Brug af tablets/mobiltelefon i undervisningen foråret 2014

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Eksempel på grafisk opstilling
Advertisements

Køge Handelsskole Thomas Nielsen og Anders Klosterman
Evaluerings- kompetencen
BUDGET, OPSPARING og LÅN
Velkommen til et tjek af dine alkoholvaner!
Hvordan vi arbejder på Hadsund Produktionsskole …..
1. HF Introduktionsforløb Langkær Gymnasium og HF
NavnFødselsdag AdressePostnr. ByTelefon T-shirt størrelse (forventet størrelse i august) elev forælder Ansøgningsblanket til Team Copenhagen.
Caseeksamen – ny grundfagsbekendtgørelse PowerPoint til elever Casevirksomhed HTH
Arbejdspladsudvikling
Klassedannelser til Ansgarskolen Program  Velkomst og intro  Formål  Skolebestyrelsens principper for klassedannelse  Ansgarskolens handleplan.
Evaluering som en del af elevernes lærings proces
Landsprøver Hvert forår på 4. og 6. klassetrin
Afsætning og matematik Eksemplificeret ved materiale fra STELTON
Realisering af skolereformen i Gladsaxe
Klasseledelse Lene Heckmann.
ORIENTERING OM LEDELSESEVALUERING – til medarbejdere
Mobbe- og trivselsundersøgelse
Velkommen til Fællesskaber for Alle for Folkeoplysningsklubberne!
Vil du se detaljer om en fuldmagt, du har fået?
1 Vil du se detaljer om en fuldmagt, du har fået? Hvis du som medarbejder har fået en fuldmagt af en borger, betyder det, at du kan handle på vegne af.
5/6 klasse Dagbog for lejrskole til Bornholm
Læreplaner i Højvangen
Faglig overgang – Næstved Gymnasium og HF Dansk. Formål Primært at løfte det faglige niveau for alle elever, og herunder også at bidrage til at udligne.
Jobrådgivernes Brancheforening Brugertilfredshed hos ”anden aktør” København 30. november 2011.
EVA’s evaluering af 10. klasse Foreningen af 10. klasseskoler i Danmark, Trinity, Fredericia den 2. marts 2012 Kristine Bang Nielsen.
Køb det fulde sæt til 299 kr + moms
OBS – gør som det passer dig!  Denne skabelon er med vilje ikke særlig stramt designet. Det er for at du selv kan lægge det indhold og detaljeniveau i.
1. April 2014.
PROJEKT DIN GODE UDSKRIVNING
Kildeskolen Kildeskolens struktur. Skolens formål skabe et alsidigt og udfordrende læringsmiljø danne grupper af en størrelse som præges af mangfoldighed.
DEN DIGITALE SKOLE Hvordan kan tablets indgå i undervisningen for at tilgodese differentiering?
Faglige kompetencer Hvad kan du?
Kompetenceprofilen Dit overblik.
Obligatorisk selvvalgt opgave
Forsøg med it-eksamen Virksomhedsøkonomi International økonomi Afsætning.
Undervisningsmiljøvurdering 2014 EUX hovedforløb Herningholm Erhvervsskole Evaluering af det fysiske, fysiske og æstetiske undervisningsmiljø 1.
Undervisningsmiljøvurdering 2014 HHX Herning Herningholm Erhvervsskole Evaluering af det fysiske, fysiske og æstetiske undervisningsmiljø 1.
Undervisningsmiljøvurdering 2014 Medieproduktion Herningholm Erhvervsskole Evaluering af det fysiske, fysiske og æstetiske undervisningsmiljø 1.
Åbent Universitet på IT-Universitetet i København kompetenceudvikling for professionelle Mads Tofte, rektor.
Grænseløs læring Virtuelle valgfag. Hvem deltager? Undervisere og elever på valgfag i to uddannelser: Pædagogisk assistent (PAU) Social- og sundhedshjælper.
” Fremtiden kommer af sig selv, fremskridtet gør ikke.”
Tag ansvar! …for din egen udvikling. Gamle Ove Sagt på en anden måde: Ambitioner Indsats Hvis I har ambitioner om at blive verdensmestre, må I også levere.
NavnFødselsdag AdressePost nr. By Hjemme tlf Mobil nr. T-shirt størrelse (forventet størrelse i august) elev forælder Ansøgningsblanket til.
Velkommen til forårs-sfo. Målet med i aften 1)Se omgivelserne. 2)Få praktiske oplysninger 3)Give et indblik i en forårs-sfo-dag. 4)Tid til de 1000 spørgsmål.
Systematisk problemløsning i kriminalitetsbekæmpende funktioner
Undervisningsmiljøvurdering 2014 HHX Ikast Herningholm Erhvervsskole Evaluering af det fysiske, fysiske og æstetiske undervisningsmiljø 1.
Undervisningsmiljøvurdering 2014 HG Ikast Herningholm Erhvervsskole Evaluering af det fysiske, fysiske og æstetiske undervisningsmiljø 1.
Matematik i VØ KONFERENCE 5. MARTS Vi åbner døren for anvendelse af matematik August 2010 Revideret læreplan i vø Eleverne skal kunne udvælge og.
UNDERVISNINGSMILJØVURDERING 2014 ENERGITEKNIKER HERNINGHOLM ERHVERVSSKOLE Evaluering af det fysiske, fysiske og æstetiske undervisningsmiljø 1.
15. april 2004 Åbent Universitet på IT-Universitetet i København kompetenceudvikling for professionelle Mads Tofte, rektor.
Undervisningsmiljøvurdering 2014 De gymnasiale uddannelser Herningholm Erhvervsskole Evaluering af det fysiske, fysiske og æstetiske undervisningsmiljø.
Undervisningsmiljøvurdering 2013 HTX Herningsholm Erhvervsskole Evaluering af det psykiske, fysiske og æstetiske undervisningsmiljø.
Evaluering af undervisningen: samfundsfag Vi skal i dag evaluere (bedømme) undervisningen ift. disse emner: Planlægning Fagligt udbytte Arbejdsformer Lektiemængden.
Udvidet hardware/software Datatekniker Valgfrit specialefag.
Dagens program Hvem er jeg Formålet med workshoppen Forskning omkring fysisk aktivitet i undervisningen Formål med fysisk aktivitet i undervisning Hvordan.
Krogerup Højskole, 19. oktober,  Lidt om ideen med læringsmålstyret undervisning  FFM og matematiske kompetencer  FFM, læringsmålsstyring og.
Model for læsevejledning baseret på aktionslæring Formål med modellen:
Evaluering af Aktiv rundt i Danmark lærernes observationer Følgende resultater er på baggrund af 1215 lærerbesvarelser af vores elektroniske spørgeskema.
Statistik med computeren Et undervisningsforløb i 6. klasse.
Frederikshavn, september,  Lidt om ideen med læringsmålstyret undervisning  FFM og matematiske kompetencer  FFM, læringsmålsstyring og.
Fælles pædagogisk og didaktisk grundlag. Ånden, ordet og hjertet Nysgerrighed. Så enkelt kan kimen til vores undervisning siges. Når man først er nysgerrig,
Team Nordahl og Skibet Skole
Programmering 1 Java/C#
SO 1 Det samfundsfaglige område Uge 50-51
SO 1 Det samfundsfaglige område Uge 50-51
Undervisningsmiljøvurdering Bieringhus Efterskole
Kompetence-, færdigheds- og vidensmål
Lærere og team arbejder videre
Produktion af PBL-forløb – fokus på rammer og strukturering
Præsentationens transcript:

