Trådløst net. Trådløst netværk i hele huset • Det nytter ikke at købe internetudbyderens hurtigste forbindelse, hvis den trådløse netværksrouter er.

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Skattemappen – Hent økonomiske oplysninger
Advertisements

Klar til håndtering af fritagelse af borgers fra Digital Post
Den Jyske Sparekasse.
Måske er I gode venner i et år,
Sådan kommer I i gang med digital signatur
RefWorks 2.00 Velkommen til Det Natur- og Sundhedsvidenskabelige Fakultetsbibliotek - Frederiksberg Campus.
Flickr.com – online billeddeling
It-hjælp til mindre it-parate virksomheder på biblioteker
Din kontakt med det offentlige starter på nettet
It-hjælp til mindre it- parate virksomheder på biblioteker Gentoftebibliotekerne 29. april 2013.
Hvordan bruger jeg MinInstitution?
NemID og Fællesskema 2014 v/Signe Hansen Blegmand
Rigtige mænd tager ikke backup - de græder!
1 Vil du give en fuldmagt?       Hvis du vil have, at en anden skal kunne handle på dine vegne i en digital løsning, kan du give en digital.
SEO (Search Engine Optimization) - Hvordan bliver du mere synlig på nettet?
Hvad skal vi i dag? Hvad er NemID?
Netbank Det offentlige Dk e-Boks
PC1 Lad os komme i gang…..
Videregående pc-vejledning Modul Sik: Sikkerhed Lidt om antivirusprogrammer mm. 60+Bornholm.
Udlægning af en ny cache
Vor tids paradoks Klik for næste side  I dag har vi større huse og mindre familier. Mere bekvemmelighed, men mindre tid.
Internet til alvor og sjov
Måske er I bedste venner i et år,
– Sådan virker det! Dit elektroniske postsystem Ved Arne Crown Rasmussen
Databasetyper •Niveau 3 for MVU. Hvorfor? •”Hvis man vil have adgang til nyeste kilder om hvad som helst, så må man lære sig at bruge andre ressourcer.
Region Sjællands Feriefond
Red Barnets frivillignet
Elevernes digitale dannelse
Sociale Medier og Jobsøgning - Sælg dig selv på nettet.
Tjekliste Er din myndighed klar til Digital Post? Kan din myndighed modtage og besvare digital post? Test om det virker Sørg for at teste, om myndigheden.
Din kontakt med det offentlige starter på nettet [kommune, logo, dato]
Tast selv-service – opret fuldmagt
Din kontakt med det offentlige starter på nettet [kommune, logo, dato]
Psykoedukation for unge i OPUS-behandling
Vil du godkende eller afvise en forespørgsel om en fuldmagt?
SMUT PAKKE 4 VIDEN OM MOTION.
1 Velkommen til brugerinstruktion, It-Universitet.
Digital Post til foreninger Kommunikation mellem det offentlige og din forening.
Vil du se detaljer om en fuldmagt, du har fået?
Skal du digitalisere en fuldmagt, du har fået på papir fra en borger?
1 Kom i gang med it på IT-Universitetet Introkursus forår 2007.
2014 MobilePeople All Rights Reserved Digital selvbetjening - der giver glade brugere MobilePeople MP Telebetaling & MP Mobilbetaling En nem løsning til.
Oprettelse af Digital Post
Version 3.1 Velkommen til introduktion af Digital Post PS: Er du dårligt hørende eller seende, så flyt venligst op foran. Side 1.
NETVÆRK Dit netværk er nyttigt, når du har brug for at få
Digital Post – kommunikationen til borgerne 9. september 2013.
Sociale Medier og Jobsøgning - Facebook. Intro  Så blev det Facebooks tur.  Nogen af jer har måske en Facebook profil?  Facebook er endnu et socialt.
Din kontakt med det offentlige starter på nettet [kommune, logo, dato]
Digital Post – kommunikationen til borgerne
Digital post Generel information og tiden frem mod d. 1. nov Bibliotekernes landsmøde den 4. oktober.
For at få en postkasse på borger.dk, så du kan kommunikere digitalt med det offentlige, skal du være logget på med din digitale signatur. Du klikker nu.
ADR & SCANNERKORT. Automatic Delivery Rewards (ADRs) Den enkle måde at handle produkter på, med levering hver måned. Du får fordelen af en rabat på 5.
Digital post – kommunikationen til borgerne. Kommunikation og indsatser – overblik (”forberedelse” frem til juli 2014) Kampagneaktiviteter Bølge 2-kampagne;
Hvad kan borgerne på sundhed.dk?
Opsamling på mødet med Christian Søndergaard, Kulturstyrelsen
VELKOMMEN.
Videregående pc-vejledning Modul 07: Elektronisk post 60+Bornholm.
It i de gymnasiale uddannelser Udstyr og anvendelse, 2010.
Digital Post Lovpligtigt for alle over 15 år fra den 1. november 2014.
INFOMØDE OM SKOLEPRAKTIK
Undervisningsmaterialet er udarbejdet af Danmarks Matematiklærerforening for Finansrådet. OPLÆG TIL GÆSTEUNDERVISNING 2016 LØN, LÅN OG OPSPARING (Til arbejdshæftet.
Hvad kan du gøre for at få jobbet?
Vor tids paradoks Klik for næste side .
Modul 8: ”Sådan bruger du digital post og e-boks”
Undgå falske beskeder Hackerne beder om dine personlige oplysninger i en mail eller sms. Det ville pengeinstitutter, virksomheder eller myndigheder aldrig.
Link til video:
Modul 07, Elektronisk post
Sikker adfærd er vigtig I det offentlige arbejder vi ofte med personoplysninger, som er følsomme eller skal behandles fortroligt Sikkerhedspakken.
Sikker adfærd er vigtig Som lærere arbejder vi med væsentlige og ofte fortrolige eller følsomme informationer, og dem skal vi passe godt på Sikkerhedspakken.
Anvendelsen af FIP – et værktøj til måling af ledige flygtninge og indvandreres progression i arbejdsmarkedsparathed Vejledning til projektadministrator.
Præsentationens transcript:

