Regionalplanlægning over Sydøst-Fyn

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
JEG GIK MIG OVER SØ OG LAND
Advertisements

Et projekt til undersøgelse af udviklingsmetodologi.
Kerteminde Havns Fremtid Bevaringsforeningen for Kerteminde Kommune
Statistik om afgangselever 2011 Dialogmøde om uddannelse.
7. Januar 2012 Hans Christian Engelbrecht
Flickr.com – online billeddeling
Hvordan tiltrækker Rudersdal nye borgere og holder på de nuværende? Hans Skifter Andersen Statens Byggeforskningsinstitut.
Forsiden 1.Denne knap bruges når du vil taste dagens resultater ind. 2.Denne knap skal kun bruges hvis du allerede har gemt data og du finder ud af at.
Administrationspraksis for virksomheder i det åbne land
Velkommen til vores færdige applikationsdesign til kurset CBC hos PDJA. Nederst på billede står fem kategorier, som indeholder materiale, features og værktøjer.
Velkommen til borgermødet i
A&B ANALYSEs Danmarkspanel - Foreningen ”Odinstårnet” -
Af overfysioterapeut Dorrit Pind, Skejby Sygehus
Velkommen til Lagoni SFO
GELLERUP INNOVATION PROJECT
Bosætning Hvad kan vi gøre for at få flere tilflyttere?
Holluf Pile Skole, 9. c Uge 3 Mandag og fredag: 8.00 – 9.30
Tranum – Den digitale landsby
Et projekt til undersøgelse af udviklingsmetodologi.
Hvem er LandboUngdom? … med frivillig mener vi, at vi brænder for vores forening og skaber den med vores engagement … med samler mener vi, at vi gør det.
Historie •Sejlklubbens formand nævner behov for bedre faciliteter i sin beretning på efterårsgeneralforsamling, 2002 •Generalforsamlingen er positivt stemt,
Fætterjagt oktober 2005 Billeder fra Lauras album.
Hvor der er fokus på klimaet.
Infrastruktur og bosætning
Kommunikation / it.
Friluftsrådet – mere natur – mere friluftsliv BLÅ FLAG OKTOBER 2011 Brian Samuelsson.
Skabelsen Da Gud i sin kærlighed havde skabt manden og kvinden – betragtede han sit værk , og sagde:
9 steps på vejen – frem til i dag?. Siden 2010 = 6 årlige kalendere på 5 regioner. Del af kommunikationsstrategien = se på, om det er en bedre løsning?
Parkeringsrestriktioner i Aalborg Kommune
Landdistriktspolitik - i en ny forvaltningsstruktur?
Grøn skole. Grøn skole - nationale krav:  Undersøgelse: Undersøg Undersøg naturen omkring skolen. Find ud af hvilke planter og dyr der findes i nærheden.
Søren Møller Opvokset i Grauballe på en gård Læreruddannet i 1980, Silkeborg Lærer i Nyborg, bosiddende i Aunslev Konsulent DDGU Højskoleforstander, Gerlev.
Kommunikation/IT projekt Grov skitsering + analysering vha. gestaltlove og interaktionsdesign Martin, Nadia, Nicolaj & Sameh.
Ikke-kommercielleKommercielle Strategi Koncept udvikling Masse medier (TV, annoncer) Web, social Kataloger Analyse Idégenerering Konceptudvikling for fælles.
Konstruktiv dialog kan forebygge smerter i muskler og led
Dialogmøde om uddannelse Statistik om afgangselever 2012.
Krudtuglerne Krudtuglerne Krudtuglerne består af førskolebørn, dvs. de børn som skal i skole næste år. Personalet består af 1 pædagog og 1 medhjælper,
Punktopstilling Marker den ønskede tekst og vælg Forøg indrykning: For at fjerne punktmarkering vælg Formindsk indrykning: Opsamling fra borgermøde 8.
Indvielse af Center for Kliniske Retningslinier
Et projekt til undersøgelse af udviklingsmetodologi.
VELKOMMEN Familiespejder DUD 27. september KORPSETS NYE FAMILIETILBUD Liane Brandt, udviklingskonsulent KFUM-spejderne.
Workshop 1 Integrering af et sundhedshensyn i udarbejdelsen af projekter og planer på det tekniske område.
Beboerne på Islands Plads siger: NEJ TAK til to broer på hjørnet ved kanalen Dette hjørne er et unikt, velfungerende opholdssted for beboere, lokale og.
Dialogmøde om uddannelse Statistik om afgangselever 2012.
Ældre Sagen ”Gem som” - et dokument Følg numrene osv.
En patient får forkert blod
Welcometo.dk resultatmøde den 26/ Morten Mandel Refskou Udvikling Odense International skole i Odense.
Placering af dagligvarebutik i Kvistgaard ‏ Kvistgård-Nyrup borgerforening 19. November 2014.
Hvordan udarbejdes en indsatsplan?
Nyt fra Byggeudvalget Ådalens Privatskole, Skovvej , 2635 Ishøj
Planlægning i kystnærhedszonen Byudvikling Lovforslaget om nye sommerhus- områder.
1 Trafikdage 2006: Evaluering af hastighedsplan i åbent land 1 Erfaringer fra Trafikpuljeprojekt i Karlebo Kommune Evaluering af hastighedsplan i åbent.
Sådan ligger landet En del af ”Alle har ret til rig natur” samarbejdet mellem Udgivet sammen med –Dyrenes Beskyttelse –Danmarks Sportsfiskerforbund –Det.
Lokal Aktions Gruppe Lokal Udviklingsstrategi
geografi, landinspektør, plan & miljø 1. semester
At handle i byen. * Interessant * Tema * Perlegade.
Beboernes hverdagspraksis: En afgørende parameter Konference om bæredygtighed i byggeriet AAU-CPH, SBi, 28. januar 2013 Kirsten Gram-Hanssen, Statens Byggeforskningsinstitut.
Landbrugets udviklingsmuligheder i områder med Natura 2000-udpegninger Natur- og Miljøkonsulent, Irene Wiborg Dansk Landbrugsrådgivning Landscentret |
Dokumentation Her er der et screenshot af skærmen mens vi laver vores forside til medieproduktet.
Kommunikation Hvad er det og hvordan udvikler vi bedst muligt sproget sammen med vores børn? Hej jeg hedder Mette og er dagtilbuddets sprogvejleder, jeg.
Ikke vestlige indvandrere og efterkommere v. Jobcenterchef Chr. Schacht-Magnussen 1.
EN BY I KLITTEN – HVAD HANDLER DEBATTEN OM DE DANSKE KYSTER OM? Lone Søderkvist Kristensen Lektor i Landskabsforvaltning Institut for Geovidenskab og Naturforvaltning,
Udviklingsstrategi 2012 Kommuneplan 2013 Udviklingsstrategien er den overordnede udviklingsplan, der justeres og udvikles hvert år og revideres hvert 4.
Natur og Landskab i Kommuneplan 2009 – efter første temamøde i Miljø-, Teknik-, og Flyvestationsudvalget den 4/ November 2008 John Ingemann.
V ORBASSE - H ER HANDLER VI Områdefornyelse
Fleksible krav ved ændret vandløbsvedligeholdelse kan reducere omkostningerne Brian H. Jacobsen, Fødevareøkonomisk Institut Københavns Universitet IDA.
Opsamling på de fire klyngemøder v. Jeanette Lund
Kultur Idræt Bevægelse
Landinspektør Robert Jakobsen
Nye lokalplaner Nord for Blokhus
Præsentationens transcript:

