LandboUngdom er mødestedet for unge med interesse for livet på landet. Der er 54 lokale LU foreninger i Danmark. Vi mødes ofte om aftenen et par gange.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
PR KAMPAGNE.
Advertisements

Velkommen til Støtteforeningen Kragelunds venner Kragelund forsamlingshus.
VI HJÆLPER UDSATTE BØRN OG UNGE
Program •Baggrund, formål, principper, eks. på internationale/ udviklingsaktiviteter, etværksgruppe mv. v/ Hans Sørensen •International kompetenceudvikling.
Hvor står vi nu, og hvor er vi på vej hen? Timbuktufonden
Rådet for Etniske Minoriteter
Ved du….  At der i øjeblikket er en konflikt mellem de praktiserende læger og regionerne ?
Netværksgrupper for 7.–9. kl. i UU Skive •Den politiske målsætning er at 95% af en ungdomsårgang gennemfører en ungdomsuddannelse. •De unges muligheder.
Fundraising Jakob Ugelvig Christiansen
Internationalisering UNDERVISNINGSPLAN. Navigation BAGGRUND Folkeskoleloven og Fælles Mål MÅL – og vision RAMMERUNDERVISNINGSPLAN Eleverne - aktive deltagere.
Velkommen til informationsmøde om 0. klasse på Skovshoved Skole
Præsentation for Ishøj Integrationsråd den 14. juni 2012.
Velkommen. Ingeniørforeningen, IDA En dynamisk fagforening og interesseorganisation.
Tofthøjskolen nu og i fremtiden Skoleplanarbejde 2011.
Velkommen. Ingeniørforeningen, IDA En dynamisk fagforening og interesseorganisation.
Idrættens Hus torsdag 26. april 2012 Forbindelse: WWKkMA Password: OkuJ4F Idrætsforeninger og Facebook.
Junior til Junior Konceptet
Vision 2010 W W W. S T J E R N E S P E J D E R. D K.
Erhvervs- uddannelser (HG). Det bedste mix af skole og praktik Grundforløb – 2 år på skolen Hovedforløb – 2 år i praktik inden for butik, handel eller.
Åben Hus Lørdag d. 1. februar Kl til 16.00
Ventilen - på biblioteket Ventilen Danmark –
Hvem er LandboUngdom? … med frivillig mener vi, at vi brænder for vores forening og skaber den med vores engagement … med samler mener vi, at vi gør det.
Velkommen til Åbent Hus På Tietgen Handelsgymnasium.
SPØRGESKEMA-UNDERSØGELSE FTK (KUN SENDT TIL SENIORER) 36 besvarelser 29 seniorer 6 junior forældre 1 junior.
Jeg har altid vist det….
Plan 2015 Vision: Y`s Men International Region Danmark er i 2015 en bevægelse, som lokalt, nationalt, internationalt og organisatorisk er klar til at engagere.
Turen går til Indien Engelsk, religion, historie og idræt 3.G, uge 41.
SkoleIntra 2011 SkoleKom og SkoDa. Program SkoleKom SkoleKom for lidt siden SkoleKom og samspillet med SkoleIntra Hva' snakker I om? – SkoleKoms nationale.
Velkommen til KLUB 1. KLUB 1 – et tilbud til dig der er ny på landbrugsskole > vi giver dig et netværk og nye kammerater > vi giver dig sjove oplevelser.
Danske Handicaporganisationer Handicapbevægelsens paraplyorganisation siden 1934.
O-service - Nye muligheder Alle slags arrangementer ind. Bedre visning og sortering af kalender. Tilmelding af ikke-DOF medlemmer. Betalingsmetoder og.
Velkommen til Projekt Frivillig Infomøde og workshop d. 23. maj 2013 Maj 2013 | Projekt Frivillig | Foreninger i Aarhus Kommune.
Trafik og beliggenhed i Øster Snede
UNGE OG UDDANNELSE. Et væld af muligheder…. Som ungt menneske i Danmark har man et væld af muligheder for uddannelse, job og afklaring. Regeringens mål.
Højskoleforeningen, Vartov 1. april 2014 Jakob Clausager Jensen Konsulent for internationale aktiviteter Efterskoleforeningen.
EU’s demokrati – hvem bestemmer? Gammel Hellerup Gymnasium 16. Januar 2014 Rasmus Nørlem Sørensen Oplysningsforbundet DEO.
