Peder Ohrt Uddannelsesnetværk  I Projekt Faglige Netværk er der udviklet 4 forskellige typer af virtuelle netværk som adskiller sig ved deres funktion,

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Hvad har DAK-E gang i?. Til verdens bedste håndværkere Vi er tildelt den opgave, det er at udvikle et værktøj til nogle af verdens bedste håndværkere.
Advertisements

Overordnet målsætning:
HF Fællesfag Værktøj Fronter. Introduktion HF FF Ib Michelsen2 Log på Fronter n Gå på Internet n n Skriv brugernavn:
- et værktøj til læring og vejledning i praksis
Dagens program Hvad er frivillig.dk Hvordan er frivillig.dk bygget op
Flickr.com – online billeddeling
Peder Ohrt  Start på Dagens Klik her Start på Dagens Klik her  5 grundlæggende funktioner på Fronter Klik her 5 grundlæggende funktioner på Fronter Klik.
Første gang du logger på, skal du bestille ny adgangskode her
Vejgaard Østre Skole 29. august 2007
Skole- og Kulturforvaltningen Centralbibliotek.dk - det gode arbejdsredskab.
Løntermometer° Vedligehold dit lønsystem. Løntermometeret Mange virksomheder oplever, at et ellers godt lønsystem efter nogle år ikke længere har den.
Log direkte fra GSAK Der er en kæmpe fordel at logge direkte fra GSAK, for det første er det let, da men ikke skal åbne alle cachesiderne for at kunne.
MUSEN ELLER TRYK PÅ ”ENTER”
Indledning I forbindelse med den pædagogiske indsats for at skabe øget sammenhæng i overgangen fra SFO til klub, er der udarbejdet en mappe med materiale.
Introduktion til CMS. Indhold ● Forberedelse af indhold til hjemmeside ● Opsætning af hjemmeside (CMS)
Internet til alvor og sjov
Frontermetroen Klik Klik på de indrammede felter og pile - og få en forklaring på indholdet Peder Ohrt  4 grundlæggende funktioner på Fronter Klik her.
Undervisers hjemmeside som læringsplatform Presenteret af Johnni Olsen, underviser i samfundsvidenskab på socialrådgiveruddannelsen i UCSJ, Nykøbing F.,
Peder Ohrt Projektnetværk  I Projekt Faglige Netværk er der udviklet 4 forskellige typer af virtuelle netværk som adskiller sig ved deres funktion, målgruppe.
Klik på Aktivér redigering i meddelelseslinjen, Hvis videoerne i kurset ikke afspilles, skal du måske hente QuickTime eller blot skifte til PowerPoint.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret august 2009.
Links Web-udvikling med FrontPage 2003 RHS - Informationsteknologi.
Peder Ohrt Fagligt netværk  I Projekt Faglige Netværk er der udviklet 4 forskellige typer af virtuelle netværk som adskiller sig ved deres funktion, målgruppe.
Gruppe - Hvidovre. Information og kommunikation Formålet er at fremme informationen og kommunikationen mellem de to institutioner og gøre børnene og de.
Ergoterapeutuddannelsen – informationssøgning  Bibliotekets tilbud  Samarbejde – uddannelse og bibliotek  Informationssøgningsundervisning på ergoterapeutuddannelsen.
15 Promotion Oversigt Promotionformer (herunder reklame)
1. Forventninger og information • Vejlederbrev med den rette detaljeringsgrad tilgængelig på hjemmeside og sendes efter første henvendelse fra studerende.
Vejledning i blog-værktøjet WordPress Opdateret oktober 2012.
ART GALLERIES Gruppe 4.
Læring og videndeling om god arbejdsmiljøpraksis Oplæg på AM 2006 ved: Brian Knudsen, Arbejdsmiljøinstituttet Sune Netterstrøm og Peter Frimer, Bymusen.
Frontermetroen Klik Klik på de indrammede felter og pile - og få en forklaring på indholdet Peder Ohrt  4 grundlæggende funktioner på Fronter Klik her.
