Præsentation er lastning. Vent venligst

Præsentation er lastning. Vent venligst

Tag ansvar! …for din egen udvikling. Gamle Ove Sagt på en anden måde: Ambitioner Indsats Hvis I har ambitioner om at blive verdensmestre, må I også levere.

Lignende præsentationer


Præsentationer af emnet: "Tag ansvar! …for din egen udvikling. Gamle Ove Sagt på en anden måde: Ambitioner Indsats Hvis I har ambitioner om at blive verdensmestre, må I også levere."— Præsentationens transcript:

1 Tag ansvar! …for din egen udvikling

2 Gamle Ove

3 Sagt på en anden måde: Ambitioner Indsats Hvis I har ambitioner om at blive verdensmestre, må I også levere en tilsvarende ambitiøs indsats.

4 Tag ansvar! Vi mener, at der er behov for, at I gør en ekstra indsats i forhold til: 1.At have et klart fokus for alle træninger og konkurrencer 2.At få evalueret tekniske træninger og konkurrencer 3.At bruge jeres personlige træner til evaluering, målsætning, træningsplanlægning, m.m. 4.At følge en struktureret træningsplan 5.At føre en opdateret træningsdagbog

5 Tre hurtige spørgsmål… 1.Hvor mange af jer har skrevet i jeres refleksionsbog efter Smålandskavlen/EYOC? 2.Hvor mange af jer har evalueret med jeres personlige træner efter Smålandskavlen/EYOC? 3.Hvor mange af jer har husket refleksionsbogen i dag?

6 Træningsevaluering TC træningsevalueringsskema SKAL bruges fremover LINK

7 HUSK! Du er den eneste, der kan gøre dig til verdensmester!


Download ppt "Tag ansvar! …for din egen udvikling. Gamle Ove Sagt på en anden måde: Ambitioner Indsats Hvis I har ambitioner om at blive verdensmestre, må I også levere."

Lignende præsentationer


Annoncer fra Google