Folkeskolereformen – Hvordan udnytter I mulighederne?
Krav til tillidsrepræsentanten Modul 2 Forventninger Når man repræsenterer DSI i råd, nævn eller udvalg - er det vigtigt, at man fremfører DSI’s synspunkter.
Præsentation af presseteamet Lille og effektivt team Joachim, Nanna og Louise (løntilskud). Efter sommer en praktikant fra Journalisthøjskolen. Timing.
Velkommen til Zealand Denmark EU Office Sjællands indgang til EU Præsentation for Globalt Forum den 7.maj 2008.
Det Folkelige Forum Brugerundersøgelse. Hvem er jeg? Studerende på Syddansk Universitet i Odense Studentermedhjælper i Horsens Sund By fra september 2009.
FDF vil styrke det lokale samarbejde med kirker, skoler og kommuner Kirken skal holde fokus på børn og unge FDF skal nå udsatte børn og unge FDF skal være.
Højskolernes Internationale og Europæiske arbejde Resultater fra undersøgelse forår 2006 På baggrund af besvarelser fra 74 ud af 79 højskoler.
Hvad skal vi tænke igennem og beslutte ? Strategi for Højbjerg Badmintonklub frem mod 2010 Opgave.
Forskellen på et godt og et super praktikophold. Hvad sker der når man kommer ud i praktik… Kend dit lokal område LandboUngdommen i 3 grundpiller –Socialt.
Lokal Aktions Gruppe Lokal Udviklingsstrategi
Afdelingen for Økologi Landbrugets Rådgivningscenter Rådgivning om samarbejde Vores udgangspunkt var Gode varige samarbejder bygger på tillid Det fik vi.
BygLandbrug 2005 Sådan leder du et dynamisk jordbrug!..set fra den ansattes side!
Regionsmøder marts 2015 v/adm. direktør Kim Høgh.
Handicapråd i Ballerup Kommune - af Servicedirektør Ole Nielsen
Strategi 2015/16. EmneHensigtMidlerUdførerTemaer Politisk arbejde for medlemmerne Bedst mulige vilkår for landbruget Overvåge og afgive høringssvar Faglig.
Levnedsmiddelselskabet. Selskabets vision er at være det foretrukne faglige netværk for alle i levnedsmiddelsektoren.
Til alle jer, der går på jagttegnskursus - Meld jer ind i Jægerforbundet Meld dig ind i dag! Jægerforbundet kan tilbyde dig at blive meldt ind.
Oplæg til Immun Defekt Foreningens Landsmøde 17. April 2010 Samarbejdet, foreningsarbejdet og meningen med det hele… v. Lene Jensen, direktør.
SAMPLE Danmark - Amatørmusikkens nye organisation.
- hvor ligger udfordringerne?
Status for DGI’s udviklingsprojekt :
Tilskud til ansattes efteruddannelse i Europa
Elektroteknisk Forening
Påklædning kommende bestyrelsesmedlemmer Generel del
Levnedsmiddelselskabet
FØRSTEHJÆLP OG FOREBYGGELSE
Europaparlamentsvalg Europas unge
OPLEVELSER MED MENING BREDT ERHVERVS- NETVÆRK
Aarhus Maskinmesterskole
OPLEVELSER MED MENING BREDT ERHVERVS- NETVÆRK
OPLEVELSER MED MENING BREDT ERHVERVS- NETVÆRK
OPLEVELSER MED MENING BREDT ERHVERVS- NETVÆRK
[klik og indsæt kommunenavn]
Hvordan vil vi samarbejde fremover?
