjemmefra for at komme til FDF. Typisk har børnene store oplevelser, når de.
Fremtidsdrøm om dagplejen NØGLE modellen N – Beskriv den nuværendes situation Hvad fungerer godt i dag? Hvad vil kunne komme til at fungere godt? Hvad.
Inklusion ET SKOLE OG LÆRER SYN.. Skolens perspektiv  Børnene hører til hos os.  Indtil andet er bevist – børnenes trivsel og udvikling er centrum.
Landslejr 2016 HVAD er en landslejr? HVOR afholdes landslejren? HVEM kan deltage på landslejren? HVORNÅR skal vi på landslejr? HVORDAN forberedes børnene.
SPARKÆR LBO MØNSTED SKOLE Fællesbestyrelsen oktober 2015.
Områdeforældrebestyrelsens arbejde
Vil du have mere indflydelse på dit barns hverdag?
Levnedsmiddelselskabet
Vil du have mere indflydelse på dit barns hverdag?
Levnedsmiddelselskabet
- Kom tættere på dit barns skolegang
Princip for kontaktforældre
Lær med Familien - et projekt om forældreinvolvering i folkeskolen
Præsentationens transcript:

Forældremøde Ellepilen 11. April 2013

Hvem er vi?

Forældrerepræsentanten…  arbejder for at skabe en god og konstruktiv dialog mellem ledelse, personale og forældre – til gavn for børnene  er med til at præge Ellepilens arbejde og skabe positiv udvikling  har sparring i fht. pædagogik og daglig praksis  arbejder for at styrke forældrenetværket

Opgaver/idéer til opgaver  Deltage på rådsmøderne  Afsætte (meget, lidt) tid mellem møderne  Hjælpe til ved planlægning og afholdelse af arrangementer  Tale med forældre  Planlægge forældremøder, temaaftener, foredrag mv.  Iværksætte (og følge dem til dørs) større eller mindre udviklingsprojekter  I princippet kan man selv forme sine opgaver!

Hvad har vi lavet det sidste års tid?  Løbende dialog om børnesituationen  Løbende dialog om personalesituationen  Løsning af driftmæssige udfordringer o.lign.: låse ved legeplads grundet usikkerhed, parkering forbudt i lejren, etablering af trådløs netværk, toiletforhold i udflytteren osv.  Samtaler med forældre  Principper for det pædagogiske arbejde (aktionslæring, sprogtest, selvledende teams, læreplaner)  Planlægning af og hjælp til arrangementer  Opdatering af hjemmesiden  To projekter: 1) renovering af legepladsen og 2) fokus på, hvordan man kan styrke kommunikationen mellem forældre, ledelse og personale  Vi er et eksempel på ‘det gode’ forældrepartnerskab

Hvad vil vi gerne arbejde med fremadrettet?  Hvad synes i???? (send en mail, brug postkassen, grib fat i os)  Projekt: kost, madmod og sukkerpolitik….