Brug af tablets/mobiltelefon i undervisningen foråret 2014 Elevernes evaluering Brug af tablets/mobiltelefon i undervisningen foråret 2014

Elevernes evaluering Vi har efter hvert projekt/forløb bedt eleverne om, at svare på et standardiseret spørgeskema. Spørgeskemaet har vi lavet på: www.askpeople.dk Eleverne har fået et link, som de skulle aktivere for at svare. Hver lærer har efterfølgende evalueret forløbet sammen med eleverne. Data fra spørgeskemaet er blevet indsamlet og bearbejdet grafisk i dette PowerPoint.

Hvordan var opgaveforløbet med brug af tablets?

Har du oplevet, at brugen af tablets i faget har været lærerigt?

I hvilken grad var du selv involveret i løsningen af projektet/opgaven i faget?

Oplever du, at opgaveforløbet følger bedre med tiden ved at bruge tablets?

Hvilke af programmerne/appsene fra faget bruger du i din fritid?

Hvilke programmer bruger du til at dele din viden fra faget med elever og/eller lærer?

I hvilken grad gav projektet/opgaven dig mulighed for at samarbejde med din gruppe om løsningen?

Blev du udfordret fagligt i gruppens arbejde med løsning af opgaven/projektet?

Var opgaveformuleringen/projektet tydeligt - vidste du, hvad du skulle?