Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Landslejr 2016 HVAD er en landslejr? HVOR afholdes landslejren? HVEM kan deltage på landslejren? HVORNÅR skal vi på landslejr? HVORDAN forberedes børnene.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Landslejr 2016 HVAD er en landslejr? HVOR afholdes landslejren? HVEM kan deltage på landslejren? HVORNÅR skal vi på landslejr? HVORDAN forberedes børnene."— Præsentationens transcript:

1 Landslejr 2016 HVAD er en landslejr? HVOR afholdes landslejren? HVEM kan deltage på landslejren? HVORNÅR skal vi på landslejr? HVORDAN forberedes børnene på lejren? HVAD er prisen for landslejren?..Lidt om Senior City..

2 HVAD er en landslejr? En lejr for ALLE FDFer i hele Danmark Nye venskaber, på tværs af kredse opstår Vi bygger med reb og rafter, sover i telt og laver mad på bål Temaet er LEG – kom gerne med gode ideer En KÆMPE oplevelse, vi håber mange børn i Klovborg kan få!

3 HVOR afholdes landslejren? FDF Sletten, Silkeborg

4 HVEM kan deltage på Landslejren? Den primære målgruppe er pilte – senior I familielejren kan ALLE deltage Korttidscamping Besøgsdage for forældre m.v.

5 HVORNÅR afholdes Landslejren? FDFs Landslejr 7.-15. juli 2016

6 HVORDAN forberedes børnene på lejren? Onsdagsaktiviteterne målrettes landslejren Historien begynder NU! Fortræningsweekend i April

7 HVAD er prisen på landslejren? 1895,- Tilskud fra kommunen 500,- DVS. – vi vil meget gerne have gode ideer til hvordan vi kan tjene penge SAMMEN med børnene. Tag endelig fat i leder eller bestyrelses flokken

8 SENIOR CITY!..Samme tid*, sted og pris.. Men KUN for senior (9. klasse +) Der vil være mulighed for at få lederuddannelse Mulighed for at komme tæt på internationale deltagere Dét bliver bare for FEDT!


Download ppt "Landslejr 2016 HVAD er en landslejr? HVOR afholdes landslejren? HVEM kan deltage på landslejren? HVORNÅR skal vi på landslejr? HVORDAN forberedes børnene."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google