Trådløst net

Trådløst netværk i hele huset

• Det nytter ikke at købe internetudbyderens hurtigste forbindelse, hvis den trådløse netværksrouter er gemt væk bag sofaen. • Hvis du skal have det optimale ud af dækning og hastighed, så skal routeren stå fremme. • Og så skal den helst stå i nogenlunde samme højde som de apparater, du bruger til internettet. • Dette gælder dog mest for de gamle routere. Nye modeller kommer med en teknologi, der giver højere hastighed. Det bliver dermed mindre vigtigt, hvor man sætter den. Man får høj hastighed uanset hvad. • De fleste nye routere har desuden en funktion, der navigerer signalet i retning af de apparater, man bruger. Signalet fra routeren er dog stadig retningsbestemt. Den sender ikke ud fra bagsiden, så routeren skal pege ud i rummet.

Trådløst netværk skal sikres • Alle indenfor rækkevidde har adgang til et usikkert trådløs netværk og kan begå ulovligheder i dit navn. Det kan blive misbrugt til at hente børneporno, ulovlige kopier af musik og film. Dine naboer kan måske følge med i hvad du fortager dig på nettet. • Det er ikke svært at sikre dit trådløse netværk med en kode, men husk den - børnebørnene vil spørge efter den!!

• Næsten 2/3 af landets virksomheder havde ikke oprettet en digital postkasse inden udløbet af den fastsatte frist. • Derfor har man taget konsekvensen af, at ikke alle ville blive klar med den lovpligtige, digitale postkasse af egen drift. Der er tvangs- oprettet digitale postkasser hos Erhvervsstyrelsen til de CVR-nr., der ikke selv havde gjort det. • Det er nu op til virksomhedens at checke postkassen, for det offentlige vil ukritisk sende post til den - og bliver den ikke læst, er det virksomhedens ansvar - herunder at betale evt. påløbne bøder og gebyrer, hvis der ikke reageres på de digitale breve.

Hjemmesider - søg i Google 22 un ……..?? • Se ”22 un ……..??” pensionssatser 2014 • Se ”pensionssatser 2014” hos Ældresagen ældresagen • Se ”ældresagen” på Facebook amazing things • Se ”amazing things” på Facebook