Præsentationens transcript:

LandboUngdom er mødestedet for unge med interesse for livet på landet. Der er 54 lokale LU foreninger i Danmark. Vi mødes ofte om aftenen et par gange om måneden til sociale eller faglige arrangementer. Men jeg ikke er jo ikke landmand? Nej, og det behøver du heller ikke at være for at være med i LU! Du skal bare være mellem 15 og 36 år og være interesseret i ”at bruge landet”. Det kan være som bopæl, arbejdsområde eller hvis du bare generelt er natur-glad. LU på lokalt plan SOCIALE ARRANGEMENTER er feks.: •Gocart, rapelling og paint ball •Madlavning / ølsmagning •Beachparty med grill og vandski •Teater, dans, biograf •Mode, makeup og hus-gejl Hvorfor skulle jeg være med? Vi mødes for at have det sjovt og finde nye venskaber. Et stærkt netværk er det vigtigste redskab for at holde landområderne attraktive for unge mennesker. FAGLIGE ARRANGEMENTER er feks.: •Kurser i teambuilding og kommunikation •Førstehjælp kurser •Besøg i spændende virksomheder •Maskin- og motor aftner •Fagkurser om kvæg, svin, hest el. mark Hvad kan jeg få ud af det personligt? Vi mødes også for at udvikle os. For at blive bedre ledere eller dygtigere landbrugere. MEDLEMSFORDELENE i LU: •Gratis arrangementer og billige fester •Billig mobil gennem TDC og Sonofon •God pensionsordning hos Nordea Liv og Pension •Billigt arbejdstøj hos Bangsbo Equipment Hvad kan jeg få ud af det økonomisk? Vi mødes også fordi fællesskabet giver os nogle fordele Læs mere om rabatordningerne på Du kan være med til at bestemme, hvad der skal i foreningens program. Vi er en forening med plads til forskelligheder, og hvor du kan være med på mange niveauer. Du bliver medlem ved at kontakte lokalforeningen og betale et års kontingent KOM og SPØRG OS!

LU på regionalt plan I LandboUngdom er der 10 regionskontorer, fordelt landet over. På de kontorer sidder der ungdomskonsulenter, der arbejder for LU og vores medlemmer. Ungdomskontorets tilbud •Besigtigelser af praktikpladser •Sikkerhedsbesøg på gården •Arbejdspladsvurdering (APV) •Hjælp til at finde praktikplads •Hjælp med ansættelseskontrakt •Hjælp til konfliktløsning Regionen arrangerer ofte de større aktiviteter som feks.: •Dyrskue •Traktortræk •Pløjestævner •LU:festival •Stor høstfest Som bestyrelsesmedlem Får du mulighed for at stykke en super lederuddannelse sammen gennem de landsdækkende kurser. Vi bliver uddannet i feks. lederskab, fundraising og coaching, PR og markedsføring, magt og politik. Det er noget der tæller i videre uddannelse og arbejde! ”Modul 1 klubben” Regionen står for at samle alle områdets landbrugselever i deres første praktikperiode. Her mødes eleverne for at hygge, udveksler erfaringer og besøge hinandens læresteder. Det er et øjeblikkeligt netværk, når man kommer ud som elev et nyt sted.

LU på landsplan Vi er medlemmer over hele landet og stræber efter at blive mange flere. Hvad LU skal arbejde for på landsplan besluttes af alle regionsformændene og landsledelsen. Vores visioner er: •At være med til at gøre landet sjovere •At udvikle unges netværk lokalt og globalt •At gå forrest for den bedst mulige uddannelse og praktik •At sikre at unge kan etablere en virksomhed •At tilbyde personlig udvikling til unge gennem udfordringer og respekt CEJA er den franske forkortelse for Rådet for Europæiske unge landmænd. Her mødes repræsentanter fra hver af de 26 EU medlemslande og diskuterer landbrugspolitik. Vores holdninger videregives til EU parlamentet og bidrager til lovforslag og debat om landbrugsproduktion, miljø og handel. LU er med til at forme CEJAs officielle standpunkter til EUs landbrugspolitik. Landsledelsen sidder med i mange vigtige udvalg. Her er blot nogle få: •Fællesudvalget for landbrugsuddannelser •Udvalget for Landbrugets Lederuddannelse •Landbrugets Arbejdsmiljøudvalg •Dansk Landbrug •Danske Andelsselskaber •Landbrugsraadet •Dansk Ungdoms Fællesråd (DUF) •Landbrugsraadets Økologiarbejdsgruppe •Åbent Landbrug NSU og RYE NSU er Nordisk Samorganisation for Ungdomsarbejde, hvor 80 forskellige ungdoms- og idræts organisationer laver aktiviteter i Norden. RYE er Rural Youth Europe, hvor LU lignende organisationer fra hele Europa mødes til seminarer om emner i unges liv. Med LU kan du komme på udenlandske konferencer, hvor du vil møde unge fra hele Europa og have indflydelse på europæisk ungdomsarbejde. For medlemmerne arrangeres der kurser, studieture og udveksling. Billedet er fra studieturen til Brasilien i Desuden sidder LU med i flere internationale organisationer.