Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Kære hr. Jeg vil godt andsøge den sekritærjob jeg så I avisen. Jeg kan skrive rægtig hurtikt med 1 finger og lække tal sammen. Jeg trår jeg er god i en.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Kære hr. Jeg vil godt andsøge den sekritærjob jeg så I avisen. Jeg kan skrive rægtig hurtikt med 1 finger og lække tal sammen. Jeg trår jeg er god i en."— Præsentationens transcript:

1 Kære hr. Jeg vil godt andsøge den sekritærjob jeg så I avisen. Jeg kan skrive rægtig hurtikt med 1 finger og lække tal sammen. Jeg trår jeg er god i en telefon og jeg komer gåt ud af det med menesker. De ser også ud til at respåndere på mig. Jeg andsøger om et job som sekritær, men det må ikke være får vandskeligt. Jeg ved jeg ikke staver så gåt men ofte for jeg et job på grun af min pærsonlihed. Jeg er åben får at disgutere min løn så du kan gi mig vad du syntes jeg er vær. Jeg kan starte mæd det samme. Fårhåbenlig din bæste ansøger intil videre. Med vænlig hilsen Doris May Starling Ps : På grun af min andsøgnin er så kort har jeg vedlagt et bilede der er taget af mig i mit siste job vor jeg særverede på en bar.

2

3 Kære Doris May. Det er ok – Vi har stavekontrol ! Med venlig hilsen. Personalechefen.


Download ppt "Kære hr. Jeg vil godt andsøge den sekritærjob jeg så I avisen. Jeg kan skrive rægtig hurtikt med 1 finger og lække tal sammen. Jeg trår jeg er god i en."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google