Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Europaparlamentsvalg Europas unge

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Europaparlamentsvalg Europas unge"— Præsentationens transcript:

1 Europaparlamentsvalg 2014 - Europas unge
Formål: At sætte fokus på Europaparlamentsvalget for danske unge i ydreområderne – viden om samt engagement og interesse for Europa. Samarbejdspartnere: AOF, LOF, FOF, FIC, Nyt Europa og Europabevægelsen Deltagere til ti debatter: personer (heraf elever)

2

3

4 Elena Askløf og Peter Laugesen
”Disse to unge mennesker pustede endelig liv og energi i EU-temaet, da de fortalte om deres rejse”. Århus Stifttidende 24.maj 2014

5 "Relevant foredrag der inviterer til at tage stilling og engagere sig
"Relevant foredrag der inviterer til at tage stilling og engagere sig. Viser de forskellige perspektiver af Europa, man får sat ansigter på og får serveret personlige historier fra Europas unge. Lækkert, visuelt, interessant og fangende - dygtige foredragsholdere.” "En mega fed fremlæggelse der virkelig åbner øjnene op for andres situationer i Europa.” "Foredraget talte godt til os unge, da det handlede om hvordan andre unge har det i Europa.” "Jeg synes at det var rigtig spændende. Det gav et godt billede af unge i de forskellige lande samtidig med at man blev mere interesseret og jeg fik selv lyst til at rejse rundt i de forskellige lande."

6

7 Europa-Parlamentets Charlemagne Youth Prize Prisen gives til det ungdomsprojekt i Europa, som på bedste vis styrker europæisk forståelse, identitet, samarbejde og integration blandt unge mennesker.

8 Europa og unge Personligt kendskab – privat indkvartering og samarbejdsprojekter (skoleophold, udvekslinger, Global Citizen/højskolerne, EYE…) Få sat ansigt på europæerne (Elena og Peter, Euroscola, online samarbejde…) Viden om og forståelse for kommer efterfølgende


Download ppt "Europaparlamentsvalg Europas unge"

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google