Lægens Uddannelsesbog
FC HUSET - et konferencesystem som First Class er li’som et hus, der arbejdes og samarbejdes i. Denne lille Power Point forsøger at beskrive First Class.
Vejlederens funktion i det problemorienterede projektarbejde
Convergens / Mads Anker Højlund
Frontermetroen Klik Klik på de indrammede felter og pile - og få en forklaring på indholdet Peder Ohrt  4 grundlæggende funktioner på Fronter Klik her.
Peder Ohrt Rammenetværk  I Projekt Faglige Netværk er der udviklet 4 forskellige typer af virtuelle netværk som adskiller sig ved deres funktion, målgruppe.
Peder Ohrt  4 grundlæggende funktioner på Fronter Klik her 4 grundlæggende funktioner på Fronter Klik her  Vil du vide mere Klik her (introduktionsvideo.
Aktiv brug af Søften Portalen
IT i undervisningen.
Introduktion til vejledning i projektarbejde Anette Kolmos og Søren Hansen 30/8 og 20/
Vejlederens funktion i det problemorienterede projektarbejde
Sådan bruger vi LærerIntra
SFO OG SKOLEINTRA – SET MED SFO ØJNE. Ove Lauridsen Fritidspædagogisk leder Strandskolen SFO.
Søgning - et værktøj til videndeling Inspirationsseminar 31. oktober 2006.
Velkommen til Hvordan fylder jeg lærerværelset ind i LærerIntra? LærerIntra kan erstatte lærerværelsets opslagstavler og fungere som skolens arkiv for.
Opfattelse af DFIF Forbundet: –Positive –Aktivt, dynamisk og lydhørt forbund Firmasport: – Samvær, uformel, aktivitet.
UDDANNELSER I UDVIKLING – side 1 Skolebiblioteket som læringscenter Rikke Schultz
Netværksmøde for praktikere. Inden man går i gang med DDB Den typiske process: Planlægning/Design/Produktion/Lancering Vi starter midt i produktiondelen.
L Synkront net-baseret samarbejde - kursus ved Morten Knudsen og Thomas Ryberg.
Det virtuelle i realiteten ~ det reelle i virtualiteten 1 Historien bag det virtuelle gymnasium Historien bag det virtuelle på Statsskolen 1.Integration.
Finde og åbne et chatrum Brug søgefunktionen i Lync til at finde de rum, du har adgang til. 1.I hovedvinduet i Lync skal du klikke på fanen Chatrum. 2.Skriv.
Nota Nationalbibliotek NN Nila Korzen. Dagsorden Hvad er Nota og hvem kan blive brugere? Bøgerne Formaterne Særlige services Nærmeste fremtiden Kort introduktion.
Birgit Mikkelsen FC FIRST CLASS. Birgit Mikkelsen FC Hvad? Hvordan?
PROJEKTOPGAVEN I ELEVINTRA Rikke Thonbo 2012 Arbejdsrum som værktøj.
Gudenå Distrikts hjemmeside blev flyttet til Korpsets SharePoint system den 30. januar 2007 Flytningen er sket for at: lette.
Resumeer af EU-lovgivningen: en introduktion 2008.
Dette er en trin for trin vejledning til om hvad siden indeholder
Projektgrundlag Fred and Legend's nystartet butik Butikken: kvalitet, eksklusivitet og en hyggelig stemning, Kunden: begrænset indfyldelse Nogle foto,
Lægedebatten 2013 Introduktion til Lægedebatten. Lægedebatten 2013 Nemmere adgang Du kan benytte Lægedebatten fra din pc, din smartphone og din tablet.
LÆGELIG VIDEREUDDANNELSE KBU i logbog.net 1. LÆGELIG VIDEREUDDANNELSE Indhold Baggrund Brugere KBU Praktiske oplysninger 2 Slide nr Slide nr. 6.
TEMA: Digitalisering 27. februar 2017.
Introsidernes betydning
Vejledning i at scanne..
Ny Elevforside Elevplankonference 2012.
Elektroniske objekter til understøttelse af SSO-processen
SOSU NORD, praktikken og elevplan
Din uddannelse – it-baseret November 2018
Tværgående vejledermøder Juni 2019
Information om Aula til forældre
Præsentationens transcript:

