Hvad dækker forsikringen

Slides:



Advertisements
Lignende præsentationer
Virksomhedens interessenter
Advertisements

IPad, en naturlig del af lege- og læringsmiljøet i Daginstitutionen Mariehønen i Jelling  Mariehønen i Jelling er en aldersintegreret Daginstitution med.
SKIMMELSVAMPE.
Udsendelse til international tjeneste
Skimmelsvamp Helbredsproblemer Olav Grønn Hansen.
FORÆLDELSE Danske Byggeøkonomer 25. Maj 2009 ADVOKAT HANS LYKKE HANSEN
Thomas. B. Pedersen Lærer: Martin Glud
Stop snifning – men undgå panik
Oplæg - Christinelystskolen den 9. september 2009
Spiludvikling 2008 – landsdækkende tiltag •Ingen mandsopdækning •Kun udskiftning i boldbesiddelse eller ved spilstop •Man må altid rykke op og spille på.
Boligventilation Lovgivning Beboelsesrum.
Risikostyring og passiv sikkerhed
Landbrugets forsikringer .
Oktober 2010DGU's regionalmøder KOLLEKTIV ANSVARSFORSIKRING NYKREDIT.
Entrepriseforsikring
Orientering forud for udsendelse 03/ Dagsorden • Orienteringer om forsikringer ved Fonden • Hvem er Centralforeningen for Stampersonel • Øvrige.
Generalforsamling 4. marts 2010 Henrik Poulsen
Hvordan kan et arbejdsmarked på tværs af Øresund fremme tilvækst og konkurrencekraft Professor Bent Greve Øresundsting, maj, 2007.
Hvad kan vi gøre for at få psykiske sårbare tilbage i arbejde ?
Hvad er vi (bl.a.) optaget af i UVM?
Hvad er mikroorganismer?.
1 Hvad kan den almene sektor bruge nøgletalssystemet til ?
A A R H U S U N I V E R S I T E T Det Jordbrugsvidenskabelige Fakultet.
Påbud – Forbud – Advarsel – Redningsskilte/ Henvisning
“Fra sygefravær til arbejdsevne”
Hvad ved vi og hvad ved vi ikke?
Ældres aften og natteliv. I dagens løb Den gode nat: Natten glemmes hurtigtNatten glemmes hurtigt Man er beskæftiget med meningsgivende aktiviteter, og.
Junior PC-kørekort og efteruddannelse i IT og fagene
Spørgsmål: 1 Hvad er en knallertansvarsforsikring? Svarmuligheder: Ja
Tilstødende sygdomme og stress
Kap 10 Målgrupper Kapitel 10.
Sådan energitjekkes indeklimaet
Informationsmøde om indboforsikring
Servicelovens §96 Før hjælperordning § 96. Kommunalbestyrelsen skal yde et tilskud til dækning af udgifter ved ansættelse af hjælpere til pleje,
Cand. scient. Soc. Charlotte Vincent
Temadag for repræsentanter i De Regionale Beskæftigelsesråd d Birgit Hagen, DH repræsentant I Det regionale Beskæftigelsesråd i Region Midtjylland.
Udlejningsejendommenes energiforbrug 9. november 2009 Hvordan kan klimaskærmen optimeres? Lars D. Christoffersen
DLF ved årsskiftet 2011 Hvad er vi optaget af i DLF? Det politiske grundlag Organiseringen Presset på folkeskolen Oplevelsen af presset ved medlemmerne.
Ulykkesforsikringer for børn i dagtilbud og folkeskoler v/ Vibeke Vinten, KL.
1 Definition: ”Teknisk bistand omfatter enhver form for bistand i forbindelse med reparation, udvikling, fremstilling, samling, prøvning, vedligeholdelse.
Disposition Præsentation af emne Mobning
Fysisk aktivitet Fysisk aktivitet har en lang række gavnlige virkninger på helbredet Musklerne og skelettet bliver styrkede Motorikken forbedres Immunforsvaret.
Kapacitetsstyringens beskrivelsesmetoder
INAARUTAASUMIK NALILIINEQ AFSLUTTENDE EVALUERING Qeqqata Kommunia Prøveresultater 2010 Hjemmestyrets bekendtgørelse nr. 3 af 9. januar 2009.
Tid.
Trafiksikkerhed – Ringkøbing-Skjern Kommune September 2009 – opstart arbejdsgruppe på tværs af kommunens afdelinger, med det formål af udarbejde forslag.
Udvalget for lokaleanvendelse Midtvejsseminar Rebild 2010.
Ipk-model.2 idé Ideen med at modellere en interpersonel kommunikationssituation – set med videnskabsteoretiske øjne er at vise og give overblik over :
Pulje: udbredelse af erfaringer fra forsøg med fritidspas
Ergonomi Anchelika V. Skjødt.
Dansk Landbrugsrådgivning Landscentret | Planteproduktion Afprøvning af et fosforindeks baseret på det oprindelige amerikanske i et projekt i Danmark Afprøvning.
INAARUTAASUMIK NALILIINEQ AFSLUTTENDE EVALUERING Kommune Kujalleq Prøveresultater 2010 Hjemmestyrets bekendtgørelse nr. 3 af 9. januar 2009.
Mikroorganismer og hygiejne
Definition Kriterier Design og evaluering
Temadag FOA Brønderslev Arbejdsskader & Arbejdsmiljø 1.februar 2012 I FOA Brønderslevs lokaler, Grønnegade 21, 2. sal, 9700 Brønderslev Program Temadag.
1 Vejledning om anmeldelse af voldssager til politiet. Vold og trusler Vold er når en person angriber en anden person, f.eks. med slag og spark. Lette.
ENERGIRENOVERING – VEJEN TIL BÆREDYGTIGHED OG VÆRDISKABELSE I BYGGERIET VEDVARENDE ENERGIMESSE 2.JUNI 2016 I BJERRINGBRO IDRÆTSPARK SENIORFORSKER OLE MICHAEL.
Om helbredelse og hvordan. Karin Kühl  62 år – efterlønner siden 1/  2 voksne børn: Christian (27) og Maria (29)  Kom til levende tro på Jesus.
23. september 2016 Side 1 Midlertidige opholdssteder til flygtninge og asylansøgere.
Psykoedukation skizofreni Session 1 – introduktion Undervisere:
Velkommen BR-10 Seminar til Til 2 x ½ dags kursus.
BR10 Opgave Kapitel 4 Konstruktioner 4.1 Generelt Tage og ovenlys i tage skal udføres, så der opnås tilfredsstillende sikkerhed mod ? Fundering skal ske.
Fugt i renovering.
Disse tre tegninger bruges som udgangspunkt for gennemgangen af kapitel 9. Kursisterne bedes byde ind med hvor og hvordan, der isoleres, placeres dampspærre.
Øveprøve – lille knallert
Personligt Tillæg Folkepension.
Risikovurderinger/besigtigelser
Fugtsikring af kældre © Undervisningsministeriet. November Materialet er udviklet af Efteruddannelsesudvalget for bygge/anlæg og industri i samarbejde.
Sikker adfærd er vigtig Som lærere arbejder vi med væsentlige og ofte fortrolige eller følsomme informationer, og dem skal vi passe godt på Sikkerhedspakken.
Symposium om Fugt i Kolde Tagrum
Præsentationens transcript:

Hvad dækker forsikringen Ekspeditionssekretær Kaj Vangsgaard Nykredit Forsikring

Skimmelsvamp og forsikring Konference om skimmelsvamp den 2. marts 2009 Hvad dækker forsikringen? Film om en brandskade på Christianshavn

Skimmelsvamp og forsikring Konference om skimmelsvamp den 2. marts 2009 Nykredits mål er at være ”bedst til bygning” Husdoktor Kompetenceteams indenfor vigtige fagområder Brand Rørskader Stikledninger Klimaskærm Råd/svamp Skimmel m.fl.

Skimmelsvamp og forsikring Konference om skimmelsvamp den 2. marts 2009

Skimmelsvamp og forsikring Konference om skimmelsvamp den 2. marts 2009

Skimmelsvamp og forsikring Konference om skimmelsvamp den 2. marts 2009

Skimmelsvamp og forsikring Konference om skimmelsvamp den 2. marts 2009 Hvad dækker forsikringen? Bygningsforsikringen dækker ikke angreb af skimmelsvamp på de almindelige bygningsforsikringer og svampeforsikringer. Der kan heller ikke tegnes tillægsdækninger for disse angreb. Årsagen hertil er, at skimmelsvamp ikke er trænedbrydende og således ikke anretter fysisk skade på bygningskonstruktioner. Skimmelsvampe skaber sundhedsmæssige problemer for nogle mennesker. Angreb af skimmelsvamp kan derimod dækkes, når angrebene er opstået som følge af en anden dækningsberettiget skade såsom: - brandskade - vandskade - rørskade m.m.

Skimmelsvamp og forsikring Konference om skimmelsvamp den 2. marts 2009 Brand og vandskader efterlader i mange tilfælde bygningen stærk opfugtet over længere tid, hvilket skaber betingelser for angreb af skimmelsvamp. For at reducere risikoen for følgeskader i form af skimmelsvampeangreb skal man være opmærksomme på hurtigst muligt at få iværksat alle nødvendige tiltag. Allerede efter 5-7 døgn kan der opstå skimmelsvampeangreb, hvis de rette betingelser er tilstede.

Skimmelsvamp og forsikring Konference om skimmelsvamp den 2. marts 2009 Brandskade Se filmen