Regionalplanlægning over Sydøst-Fyn En projektopgave med anvendelse af GIS 2y 2003-04 Geografi - Odense Katedralskole.

Dette var vores opgave: Indledning På nuværende tidspunkt er området mellem Svendborg og Nyborg utiltalende for den yngre generation med småbørn. Da huse og aktivitetsmuligheder ikke er egnet dertil. Så derfor vil vi med denne regionalplan ændre området så det bliver attraktivt for denne generation. Vi har lavet planen efter at der kommer ca. 2000 nye tilflyttere til området. Dette var vores opgave: Opgaven

Bolig Kort over huse ved Hesselager Kort over huse ved Vejstrup 419 nye bygninger, hvor 367 er helårshuse og resten er sommerhuse. Hesselager udvides med 282 husstande for at gøre området mere attraktivt. Store lækre helårshuse i området mellem Oure og Vejstrup og med en god placering. 52 sommerhusgrunde, hvoraf 25 bliver luksusgrunde. Gruppens journal Kort over huse ved Hesselager Kort over huse ved Vejstrup Kort over sommerhuse

Trafik Kort over veje Gruppens journal Før begrænset aktivitet og trafik. Aktiviteten af trafik øges Udvidelse af landevejen fra Nyborg til Svendborg. Vejsystem fra Vejstrup via Oure, Lundeborg og Hesselager. Planer om motorvejsudvidelse fra Odense til Svendborg. Der vil komme en motorvejsafkørsel nær Kværndrup. Vejen fra afkørslen vil føre til Ny Hesselager for at formindske køretiden mellem Odense og det tilbyggede område. Der kommer et nyt sommerhusområde. Der bygges et vejnet omkring sommerhusområdet og ved de dyre huse. Gruppens journal Kort over veje

Erhverv Kort over: Der satses på forlystelsesaktiviteter: Feriecenter og stier Golfbane Skole og bibliotek Brugs Der satses på forlystelsesaktiviteter: - Et feriecenter - En golfbane  På grund af det nye boligområde bygges skole med folkebibliotek, der placeres centralt. - Der oprettes en Lokal Brugs nær luksusområdet. Gruppens journal

Miljø Fredet Vikinge-område i Oure bebyggelse forbydes der fokuseres i stedet på turisme. Åen fra Brohave- Tøjmose vil blive fredet. Fortidsminderne og de særlige kulturhistoriske beskyttelsesområder fredes Gruppens journal Kort over miljø

Dokumentation Hvem er det så der har lavet denne regionalplan? Her lidt om hvem der har været i de forskellige grupper og hvad grupperne har lavet og stået for: Grupperne Her er nogle billeder hvor vi arbejder: Billeder af os Her er nogle billeder af os hvor vores navne også står: Billeder med navne Det er ikke os som har fundet på alt det vi har brugt, så her er hvem der har lavet hvad: Copyright

Konklusion Gennem den sidste måned har vi arbejdet på planlægningen af området på Sydøstfyn. Vi har gjort området mere attraktivt for den yngre generation med småbørn, således at en tilvækst på 2000 indbyggere vil forekomme. Dette har vi gjort ved at bygge nye helårs- og sommerhuse, og vi har ligeledes skabt flere arbejdspladser i området vha. skole, butikker, goldbaner osv. Muligheden for at arbejde i de større nærliggende byer er forbedret med et nyt vejnet indeholdende en udvidelse af landevejen fra Nyborg til Svendborg. De nuværende fredede områder er blevet bevaret, således at naturen stadig er i top. Efter denne ansigtsløftning af området er det nu klar til den nye generation af børnefamilier. Det færdige kort over området.