Kære Hr Filialleder, I forbindelse med deres forespørgsel har vi besluttet os for at efterkomme deres ønske om at ændre målene på deres indkøbsvogne. For.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Les meilleures photos de
Advertisements

En lille introduktion Angående links til
Amalie og bedstefar bygger legehus
Paulus en brik i Guds frelsesplan
Fagre nye tider! Jamen det er jo dejligt, at tingene udvikler sig så hurtigt, at det nu er muligt, at præsentere sine billeder i noget der nær ligner.
Introduktion til PECS på Lysholm
Få besked når der sker noget nyt KFUM-Spejderne i Danmark Udarbejdet af Ib Rævdal, 13. april 2009.
Kære Venner Dette er mit sidste show. Jeg har truffet en meget vigtig beslutning. Jeg har været igennem mange prøvelser og trængsler, men sagen er, at.
Vi er en menighed, som giver evangeliet videre, med det mål at mennesker bliver efterfølgere af Jesus. (Mt. 28:18-20) - Det betyder, at vi i menigheden.
Torsdag den 2. april, 2009 Jeg har optaget min sidste video Jeg vil ikke vise jer flere.
Onsdag 31 oktober 2007 Jeg ønsker at få mere ud af livet Jeg har taget en beslutning.
RMS: Report Management System
Det her talent foregår i nærheden af mig…
Glædelig Jul Du behøver ikke vente til Jul…
Handicaporganisationernes Hus
Klik på Aktivér redigering i meddelelseslinjen, Hvis videoerne i kurset ikke afspilles, skal du måske hente QuickTime eller blot skifte til PowerPoint.
Bjergprædikenen (3) Ønsker og evner. Tilskrevet og levet retfærdighed.
PPS med lyd. Klik for Næste billede Jeg stillede nogle få spørgsmål Til ånden i lampen.
Kære hr. Jeg vil godt andsøge den sekritærjob jeg så I avisen. Jeg kan skrive rægtig hurtikt med 1 finger og lække tal sammen. Jeg trår jeg er god i en.
Darum skole 4. november 2013.
1 The Motel of Lost Companions - en evighedsfortælling - produceret af DADAISTISK KAMPGRUPPE.
Gud og penge Penge som en test på vores administration af ’de sande værdier’.
Å.
Skabelsen Da Gud i sin kærlighed havde skabt manden og kvinden – betragtede han sit værk , og sagde:
Tabuer Hvad gør de ved os? Hvad gør vi ved dem?
Musik: Nightengale Serenade
”Kaldet til kærlighed”
Fortæl verden om dit frivillige arbejde
Kapitel 4 – nogle citater
Tillykke med dagen... og nu en lille gætte leg...
Dette diasshow er udarbejdet af:  Gitte Larsen  Charlotte Pedersen Fra O 27.
V5 Han sagde også til dem: »Hvis en af jer har en ven og midt om natten går hen til ham og siger: Kære ven, lån mig tre brød, v6 for en ven af mig er kommet.
God Jul ? Du behøver ikke at vente til Jul….
Det er med glæde, at jeg kan fortælle, at jeg snarest åbner min nye topmoderne tandlægepraksis. Jeg anbefaler mig med alt til faget hørende, så kom trygt.
Gør det simpelt Trænings planlægning.
Et fly er tæt på at styrte ned. Der er 5 passagere om bord, men der er kun 4 faldskærme.
Lisa Falk ØNH Sønderborg
Implementering af brandingstrategi på nettet
Skru op for lyden og læn dig tilbage
Opfølgning på TULE xxx Koncern HR
Jeg ønsker at få mere ud af livet Jeg har taget en beslutning.
Målet for os i dag ”At lære jer en simpel model, der sætter jer i stand til, at opbygge en argumentation, der giver jeg gennemslagskraft”
Projekt Skulk Hvorfor Projekt Skulk? Hvorfor gå i skole?
Forsager vi hykleriet og al dets væsen?. Tag jer i agt for de skriftkloge, som gerne vil gå omkring i lange gevandter og lade sig hilse på torvet og sidde.