Peder Ohrt Uddannelsesnetværk  I Projekt Faglige Netværk er der udviklet 4 forskellige typer af virtuelle netværk som adskiller sig ved deres funktion, målgruppe og indhold og i måden det virtuelle rum er opbygget.  Her præsenteres opbygningen af Uddannelsesnetværket som er tænkt som et virtuelt netværk der kan facillitere information, kommunikation, refleksion og andre læreprocesser i den kliniske del af sundhedsuddannelserne  Ideen med denne kommunikationsplatform er også at understøtte samarbejdet mellem studerende, kliniske vejledere, uddannelsesansvarlige i teori og praksis og gøre dette samarbejde muligt uafhængig af tid og sted. Klik for en præsentation

Peder Ohrt Klik Klik på de indrammede felter - og få en forklaring på indholdet Tilbage til forsiden

Peder Ohrt Forsiden  Forsiden er uddannelsesenhedens ansigt udadtil og er konstrueret som en webside som er tilgængelig fra internettet. Websiden kan via link forbindes til relevante hjemmesider, intranet m.m.  På websiden anbringes alle generelle informationer om uddannelsesstedet og via hyperlink forbindes websiden med andre relevante internetsteder  Websiden skal gøre det muligt for nye studerende og andre at kontakte uddannelsesstedet, og danne sig et indtryk af uddannelsesmulighederne  Websiden er samtidig indgangen til konferencerummet for kliniske vejledere og studerende, som får adgang via et personligt logon Som eksempel er her valgt et billede af ”Kommunikationsplatform for studerende & kliniske vejledere i Kolding kommune” Tilbage til hovedmenuen

Peder Ohrt Kalenderen  Kalenderfunktionen kan af de studerende og de kliniske vejledere anvendes som en fælles elektronisk aftalekalender  Kalenderen kan også anvendes til at publicere studie- og uddannelsesrelevante arrangementer Tilbage til hovedmenuen

Peder Ohrt Deltagere  Her kan man få et overblik over de studerende, kliniske vejledere og uddannelsesansvarlige med adgang til netværket og et overblik over hvad de har adgang til  Man kan se deltagernes visitkort og sende en mail via Fronter  Studerende og vejledere kan her udfylde deres visitkort med foto, hvilket går identificeringen af indlæg og dokumenter lettere Tilbage til hovedmenuen

Peder Ohrt Kliniske vejledere  Dette arkiv indeholder:  en mappe med en nærmere præsentation af de kliniske vejledere og deres uddannelsesbaggrund, kompetencer, funktionsområder, udviklingsarbejder m.m. Præsentation henvender sig bl.a. til de studerende  en mappe med dagsorden og referater fra interne møder (Tilpasset adgang)  en mappe til publicering af projektrapporter fra Den kliniske vejlederuddannelse (Tilpasset adgang) Tilbage til hovedmenuen

Peder Ohrt Studiemappe  Er en introduktion og præsentation af studiemetoder og studieredskaber til læring og vejledning i praksis Tilbage til hovedmenuen

Peder Ohrt Materialer  I dette arkiv anbringes alt studiemateriale af relevans for den kliniske uddannelsesperiode  Her kan også publiceres eksemplariske læringsmaterialer og andet inspirationsmateriale Tilbage til hovedmenuen

Peder Ohrt Forum  Dette er uddannelsesnetværkets konferencerum – rummet for den a-synkrone kommunikation.  Forummet kan indeholde tilpassede kommunikations- mapper til kommunikationen mellem:  Uddannelsesenheden og de kliniske vejledere  De kliniske vejledere  Den enkelte studerende og hendes vejleder  En Fronter Hotline Tilbage til hovedmenuen

Peder Ohrt Opslagstavle  På den virtuelle opslagstavle kan de uddannelses- ansvarlige formidle kollektive beskeder til studerende og de kliniske vejledere. Det har den fordel at beskeden bringes på Dagens og man kan automatisk få sendt beskeden til sin adresse  Her kan også bringes oversigter over fordeling af studerende, undervisningstilbud, o.s.v. Tilbage til hovedmenuen

Peder Ohrt Kliniske prøver  I den mappe kan man samle alt vedrørende de kliniske prøver – d.v.s. kriterier, retningslinier, vejledninger, skemaer, planlægningsmaterialer o.s.v. Tilbage til hovedmenuen

Peder Ohrt Værktøjer Denne mappe kan f.eks. indeholde:  En linksamling som giver brugeren adgang til en række elektroniske søgemaskiner. Det drejer sig bl.a. om:  SweMed, PubMed, PEDro, Norart, The Cochrane Library, eric, CINAHL & PsycINFO, DEFFNet  Adgang til visse online tidsskrifter  En direkte adgang til at søge på Sygeplejeskolens bibliotek og Bibliotek.dk  En elektronisk evaluering af studieperioden  Andre studierelevante værktøjer – f.eks. dataindsamlingsværktøjer, skabeloner, vejledninger m.m. Tilbage til hovedmenuen

Peder Ohrt Portefølje  Porteføljen gør det muligt at følge aktiviteten – d.v.s. antallet af besøg, dokumenter, links og indlæg som den enkelte studerende producerer og læser. Adgangen til denne mappe er forbeholdt de(n) uddannelsesansvarlige. Tilbage til hovedmenuen

Peder Ohrt Arkiv  Dette arkiv kan anvendes til elektronisk arkivering af dokumentationen i forbindelse med kliniske prøver  Her kan evalueringsarkene også arkiveres m.h.p. senere anvendelse til udfærdigelse af årsberetning  Her kan også arkiveres anden relevant dokumentation af uddannelsesforløb og uddannelsesplanlægning  Adgang er forbeholdt de(n) uddannelsesansvarlige Tilbage til hovedmenuen