Hvem er LandboUngdom? … med frivillig mener vi, at vi brænder for vores forening og skaber den med vores engagement … med samler mener vi, at vi gør det.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Roskilde Festival er skabt og bygget af frivillige…
Advertisements

Unge Hjælper Unge. Projektmål Fastholde elever. Mindske frafaldet med 7,4%
VEJLEDNING… … til brug af præsentationen:
der var engang behandlingspsykiatri Idræt og motion – en ny vej
Inklusion af personer med psykosocialt handicap - Det er logik Stig Langvad, Formand for DH 2. oktober 2010.
Regionale kulturaftaler En frivillig aftale, der indgås mellem Kulturministeriet og en række kommuner; en ’kulturregion’
Talentvejen, hvad? Før start på ungdomsuddannelsen – prioritere brobygning og introforløb endnu højere. Styrket samarbejde med UU og folkeskole. Undervejs.
Velkommen. Ingeniørforeningen, IDA En dynamisk fagforening og interesseorganisation.
Velkommen. Ingeniørforeningen, IDA En dynamisk fagforening og interesseorganisation.
Visions oplæg Socialt samvær Knud/ Birger Opsparing
Vision 2010 W W W. S T J E R N E S P E J D E R. D K.
Ventilen - på biblioteket Ventilen Danmark –
Ny kultur-, idræts- og fritidspolitik. Velkommen • ”Verden ligger åben” – Hvor skal vi hen? – Hvad skal vores fælles hovedvej være? – Hvad skal vi række.
LandboUngdom er mødestedet for unge med interesse for livet på landet. Der er 54 lokale LU foreninger i Danmark. Vi mødes ofte om aftenen et par gange.
1 Rekruttering og fastholdelse • Få fat i de rigtige folk til din afdeling • Skab en spændende arbejdsform, så de har lyst til at blive.
SSP-Samrådet Værdier, mission og visioner
Etableringssekretariatet for Beskæftigelsesregion Syddanmark Karl Schmidt Beskæftigelsesregion Syddanmark DSI temadag om det fremtidige beskæftigelsessystem.
Velkommen til KLUB 1. KLUB 1 – et tilbud til dig der er ny på landbrugsskole > vi giver dig et netværk og nye kammerater > vi giver dig sjove oplevelser.
Projektlederens rolle(r)
Netværk for fællesskabsagenter marts 2014
UNGE OG UDDANNELSE. Et væld af muligheder…. Som ungt menneske i Danmark har man et væld af muligheder for uddannelse, job og afklaring. Regeringens mål.
Kend din organisation Red Barnet Ungdom Red Barnet Ungdom Rosenørns Allé 12, 5. sal 1634 København V Tlf.:
Leder af Frivilligcenter Aarhus
Folkeskolereformen – Hvordan udnytter I mulighederne?
- sikkert og enkelt netværk for ældre
1 - sikkert og enkelt netværk for ældre Nyt virtuelt og fysisk netværk for aktive 50+ Lyngby Stadsbibliotek v/ Anne Kathrine.
Hvorfor Kjøbenhavns Amatør Sejlklub? Jeg er kommende sejler. Jeg bor i nærheden af Svanemøllehavnen. Kender jeg KAS? Kan man kende forskel på KAS og de.
Skolesport Leg, Liv & Læring Idrætsprojekt Idrætsoplevelser for børn og unge med indlæringsvanskeligheder Partnerskab mellem Dansk Skoleidræt,
FDF vil styrke det lokale samarbejde med kirker, skoler og kommuner Kirken skal holde fokus på børn og unge FDF skal nå udsatte børn og unge FDF skal være.
Hjerteforeningen ♥ Hjerteforeningen er en af Danmarks største private sygdomsbekæmpende organisationer med  medlemmer. Vi arbejder med forskning.
Fritidspas.
Oplæg på national konference 24. maj 2011 v/ centerleder Mette Boel Etnisk Erhvervsfremme i Danmark Hvad er det?
Sven Allan Jensen as Perspektiver i forhold til regional og kommunal planlægning Den regionale dialog Den regionale erhvervsudviklingsstrategi Den regionale.
Forskellen på et godt og et super praktikophold. Hvad sker der når man kommer ud i praktik… Kend dit lokal område LandboUngdommen i 3 grundpiller –Socialt.
Lokal Aktions Gruppe Lokal Udviklingsstrategi
1 Vision – Mission - Værdier - Mål – Midler - Politikker.
Tema 7 Netværksdannelse Udgivet af Socialstyrelsen februar 2014.
Ledelses- og Styringsgrundlag. Oplæg v. Bo Johansen – 20. aug
Den Sammenhængende Skoledag På Holluf Pile Skole Odense.
BygLandbrug 2005 Sådan leder du et dynamisk jordbrug!..set fra den ansattes side!
Scor en ung med Projekt Frivillig Landdistriktsrådets årsmøde i Mariagerfjord Kommune.
1 1 Vision 2020 Sammen rykker vi verden – med vilje.
Hjertemotion Hjertemotion og patientstøtte. Hjertemotion Hjerteforeningens bidrag til den vedligeholdende rehabilitering – at fastholde de livsstilsændringer.
Regionsmøder marts 2015 v/adm. direktør Kim Høgh.
1 Søndre Skole skal være et sted, hvor elever hver dag bliver udfordret og derved får de bedste betingelser for at tilegne sig faglige, sociale og personlige.
Web > ProjektFrivillig.dk Facebook > Projekt Frivillig Find og fasthold unge frivillige.
FÆLLES OM FRITIDEN Oplæg på temadagen ‘Veje til deltagelse’ Cecilie Friis / projektmedarbejder SUMH – Sammenslutningen af Unge Med Handicap.
Workshop Udpeg en bordformand, der kan fremlægge jeres holdninger i plenum Diskuter følgende spørgsmål: Hvad synes I om muligheden for et frivilligcenter.
Mere liv i Støvring Temagruppe: Tove Ottsen Ove Ottesen Tina Astrup David Hansen Inga Hansen Bjarne H. Jensen Benedikte K. Jensen.
Til alle jer, der går på jagttegnskursus - Meld jer ind i Jægerforbundet Meld dig ind i dag! Jægerforbundet kan tilbyde dig at blive meldt ind.
1940 ”Landsforeningen for Sukkersyge” stiftes i Danmark Der oprettes samme år afdelinger rundt om i landet I 1980 nyt logo (Motion, Medicin og Mad) I 1984.
FIA Breddeklubudvikling Forventningsafstemning - MAR 2011 Processen sådan gør vi Mission & visioner Værdi- grundlag Organisation Funktions- beskrivelser.
Når jeg ser ud på foreningen - hvad ser jeg så ? Landsdækkende netværk Mange engagerede frivillige Stor virkelyst lokalt, både omkring netværk og synlighed.
SportHouse –  TEAM/ RESSOURCER KRITISK SUCCES FAKTOR UDFORDRINGER/ FORHINDRINGER FASER/MILEPÆLE/AKTIVITETER xx MÅL Februar 2014 Bestyrelsens.
Introduktionsdag for frivillige Den 20. oktober 2015.
Sådan bruger du præsentationen af Vision 2025
Status for DGI’s udviklingsprojekt :
Høje-Taastrup Kommune er kendt for sine stærke lokalsamfund, hvor det er attraktivt at være frivillig, og hvor borgerne er aktivt engagerede, har indflydelse.
Elektroteknisk Forening
Opsamling på de fire klyngemøder v. Jeanette Lund
DGI svømmekonference 2012 i DGI-huset Herning
Glamsbjerg Fritidscenters fremtidshus
Strategi 2015 Svømmekonference 2012.
Se mere om L21 ansøgning på
Fra mursten ….til motion og muligheder
Jonas, Oliver og Kasper T.
Hvem er jeg 1980 Flyttede til Vordingborg
Fundraising i Propa Inspiration til en fremtid med flere indtægter til projekter og aktiviteter I udgaven af Propa Nyt vil.
[klik og indsæt kommunenavn]
Hvordan vil vi samarbejde fremover?
Præsentationens transcript:

Hvem er LandboUngdom? … med frivillig mener vi, at vi brænder for vores forening og skaber den med vores engagement … med samler mener vi, at vi gør det i fællesskab … med unge mener vi, at vi alle er mellem 15 og 36 år … med livet på landet mener vi job og fritid uden for de større byer LandboUngdom er en frivillig forening, der samler unge med interesse for livet på landet

LandboUngdoms visioner Vi gør landet sjovere: Flere unge flokkes om LandboUngdoms tilbud for ikke at gå glip af morgendagens hotte aktiviteter Vi tilbyder attraktive netværk: I LandboUngdom udvikler unge sig og skaber kontakter lokalt og globalt Vi kæmper for bedre landbrugsuddannelser: LandboUngdom går forrest for den bedst mulige uddannelse og praktik Vi arbejder for flere unge igangsættere: Vi vil sikre, at det er attraktivt for unge at etablere virksomhed Du udvikler dig selv hos os: I LandboUngdom udfordrer vi os selv og hinanden, fx på vores top tunede kurser. Det giver selvtillid og respekt…!

Mål og formål Det lokale mål er at være mødested for unge på landet, unge under landbrugsuddannelse og unge med interesse for livet på landet. Det regionale mål er at være samlingspunkt for faglige og sociale, lærende og udviklende aktiviteter blandt regionens medlemmer. Det landsdækkende mål er at forbedre forholdene for unge på landet, unge under landbrugsuddannelse, unge der arbejder i landbruget og unge, der ønsker at etablere sig som landmand. Det fælles mål er at skabe aktivitet og udvikling, give unge tro på fremtiden for den enkelte, for fællesskabet og for et liv på landet.