November 2014 Livets Ord "Hos dig er livets kilde" (Salme 36, 10)
Kære Gud. Tak for livet du har givet os, og denne gudstjeneste.
»En mand havde to sønner
Det uhensigtsmæssige uddannelsesforløb Mellem 3-10 %, ny undersøgelse i Århus 6,8 % Ikke forskel på køn Ikke forskel på alder Ikke forskel på speciale.
Historien begynder for lang tid siden, da en mand straffer sin 5 årige datter, fordi hun har tabt en værdifuld genstand. Dengang havde de ikke mange penge.
Hvis jeg havde mulighed for at fange regnbuen ville jeg have gjort det
Sinus, cosinus og tangens
Kaldet til at være kanal for kærligheden!. Menigheden i Korinth ville hellere synge solo end synge i kor! Korinth lektien svarer to spørgsmål: 1. Hvad.
Han sagde “Skal vi bytte stilling I aften?"
Den fortabte søn »En mand havde to sønner. Den yngste sagde til faderen: Far, giv mig den del af formuen, som tilkommer mig. Så delte han sin ejendom imellem.
Guds glæde gennem generøsitet
Kære Børnebørn. Jeg er glad for at bo på det alderdomshjem, I flyttede mig til, for et par år siden. Men jeg har været lidt trist de sidste par uger,
Designet kan kun bruges til 16:9 format Underoverskrift – også med plads til to linjer.
Kære børnehaveklasseleder / lærer Her har du nogle billeder og en oplæsningstekst om Søren Kierkegaard. Bemærk at du kan finde den tekst, der passer til.
Puff den magiske drage Puff, hvor kan man finde drager som dig Du ligger på en klippeø og venter kun på mig Du kan li at lege, du var min ven men kære.
Blondinen og den manglende 710. En blondine går ind i en autoforhandlers show- room og henvender sig til en af medarbejderne ”har du nogen 710 til salg.”
Etikette på banen Kære medlemmer. Kong vinter har invaderet KGC med sne og afslører desværre også hermed nogle dårlige vaner på banen. Som I kan se på.
Ny Ide/tanke. Ide/tanke/diskussion Vi har nu længe kendt til vedhæftede tegning af det nye aktivitetscenter inkl.. Undertegnede, men det skal vel ikke.
Oplysningstiden - Det oplyste menneske.
© due & partners Tilmelding FrameldingLykkedes ikke Lykkedes Template 3: Tilmelding på website Sammenhængen mellem de 4 websider.
Mit Navn Er Susi DE første 17 år boede jeg på landet. Jeg keder mig...og vil gerne vide hvordan det er at være i “byen”.
Min nye bil Med kærlig hilsen din amerikanske ven…
Kære forældre i de nye 0.-klasser! Velkommen til skolen til jer og jeres børn. Velkommen til en snak om samarbejde.
Opstramning af reglerne for udlevering af HØ pr
Du behøver ikke at vente til Jul…
Præsentationens transcript:

Kære Hr Filialleder, I forbindelse med deres forespørgsel har vi besluttet os for at efterkomme deres ønske om at ændre målene på deres indkøbsvogne. For standardiseringens skyld vil vi indføre den nye version som standard i alle vores filialler. Vi har imidlertid fået en forespørgsel fra vores producent af indkøbsvogne. Han vil gerne vide baggrunden for, hvorfor vi ønsker disse ændringer. Forskellen på den nuværende og den ønskede version er minimal. Kan de uddybe dette nærmere?

(Længden af kurven er øget med 7 cm. = STANDARD mål Ny version: (Længden af kurven er øget med 7 cm. Samlet højde er sænket med 7 cm) = STANDARD mål -7 CM = STANDARD mål +7 CM MEMO: Venligst begrund afvigelsen fra standard målene. Med Venlig Hilsen Deres inkøbsvogns specialist

Svarbrev Kære ALDI-Centralledelse, Jeg vil fatte mig i korthed: Se vedhæftede billede! L. Buk Filialleder Storcenter-Midt