Sikre IT-løsninger for fremtiden LBJ WebEdit www.LBJAPS.dk LBJ WebEdit - En løftestang for lønsomhed.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Virtuel medarbejder eller konsulent
Advertisements

Om et øjeblik kommer du ind i en magisk verden....
VIRUS, SPYWARE OG SPAM. Vi tar´ en tur rundt i en uhyggelig verden, fyldt med alt muligt skidt der forpester vores liv med vores PC Af Molly Larsen.
”Risk management for notebooks!” This presentation is protected by copyright - Umates A/S, Denmark Risk management for notebooks? Analysebureauet.
Fagre nye tider! Jamen det er jo dejligt, at tingene udvikler sig så hurtigt, at det nu er muligt, at præsentere sine billeder i noget der nær ligner.
RefWorks 2.00 Velkommen til Det Natur- og Sundhedsvidenskabelige Fakultetsbibliotek - Frederiksberg Campus.
Hvordan bruger jeg MinInstitution?
Videregående pc-vejledning Modul Sik: Sikkerhed Lidt om antivirusprogrammer mm. 60+Bornholm.
Velkommen .
Jette Andersen,Frederiksen/Vejen Kommune
IT udvalgets evaluering af arbejdet 2010 Med udgangspunkt i kommissoriet Et næsten færdigt udkast Kommentarer udbedes Hvad mangler vi – hvad skal ændres?
Køb og download E-bøger og e-lydbøger (bruger en logget ind i denne guide)
Hvordan får jeg lagt First Class programmet ind på min egen computer ??? De følgende sider er en lille anvisning på, hvordan du selv kan installere programmet.
IM-Strategi.
Rettigheder og vilkår - Kortforsyningen® Peter Knudsen Markedsområdet Kundekonsulent partnere.
Håndværksrådets IT-undersøgelse Ved Frank Korsholm, afdelingschef.
Digitalt tv til Nødebo Nødebo Kro, 1. april 2009.
Windows ® 7 og Office 2010 til små og mellemstore virksomheder WINDOWS ® 7 OG OFFICE 2010 TIL SMÅ OG MELLEMSTORE VIRKSOMHEDER Vi anbefaler ægte Microsoft.
Red Barnets frivillignet
Sikre IT-løsninger for fremtiden LBJ Finans LBJ Finans - Meget mere end blot et regnskabssystem.
Oplevelses Booking Alle Fyns turistoplevelser samlet i én butik Oplevfyn.dk Vi giver vores gæster mulighed for at planlægge, booke og købe en komplet ferie.
Opstart i forretningen • Hvad var det smarteste du så? • Tjene eller spare penge! • 2 måder at starte på: • Lille eller stor forretning • Min. et test.
Bestilling af IT udstyr og software fra Digitaliseringsstyrelsen. Har du prøvet at bestille i dag?
Hvordan gjorde vi i it- gruppen? - Præsentation af skema og resultater.
Nyt tiltag til Dynamics kunder med abonnement
Velkommen Lars Johansson ProjectForce. Program: Lidt omkring Athena IT-Group A/S Introduktion til ProjectForce – Microsoft Sharepoint Lidt teori omkring.
ERP-systemet e-conomic
Obligatorisk projekt 5: ERP-systemer
Kulturen på vores skole Det forpligtende fællesskab Overskueligheden i miljøet Helheden i skoleforløbet Kommunikation.
1 Kom i gang med it på IT-Universitetet Introkursus forår 2007.
Overgang fra BPOS til Office 365 for eksisterende BPOS-kunder
Introduktion til Microsoft CRM Christian Cletus Bjørn Eilertsen.
IT-Afdelingen, it.ucl.dk ǀ UC Lillebælt, ǀ dd.mm.2010it.ucl.dkwww.ucl.dk It-tilfredshedsundersøgelse 2010 AFKRYDSNINGSDATA (dvs. uden fritekstsvar)
Morten Strandgaard, Cad-Q 16. SEPTEMBER 2013 Johan Harrestrup, Cad-Q CAD-Q ROOM MANAGER CLOUD SOLUTIONS BY CAD-Q.
Ø90 Online service og uddannelse
SMALL BUSINESS er BIG BUSINESS Small Business Specialist Community Partner Development Manager Lotte Rahbek.
Opfattelse af DFIF Forbundet: –Positive –Aktivt, dynamisk og lydhørt forbund Firmasport: – Samvær, uformel, aktivitet.
Netværk for fællesskabsagenter marts 2014
SMALL BUSINESS er BIG BUSINESS Vi har brug for dig... som Small Business Specialist Christian Ringheim & Kim Enrum.
Seminar Nyborg Strand 3. maj 2011 Nortec System A/S Seminar Nyborg Strand 24. april 2012.
Nyt Fælles Bibliotekssystem
SMALL BUSINESS er BIG BUSINESS Hvad kræver det at blive Small Business Specialist? Marlene Dissing Projektkoordinator.
Dansk Landbrugsrådgivning Landscentret | Økonomi og Jura Ø90 Online Ø90-Opgørelse og arbejdsgange Kursus efterår 2005 Helle Hovgaard Ledende økonomikonsulent.
Kunde ønsker ny løsning!
Klik på et af kapitlerne nedenfor for at få flere oplysninger eller klik på knappen Næste side for at starte Selvstudiet. 1.IntroduktionIntroduktion 2.Sådan.
Der koncentreres i denne serie (nr. 1 af 2) på markante skift fra terrænlæsning til planlægningsorientering. Det er ikke helt det samme som skift fra fin-
Videregående pc-vejledning 60+Bornholm Velkommen til.
[Kursets titel] [INSTRUKTØR]. 4D Konsulenterne A/S Undervisning Udvikling og rådgivning Test og certificering.
Fremtidsplaner – herunder nyt fra Tabulex, KMD og den nye SMS-advisering V. Ole windeløv.
 Afdelingen der indeholdt USF og KAF er slået sammen med afdelingen for økonomi, jura og personale.  Der er opslået AC-fuldmægtig stilling som “intern.
Forbrugernes Needs Selv at kunne sammensætte sine tv-pakker Selv at kunne sammensætte sine tv-pakker At kunne betale efter behov (dvs. Man ikke skal betale.
CASE V: Økonomiske gevinster ved elektronisk fakturering og fjernsupport v/ Heidi Løje og Anette Bank Knudsen NaviCom A/S Mandag den 28. april 2008.
FIRST® LEGO® LEAGUE 2015 OPLÆGSHOLDER, DATO. Siden starten i 2000 har FIRST Scandinavia haft som formål at give børn og unge gode lærings- og udviklingsmuligheder.
Windows 10 Leif Jonasson Mathias Alsted Flinck. Hvem er vi? Leif: -15 år som chefredaktør for Komputer for alle -Forfatter til bog om IT -Foredragsholder.
SuperNovaONLINE. Projekt beskrivelse Programmet kører på central server Flere fra foreningen kan få adgang til samme regnskab – idrætsmodul Backup foregår.
Projekt betalingsmodel Formålet med projektet: Projektet har til formål at etablere en betalingsmodel, der kan afløse de nuværende positive budgetreguleringer.
Linux for håndværkere m. fl ● Mange værktøjer ● Bedre tryghed ● Bedre økonomi ● Nemmere vedligeholdelse.
Her kan ses et udklip af min forside – tænke med min forside var at man skulle kunne se et lille preview af den side man ville besøge og at forsiden skulle.
Projekt betalingsmodel Formålet med projektet: Projektet har til formål at etablere en betalingsmodel, der kan afløse de nuværende positive budgetreguleringer.
Politiske perspektiver og politikernes roller
smart solvarme varmt vand fra solceller
Installation af TimeLog Tracker til Outlook
Beskyt din virksomhed- Workshop
1.06 Udvikling.
Tre lags arkitektur.
Opdatér dine programmer
Opdatér dine programmer
Introsidernes betydning
Jan Christiansen Nyborg Gymnasium
Hvordan ser fremtidens kunder og marked for statistik ud?
Præsentationens transcript:

Sikre IT-løsninger for fremtiden LBJ WebEdit LBJ WebEdit - En løftestang for lønsomhed

Sikre IT-løsninger for fremtiden LBJ WebEdit LBJ WebEdit er udviklet til erhvervsdrivende, der selv ønsker at stå for den løbende vedligeholdelse og opdatering af virksomhedens hjemmeside – prisen er attraktiv for forøget lønsomhed og mindsker de fremtidige It-udgifter. LBJ WebEdit kræver ingen forkundskaber i det programsprog, der anvendes på Internettet. Brugerfladen i LBJ WebEdit er enkel og overskuelig, hvorfor systemet kan benyttes af alle med et minimalt kendskab til tekstbehandling.

Sikre IT-løsninger for fremtiden LBJ WebEdit Vi aflægger med fornøjelse og vederlagsfrit jeres virksomhed et besøg, hvis I ønsker en mere uddybende præsentation af LBJ WebEdit. I er velkomne til at kontakte os telefonisk for yderligere oplysninger.

Sikre IT-løsninger for fremtiden LBJ WebEdit LBJ WebEdit afregnes på abonnementsbasis. På nuværende tidspunkt udgør prisen 990,00 Kr. eksklusive moms pr. år. Ved udløb af abonnement til LBJ WebEdit, er man ikke forpligtet til at forny abonnementet. I dette tilfælde, vil abonnementet automatisk ophøre. Løbende opdateringer, nye funktioner og telefonisk support, er inkluderet i abonnementet til LBJ WebEdit.

Sikre IT-løsninger for fremtiden LBJ WebEdit • Systemet kræver ingen installation på din Pc Et lille udpluk af fordelene ved LBJ WebEdit • Er altid tilgængeligt, uanset hvor i verden du befinder dig • Væsentlig nedskæring af udgifterne til vedligeholdelse af virksomhedens hjemmeside • Meget brugervenligt, og minder om standardprogrammer i Microsoft Windows • Systemet er hurtigt og enkelt at anvende • Opdateres konstant, så du altid får glæde af nye tiltag • LBJs konsulenter afhjælper også opgaver telefonisk • Der kræves ingen forkundskaber i det programsprog, der benyttes på Internettet

Sikre IT-løsninger for fremtiden LBJ WebEdit Opdater virksomhedens hjemmeside allerede i dag… …med LBJ WebEdit kan du gå i gang med det samme!